.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Horváth Tamás

Briliáns fokozatú értékesítő

Horváth Tamás

Részletek
Értékelés
5
(83)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
56 megbízás
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

7621 Pécs

IR032479 | 98 m²
275 000 Ft
Kiadó Iroda 7621 Pécs

7621 Pécs

IR023449 | 210 m²
1 000 000 Ft
Kiadó Iroda 7621 Pécs

7621 Pécs

IR088588 | 67 m²
314 452 Ft
Kiadó Lakás 7624 Pécs

7624 Pécs

LK064844 | 3 szoba | 40 m²
160 000 Ft

7627 Pécs Piricsizma

HZ076112 | 5 szoba | 423 m²
239 000 000 Ft
Eladó Lakás 7634 Pécs Ürög

7634 Pécs Ürög

LK027593 | 4 szoba | 90 m²
99 900 000 Ft
Eladó Lakás 7634 Pécs Szőlész

7634 Pécs Szőlész

LK071937 | 4 szoba | 90 m²
99 900 000 Ft
Kiadó Lakás 7677 Orfű

7677 Orfű

LK079669 | 2 szoba | 45 m²
200 000 Ft

Értékelések

M. Mariann
Horváth Tamás segítségével sikerült egy kis lakást vennünk.Tamás nagyon lelkesen és a megadott feltételeinknek megfelelően keresett nekünk.Tudattuk vele mennyi pénzből tudunk gazdálkodni, ezt ő megértette, próbált benne segíteni, hiszen ez nem olyan nagy összeg ma már, de nekünk igen. Számos lakást megnéztünk, amit összeszedetten tette, hiszen mi vidékről jöttünk, ezért fontos volt, hogy 1 nap többet is megtekinthessünk. Tanácsot is kaptunk , mely környéken nem szabad és nem is ajánlana, hogy vegyünk.Felhívta figyelmünket kisebb jelekre, ami rendezett környéket illetve lépcsőházat jelent.Lakásoknál , elmondta vagy megkérdezte,ha valamiről tudni kéne,hiszen nem minden hozzá tartozott.Elmondta,ha találunk lakást, de más ingatlanos irodához tartozik, akkor sem baj, hiszen összedolgoznak, segítik egymás munkáját.Tamás számunkra nagyon szimpatikus volt,segítőkész. Egy pécsi ismerősünk ajánlotta őt, hála istennek. Másnak is tudnám ajánlani, ha lakást szeretne vásárolni.
S. László
Szeretnék egy maximálisan pozitív értékelést adni Horváth Tamásról. Egy Magyaregregyi ingatlan eladásával bíztam meg. Segítőkész volt az első perctől kezdve. Az ingatlant pár hónap alatt értékesítette, nagy terhet vett le a vállamról. Mindenben segített, pontosan tájékoztatott. Köszönöm neki ezúton is a korrekt, gyors munkát! Szívesen ajánlom ismerőseimnek is!
É. Túri
Tamás megkereste számomra azt az ingatlant, amit szinte nem is gondoltam, hogy létezik :) Kitartóan, az első pillanattól kezdve érezve mit is keresek (pedig elég 'kukacos' vagyok) támogatott. Őszinte köszönet Neki és ajánlás Minden keresőnek!
I. Erika
Tamás nagy segítséget jelentett a lakás keresés és vásárlás teljes folyamatában. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájával. Kérdéseinkre azonnal válaszolt, mindenben támogatott minket, minden kérésünket figyelembe vette, igen rugalmasan még a hétvégi és késő délutáni időpontokat is megszervezte. A vásárlás folyamatáról folyamatosan tájékoztatott minket, mint írásban, mint telefonon. Csak ajánlani tudom mindenkinek, jól felkészült, precíz, korrekt, rugalmas, segítőkész.
D. Mária
Horváth Tamással kötöttem szerződést a tulajdonomat képező ingatlan értékesítésére. A szerződés létrejöttétől kezdve az ingatlan értékesítéséig maximálisan segítő kész volt, folyamatos kapcsolatot tartott az ügylet alatt, kérésemet mindig teljesítette és szakszerű tanácsot adott. Udvarias az ügyfelekkel és a szerződés létrejötte érdekében pontos kimerítő tájékoztatást és segítséget adott a vevőknek is Minden ügyfélnek ajánlani tudom.
P. Tamás
Tamás nagyon barátságos, készséges, igazi ügyfélbarát munkatársuk. Miután megtaláltuk a lakáshirdetést és jeleztük érdeklődésünket, fél órán belül visszajelzett, hívott telefonon. Még aznap este megnézhettük az ingatlant. Annak bemutatása lényegretörő, felesleges közhelyektől mentes volt mind a lakás, mind a környék tekintetében. Már ott sikerült kialkudnunk egy árat, rögtön felhívta az eladót, másnap reggelre meg is állapodtunk. Megszervezte az ügyvédnél történő szerződéskötést is, néhány adat egyeztetése után csak meg kellett jelenni az aláírásra. Vevőként mentesültünk minden utánajárástól, ami az egyik legfontosabb szempont. Maximálisan elégedettek voltunk a munkájával, 10-ből 10 pont.
C. Turnár
Köszönjük a segítséget! Nekem voltak fenntartásaim az ingatlanos szakmával szemben (régi, rossz tapasztalatok alapján), de ezekre Tamás szerencsére rácáfolt a profizmusával.
L. Melinda
Horváth Tamást mindenkinek ajánlom aki nem árulni, hanem eladni szeretné ingatlanát! Rugalmas, kedves, korrekt, mindenben segítőkész!
N. Sárosi
Horváth Tamás segítségét a dráva-menti nyaralónk eladása kapcsán igényeltük. Ez nem volt kis kihívás, mivel ingatlanuk nem a szomszédban van, és nem is ma épült. Tamás ennek ellenére nagyon gördülékenyen intézte az eladás folyamatát, aminek köszönhetően alig 3 hónap alatt sikerült új tulajdonost találni az ingatlanunknak. Gyorsasága mellett kiemelném Tamás precizitását és kiváló kommunikációs készségét. Az ügyintézés során mindig fordulhattunk hozzá kérdéseinkkel és ő is folyamatosan értesített az eladás aktuális helyzetéről, az esetleges változásokról. Nagyon hálásak vagyunk a profi segítségért!