.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Schuller Renáta Klaudia

Örökös tag értékesítő

Schuller Renáta Klaudia

Részletek
Értékelés
4.99
(101)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
53 megbízás
Amiben tudok segíteni
ingatlanközvetítés, biztosítás kötés, lakberendezési tanácsadás, energetikai tanúsítvány készítés, befektetési tanácsadás
Beszélt nyelvek
Angol
Tudj meg többet rólam
Schuller Renáta vagyok, 2020 óta dolgozom a Duna House hálózatában a Pécs Pláza értékesítőjeként. Ebben az évben elnyertem az év felfedezettje díjat, ami azt bizonyítja, hogy rövid idő alatt elértem szakmailag az ország egyik legsikeresebb irodájának szintjére.
2021-ben az országos 8. helyezést ,
2022- ben országos 7. helyezést értem el, 1500 értékesítő közül. Jártas vagyok az ügyfél kezelésben, problémamegoldásban, hatékony megoldáskeresésben. Úgy érzem ez a munka a személyiségemmel szinkronban van, szeretek emberekkel együtt gondolkodni, cselekedni. Folyékonyan beszélek angolul,franciául.
Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

7623 Pécs

LK094797 | 2 szoba | 2 fürdőszoba | 47 m²
29 990 000 Ft

7815 Harkány

HZ084316 | 4 szoba | 1 fürdőszoba | 88 m²
69 900 000 Ft

7633 Pécs

LK087374 | 2 szoba | 1 fürdőszoba | 54 m²
36 500 000 Ft

7627 Pécs

LK079968 | 3 szoba | 2 fürdőszoba | 58 m²
43 500 000 Ft

7628 Pécs

HZ052178 | 3 szoba | 2 fürdőszoba | 100 m²
67 990 000 Ft
Eladó Telek 7635 Pécs

7635 Pécs

TK053535 | 890 m²
22 000 000 Ft

7626 Pécs

HZ045909 | 2 szoba | 2 fürdőszoba | 85 m²
50 000 000 Ft

7621 Pécs

LK056785 | 2 szoba | 2 fürdőszoba | 53 m²
44 900 000 Ft

Értékelések

K. Zsolt
W. József
Megbízást adtunk ingatlanunk értékesítésére pár hete Schuller Renátanak..Szeretném Önökkel is megosztani, h ritkán találkozni ilyen felkészült,lelkiismeretes, munkáját maximális odaadással végző fiatallal...köszönettel ,hálával tartozunk neki amiért biztatott bennünket, h el fog kelni az ingatlanunk..megérdemelte a bizalmunkat,máskor is megkeressük ilyen ügyben, ajánlani fogjuk nemcsak családi, de baráti,ismeretségi körben is.
T. Nikolett
Reni néhány hét alatt eladta a lakásunkat. Precíz,pontos,naprakész értékesítőként megkönnyítette a mi és vevőink életét is. Sokat segített az adminisztratív teendők megoldásában. Kedves személyisége sokat jelentett. Mindig elérhető volt és készséges. Csak ajánlani tudom!
H. Györgyné
Schuller Renáta volt 2db ingatlanunk értékesítője. Köszönöm a kedvességét, mindent a megbeszélésünk szerint végzett. Szolgálatkész volt minden felmerült problémában segített.
K. Ildikó
Ezúton is szeretném kifejezni köszönetemet munkatársuk, Schuller Renáta áldozatos munkájáért. 2022 tavaszán kezdődött kapcsolatunk ingatlanvásárlás kapcsán. Nem volt egyszerű feladat, mert még magunk sem voltunk tisztában azzal, mi lenne a legmegfelelőbb élettér számunkra. Az igényeink és az anyagi lehetőségeink feltérképezését Reni a lehető legnagyobb körültekintés mellett, megértéssel és elfogadással végezte, ami számunkra roppant megnyugtató volt. Hamar bizalmi kapcsolat alakult ki közöttünk, ezért a "munka" is sokkal könnyebbé vált. Természetesen mi is kerestünk, és mikor találtunk valami érdemlegeset, Ő azonnal rendelkezésünkre állt, és a legrövidebb időn belül egyeztetett az értékesítővel a megtekintés érdekében. A folyamatokban mindvégig biztonságban érezhettük magunkat, mert Reni hozzáállása (figyelmesség, érdekeink előtérbe helyezése, kiváló szervezőkészség) lehetővé tette ezt számunkra. Így nem volt kétségünk afelől, hogy együttes erővel a kitűzött határidőre megtaláljuk a megfelelő ingatlant, ami ez év januárjában meg is valósult. A korábbi ingatlan-értékesítésünk kapcsán felmerült jogi vitával kapcsolatban is tudott kézzel fogható segítséget nyújtani kapcsolati rendszerének bevonásával, amiért szintén nagyon hálásak vagyunk. Összességében egy lelkileg megterhelő időszakon segített át bennünket empatikus személyisége. Örömmel fogom Őt ajánlani a jövőben ismeretségi körömben, amennyiben szükségét érzem.
S. Zsuzsa
Örülök, hogy vele tudtam közreműködni, és talán nem véletlenül őrá találni az ingatlan eladással kapcsolatban. A munkájára odafigyelő, precíz, kellő szakértelemmel rendelkező embert ismertem meg a személyében. Sokszor a megfelelő időben, a megfelelő nyugodtsággal, higgadtsággal kezelte az én érdekeimet, de figyelembe vett minden körülményt, apró részletet. Nyugodt szívvel ajánlom ismerőseimnek, barátaimnak akik szintén ingatlant vennének, vagy adnak el. Renátát ha kerestem mindig készséggel állt a rendelkezésemre. A vidám, mindig mosolygós, pozitív személyisége pedig abszolút kellemes emlékeket fog ébreszteni bennem, hiszen nem volt egy egyszerű menet a volt férjem miatt az ingatlan eladása. Úgy gondolom, hogy Renáta nélkül nem is sikerült volna.
B. Bernadett
Hónapokig próbálkoztam saját magam a lakásom értékesítésével, sikertelenül, mikor úgy döntöttem, ingatlanos segítségét fogom igénybe venni. Schuller Renáta a tökéletes választás volt! A benne lévő kreativitás és magabiztos fellépés nagyon hamar eredményt hozott! Vérbeli ingatlanos! Köszönöm a gyors és zökkenőmentes eladást, legközelebb is csak Schuller Renátára bíznám, ha lenne eladó ingatlanom!
N. Varga
Renit nem rég bíztuk meg lakásunk eladásával. Az első benyomás nagyon pozitív volt. Korrekten tajékoztatott minket és minden kérdésünkre válaszolt. Szakmailag felkészült, aktív, gyors és nagyon segítőkész. Ha valaki ő biztos el tudja adni a kis lakásunkat!
W. Gyöngyi
Ingatlanom értékesítésére adtam megbízást Schuller Renátanak. Hálás vagyok kitartó és megbízható munkájáért. A piaci nehézségek ellenére bátorított, sokat foglalkozott velünk, és a vevő jelöltekkel. Felkészült, rendkívül kedves és intelligens értékesítő, meg is lett az eredménye... Elfogadott vételi ajánlattal előszerződtünk, pár nap múlva lezajlik a végleges adás vételi szerződéskötésünk is. Ezúton köszönöm hogy családunknak nem először és remélem nem utoljára intézte ilyen profi módon az ingatlanértékesítést.