.
DH Saccoló
Mennyit ér a lakásod? Azonnali online becslés a Duna House adatai alapján

Azonnali online értékbecslés a DH Saccolóval

A DH Saccoló a Duna House online megoldása, amely segít az érdeklődőknek egy adott ingatlan jelenlegi értékének a meghatározásában, legyen az a saját tulajdonuk vagy akár egy megvételre kínált lakás. A DH Saccoló segítségével a településlistában megadott városokban, a 150 millió forint érték alatti lakások ára becsülhető meg.

Az érték meghatározása a Duna House által az elmúlt években bonyolított több mint 45 ezer adás-vétel és a dh.hu oldalon található több mint 20 ezer hirdetés adatai alapján történik. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy a rendszer a lehető legpontosabb adattal szolgáljon ügyfeleink számára. Fontos hangsúlyozni azonban, hogy az ingatlanok árát nagyon sok tényező befolyásolja, így a mutatott és valós érték között akár jelentős különbségek is lehetnek. A szolgáltatás nem tudja figyelembe venni az ingatlan bizonyos paramétereit, például panoráma, lakás zajszintje, szobák elhelyezkedése és egyéb lokációs tényezők. Ezek összessége végeredményében jelentősen befolyásolhatja a lakás értékét. Az ingatlanok pontosabb ármeghatározásához kérdd ingatlanértékesítőink segítségét, akik az ingatlan és annak közvetlen környezetének minden paraméterét figyelembe véve tudnak segíteni ügyfeleinknek.

A szolgáltatás nem minősül értékbecslésnek, és a rendszer által meghatározott ár csak iránymutatásra és tájékoztatásra szolgál. A Duna House az adatokért semmilyen felelősséget nem vállal, és felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy kizárólag erre az adatra alapozva ne hozzanak meg semmilyen üzleti döntést.

Írd be a címet

Ingatlan adatai

Saccolás indítása