Ingatlan vásárlás előtt áll? A legjobb helyen jár!

A teljes szolgáltatási paletta, amelyet a Duna House ingatlanvásárlás vagy bérlés esetén ügyfeleinek nyújt, TELJESEN INGYENES és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


Egyetlen dolog, amit Öntől kérünk, egy ún. Megtekintési Tanúsítvány aláírása, melyben Ön nyilatkozik, hogy az adott ingatlant elsőként kollégánk mutatta Önnek és vállalja, hogy annak megvételét Ön rajtunk keresztül fogja bonyolítani, nem kikerülve hálózatunkat – bár ez talán természetes.


Feladatunknak tartjuk, hogy időt spóroljunk Önnek és megtaláljuk a minden szempontból legmegfelelőbb ingatlant, majd végig kísérjük Önt az ingatlanüzlet lezárásában, egészen az adás-vételi szerződés aláírásáig, sőt ha igény van rá, akár az ingatlan birtokba vételéig.


Tudjuk, hogy nincs annál bosszantóbb, ha valamely weboldalon, újságban vagy egyéb médiában találunk egy ígéretes ingatlan hirdetést, beszélünk a tulajdonossal vagy a kapcsolattartóval, aki sok szépet mesél az ingatlanról, ám az ingatlan személyes megtekintésekor, a helyszínre érkezve kiderül, hogy félre informáltak minket, az eladó ház, vagy lakás messze áll keresési paramétereinktől.


Mi ezért azon dolgozunk, hogy ilyen eset ne forduljon elő Önnel egyetlen Duna House irodában sem.


Nem célunk, hogy Ön ingatlanról - ingatlanra vándoroljon értékesítőnkkel, míg bele nem fárad, és végül vesz egy ingatlant, amit talán nem is álmai ingatlanja. Szeretnénk Önt már az ingatlanirodában minél több információval ellátni minden egyes eladó vagy kiadó ingatlanról, képeket, alaprajzot mutatni, jogi helyzetet vázolni – és végül csak olyan ingatlanba invitálni Önt, mely valóban érdekes és megfelelő lehet az Ön számára.


Adatbázisunk jelenleg több mint 25.000 ingatlant tartalmaz, de még fontosabb, hogy havonta 5.000 új eladó ingatlannal bővül kínálatunk.


Minden ingatlannál megtalálható az összes fontos alapinformáció, fényképek, alaprajz, valamint  minden esetben, mielőtt egy új megbízás aktiválásra kerül, ellenőrizzük a (90 napnál nem régebbi) tulajdoni lapot, hogy ne az ügyvédnél, szerződés aláírása előtt érje vevőnket kellemetlen meglepetés. Ebből fakadóan úgy gondoljuk, hogy a Duna House adatbázis a legmegbízhatóbb ingatlan adatbázis az országban!

 

Teljes kínálatunkat kérjük tekintse meg itt!

 


 

Hitelt venne fel? Biztosítást kötne? Válasszon minket, ebben is segítünk!
Kattintson és ismerje meg a részleteket!

 

 

Hogy néz ki a vásárlás folyamata?

 

Tudjon meg többet ide kattintva!

 

További információra van szüksége?

 

Gyakran ismételt kérdések Gyakori jogi kérdések

 

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Szia Judit! (Hegedűs Judit, Debrecen) Szeretném megköszönni azt a sok segítséget, amit tőled kaptam a lakásvásárlás során. Azt gondoltam pedig, hogy ez hosszú hónapokig elhúzódik majd, míg megtaláljuk a megfelelő lakást, és jogilag is rendezzük a dolgot, de nagyon kellemesen csalódtam, és ezt neked köszönhetem! Sok sikert kívánok a továbbiakban, és az én ajánlásomra bármikor számíthatsz"

— Erika, Debrecen