.
Pénzügyi szolgáltatásaink
Ha pénzügyek, akkor is Duna House!
CSOK Plusz ügyintézés
2024. január 1-től az 5.000 fő feletti településeken vezeti be a kormány a CSOK Pluszt, amely minden eddiginél nagyobb összegű kamattámogatott lakáshitelt jelent azok számára, akik beférnek az igénylői körbe.
Tovább a CSOK Pluszhoz
Babaváró ügyintézés
A Babaváró egy 20 évre igényelhető, maximum 10 000 000 Ft összegű, szabadfelhasználású hitel, tehát lakásvásárlásra, hitelkiváltásra, vagy akár új autó vásárlására is fordítható az összeg.
Tovább az ingatlankiadáshoz
Lakástakarékpénztár ügyintézés
A lakástakarékpénztár egy olyan havi rendszerességű befizetésekből felépülő, fix futamidejű megtakarítási forma, amellyel az otthonnal kapcsolatos tervekre, célokra gyűjthető össze a kívánt összeg.
Tovább a lakástakarékhoz
Lakáshitel ügyintézés
A lakáshitelek kifejezetten lakáscélú ingatlanok vásárlására, építésére, felújítására, korszerűsítésére és bővítésére, vagy telekvásárlásra használhatók fel, illetve ezen kívül meglévő lakáshitel kiváltására is.
Tovább a lakáshitelhez
Személyi kölcsön ügyintézés
Legyen szó lakásfelújításról, autóvásárlásról, esetleg egy váratlan orvosi költségről, vagy vállalkozásunkkal kapcsolatos nagyobb beruházásról, a személyi kölcsön gyors és egyszerű megoldást jelenthet.
Tovább a személyi kölcsönhöz
Biztosítás ügyintézés
A lakásbiztosítás díjából partnereink révén jelentős kedvezményeket biztosítunk ügyfeleink részére, tehát a Credipass segítségével kedvezőbb áron juthatsz biztosításhoz. De bátran fordulj hozzánk életbiztosítás vagy nyugdíjbiztosítás ügyintézésével kapcsolatban is!
Tovább a biztosításhoz
Bankszámla ügyintézés
Új folyószámla nyitás, vagy akár a jelenlegi számlánk felülvizsgálata esetén is érdemes pénzügyi szakértővel konzultálni és együtt, közös erővel megtalálni az épp akciós ajánlatokat, legjobb lehetőségeket.
Tovább a bankszámlához
Hitelkiváltás ügyintézés
A hitelkiváltás a meglévő, kedvezőtlen kamatozású kölcsön egy kedvezőbb törlesztésű hitelkonstrukcióra való lecserélését jelenti. Kiváltható piaci kamatozású lakáshitel, szabad felhasználású jelzáloghitel, vagy akár személyi kölcsön is.
Tovább a hitelkiváltáshoz