.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Magasi Tünde

Örökös tag értékesítő

Magasi Tünde

Részletek
Értékelés
5
(219)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
42 megbízás
Amiben tudok segíteni
ingatlanközvetítés, hitelközvetítés, hitelügyintézés, biztosítás kötés, jogi tanácsadás, energetikai tanúsítvány készítés, ingatlan tervezés, átalakítás tervezés, értékbecslés, ingatlankezelés
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Tudj meg többet rólam
Tudom, hogy mennyire fontos az ügyfelek igényeinek feltérképezése, a napi kapcsolattartás, a teljeskörű tájékoztatás, a gyors reakcióidő, rugalmasság és ezt munkám során is kitűnően hasznosítom. Az ingatlanértékesítés nem csupán ingatlanértékesítés, hanem egy szolgáltatás és ennek a kulcsa az, hogy előre tudom, miben van rám szükség. Ügyfeleim számos pozitív visszajelzése megerősített abban, hogy olyan szolgáltatást nyújtok számukra, amit elvárnak egy ingatlanértékesítőtől, mindezt akár angol és német nyelven is. Tegyen próbára és győződjön meg személyesen!
Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

8945 Bak

H483379 | 4 szoba | 1 fürdőszoba | 100 m²
32 000 000 Ft

8900 Zalaegerszeg

HZ031295 | 2 szoba | 18 m²
12 000 000 Ft

8900 Zalaegerszeg

H482449 | 45 m²
10 500 000 Ft

8900 Zalaegerszeg

LK073859 | 2 szoba | 1 fürdőszoba | 57 m²
25 990 000 Ft

8900 Zalaegerszeg

H481291 | 4 szoba | 1 fürdőszoba | 120 m²
41 000 000 Ft

8790 Zalaszentgrót

H473926 | 3 szoba | 2 fürdőszoba | 106 m²
31 900 000 Ft

8785 Kallósd

H481087 | 3 szoba | 2 fürdőszoba | 119 m²
53 157 600 Ft

8784 Kehidakustány

T037724 | 11237 m²
19 500 000 Ft

Értékelések

B. Zoltán
Zalaegerszegen, Magasi Tünde kollégájuk, kiváló szakértelemmel, megbízható módon, pontosan, segítő szándékkal intézte ügyemet és támogatta ingatlan keresésemet. Köszönettel tartozom Részére!
O. Cseresnyes
Nagyon elégedett voltam :)
V. Róbert
Tünde egy nagyon nyitott, figyelmes, kedves Hölgy. Mi a segítségével találtunk egy olyan lakást, amilyet szerettünk volna. Mindenkinek szeretettel ajánljuk!
E. Markovics
Ajánlom mindenkinek akár elad, akár vesz! Magasi Tünde személyében szakmailag tökéletesen felkészült, maximálisan megbízható, figyelmes, tisztelettudó, korrekt, türelmes, segítőkész, végtelenül kellemes természetű, munkáját szívvel-lélekkel végző EMBERT ismertem meg!! Sok lakást kellett mutatnia nekem, sokat kellett foglalkoznia velem mire döntöttem, de már az első lakás mutatásánál tudtam, hogy csakis az Ő közreműködésével vásárolok, ami meg is történt. Többször volt dolgom az elmúlt években ingatlanközvetítőkkel, vettem, eladtam, de ha csak két szóban lehetne véleményt nyilvánítanom Tündéről, akkor annyit írnék, hogy Ő az "ingatlanközvetítők gyöngye"!! Minden megtekintett lakásnál a kérdéseimre kielégítő választ adott, nagyon jól felkészült a szakmájában. Kedves Tünde! Öröm volt az Ön közreműködésével lakást vennem, nagyon elégedett vagyok a munkájával, köszönöm szépen. További sok sikert kívánok!
B. Judit
Nagyon kedves, segítőkész volt.
R. Attila
Remek kommunikációs készségek, alaposság, ügyfél-orientáltság, a piaci viszonyok mély ismerete!
H. Júlia
Kedves, figyelmes, több szempontott mutat, Alkalmaszkodo,
M. Fehér
A lehető legjobb döntést hoztuk meg, amikor Magasi Tündét megbíztuk az ingatlanunk eladásával! Kezdetben önállóan akartuk megoldani a lakás értékesítését, ingatlanközvetítőről hallani sem akartunk...Tünde meggyőző ráhatása után, úgy döntöttünk elfogadjuk a segítségét! Tünde magabiztos, átfogó szakmai tudással rendelkezik. Ügyfélorientált szemlélettel, elhivatottan dolgozik, rendkívül precíz, lelkiismeretes. Folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot, minden kérdésünkre megnyugtató választ kaptunk. Várakozásainkat felülmúló határidőn belül sikerült vevőt találnia! Mindent ő intézett, nekünk szinte csak a szerződés aláírásának felemelő érzése maradt. Hálásak vagyunk munkájáért. Aki egy pillanatig is kételkedik abban, hogy ingatlanközvetítőhöz forduljon, annak teljes meggyőződéssel ajánlom Tündét! Személye, szakmai elkötelezettsége garancia arra, hogy nem fognak csalódni!
H. Ropi
Tündét csak ajánlani tudom aki lakást akar venni vagy eladni.Szakmailag magasan képzett!Kíváló kommunikációs képességekkel rendelkezik!Nagyon segítő kész , nem csak a munkája terén, hanem magán jellegű dolgokban is!Addig megy a dolgok után még pontos válasszal nem szolgál!Általa sikerűlt eladnunk illetve vennünk is lakást!Ha az élet még úgy hozza, hogy lakást vásárolnánk vagy eladnánk csak is hozzá fordúlnánk a legnagyobb bízalommal!Volt tapasztalatunk más ingatlanközvetítőkkel de Tünde messze a legjobb!Őt az élet is erre teremtette! Köszönjük a segítséget Tündének! További sok sikert kívánunk neki!