Tímár Beatrix

Tímár Beatrix

Arany fokozatú csoportvezető?
4.11 pont ?
Üdvözlöm, a nevem Tímár Beatrix, és a Duna House értékesítő csapatának tagjaként Budapest északi peremén (3., 4., kerület) és az attól északra terülő agglomerációban (Dunakeszi, Göd, Sződ, Sződliget, Vác, Veresegyház, Őrbottyán, Csomád, Fót) igyekszem Önt hozzásegíteni ahhoz, amire vágyik: „Álmai Otthonához”! Higgye el, tapasztalatommal és szakértelmemmel tudok önnek segíteni, hogy megtalálja a legjobb megoldást!  Hívjon bizalommal, akár az esti órákban, vagy hétvégén is!
Miben tudok segíteni Önnek: ingatlanközvetítés , hitelügyintézés , lakberendezési tanácsadás , jogi tanácsadás
További nyelvek, amelyeken ügyfeleim segítségére lehetek: Angol , Német

Elérhetőségeim

Értékelések

  • F. Gábor
  • J. J.Éva
  • "Beatrix megbízható, korrekt, nagyon elhivatott szakember. A családi házamat egyedül szerettem volna értékesíteni, ingatlanos bevonása nélkül. Sokan kerestek, és mindenkinek nemet mondtam, de Bea olyan elhivatott és megnyerő volt, meggyőzött arról, hogy közös erővel nagyobb sikert érünk el. Még nem adtam el a házat, de bízom benne együtt sikerülni fog. Bátran ajánlom bárkinek, aki megbízható szakembert keres. "
  • M. Gáborné
  • Elégedett voltam az értékesítő teljeskörű tájékoztatásával. Kérdéseimre korrekt válaszokat kaptam. A nap minden időszakában elérhető volt, és rendelkezésemre állt. Köszönöm az eddigi együttműködését.
  • D. Kristóf

Megbízásaim (0)

Nincs megjeleníthető ingatlan.
Tímár Beatrix

Tímár Beatrix

Arany fokozatú csoportvezető
4.11 pont ?
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.