Magos Katalin

Magos Katalin

Briliáns fokozatú értékesítő?
4.26 pont ?
Kedves Ügyfeleink! Magos Katalin vagyok, immár több, mint 10 éve dolgozom értékesítőként a Duna House kötelékében. Budapest belvárosa az, ahol otthon érzem magam, de szívesen segítek más területeken is! Angol tudásomnak köszönhetően ügyfeleim többsége külföldi. Nagyon szeretem a munkámat, amit egy szimpla véletlennek köszönhetek, viszont az évek során a szenvedélyemmé vált. Tökéletesen kiegészítjük egymást. Kérem keressen bátran, vagy ajánljon angolul beszélő ismerőseinek! IF YOU NEED ASSISTANCE IN ENGLISH, PLEASE DON'T HESITATE TO CONTACT ME!
Miben tudok segíteni Önnek: hitelközvetítés , jogi tanácsadás , energetikai tanúsítvány készítés , befektetési tanácsadás
További nyelvek, amelyeken ügyfeleim segítségére lehetek: Angol

Elérhetőségeim

Értékelések

 • L. Zoltán
 • R. László
 • Fantasztikus.
 • K. Sóczó
 • Felkészült, korrekt, az ügyfél érdekeit szem előtt tartó, elkötelezett értékesítő. Már az első beszélgetés után tisztában volt vele milyen ingatlant keresünk (még ha mi nem is egészen) és két találkozás után hála Katinak sikeresen megvásároltuk gyermekeink első ingatlanát. A nap 24 órájában elérhető, így Miskolcról is gyerekjáték volt vele a lakásvásárlás. Közvetlen személyiség, akivel a lakásnéző túra egyetlen percig sem tűnt tortúrának.
 • S. Norina
 • Kati is the best real estate agent that I have ever met. She is very professional and, at the same time, her very nice and open personality makes it a pleasure to work with her. I strongly recommend her to anybody who wants to find the house of their dream. Kati is the person who will understand exactly what you are looking for and she will do everything possible to help you.
 • T. Krisztián
 • Maximális szakmaiság és ügyfélközpontú hozzáállás. Fáradhatatlan, extra igényeket is hatékonyan kezeli.
 • G. Dóra
 • Kedves DH! Azért bíztam meg az Önök hálózatát, mert reméltem, hogy profi csapatmunkában és körültekintő tanácsadásban bízhatom. Mind a mai napig nagyon jó tapasztalataim vannak értékesítő kollégájuk munkájával kapcsolatban. Gyors, korrekt, mindenre kiterjedő figyelme, profizmusa és nem utolsó sorban emberi hozzáállása (ami szerintem nagyon fontos ingatlan adás-vétel esetében) miatt eddig maximálisan elégedett ügyfélként üdvözölhetnek ügyfeleik sorában. Bízom benne, hogy ez a kis értékelés kollégájukhoz is eljut. Üdvözlettel, Gellai Dóra
 • B. Diego
 • Katalin is great! Professional, precise, fast, technically prepared over everything and she is super kind and friendly. Thank you for everything, Kati!
 • D. Julianna
 • Az ügyintézés rendkívül szakszerű, gyors, udvarias és pontos volt. Biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek a szolgáltatást.
 • Férjemmel első gyermekünk születése előtt kellett eljönnünk abból a garzonból, amibe még az egyetem alatt költöztünk. Nem akartuk a belváros zajos részén maradni, szerencsére Katalin egyik pillanatról a másikra, el tudta adni a lakást. Nagyon meglepődtem, hiszen sokkal bonyolultabb, fáradtságosabb folyamatként tekintettem az eladásra. Szerencsére nem csak az eladásban, hanem az új otthonunk megtalálásában is bízhattam Katalinban, így tudtam, hogyha valamiért újra költöznünk kell, csak Őt fogom keresni :). A pillanat eljött, hamarabb, mint hittem, így ismét költözünk, hiszen már várjuk a következő babánkat. Katalinnal már fel is vettem a kapcsolatot!

Megbízásaim (6)

A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint
Kizárólagos
Kiadó Lakás, Budapest - 167 m2,KATONA JÓZSEF UTCA, NAPFÉNYES IMPOZÁNS SAROKLAKÁS
541 515 Ft

Újlipótvárosban, a Katona József utca egyik hatalmas terekkel rendelkező, erkélyes saroklakása vált kiadóvá. Tovább

Kizárólagos
Eladó Lakás, Budapest - GARAY Center-nél, Murányi utcai kislakás
Kizárólagos
%
Eladó Lakás, Budapest - LIGET MELLETT, 2 TÁGAS SZOBA, ELSŐ EMELET, RENDEZETT KÖRNYEZET
Kizárólagos
%
Eladó Lakás, Budapest - KELETINÉL,UTCAI, NAPFÉNYES,SZOBA-HALL
24 900 000 Ft
26 500 000 Ft

LEGJOBB AJÁNLAT A 7. KERÜLET,BŐLKOMPAKT, NAGY MÉRETŰ KISLAKÁS, ún. MAXI GARZON39 M2SZOBA-HALL, KONYHA, FÜRDŐ, GALÉRIA, UTCAI NÉZET, 2.... Tovább

Kizárólagos
Eladó Vendéglátás, Budapest 6. kerület
19 500 000 Ft

Eladó Grill étterem a 6. kerületben, közvetlenül a Hunyadi téri piac mellett.Kis fantáziával, felújítással egy sikeres vállalkozás alapjaként szolgálhat ez a remek helyen található... Tovább

Magos Katalin

Magos Katalin

Briliáns fokozatú értékesítő
4.26 pont ?
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.