.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Schuller Renáta Klaudia

Örökös tag értékesítő

Schuller Renáta Klaudia

Részletek
Értékelés
4.98
(114)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
55 megbízás
Amiben tudok segíteni
ingatlanközvetítés, biztosítás kötés, lakberendezési tanácsadás, energetikai tanúsítvány készítés, befektetési tanácsadás
Beszélt nyelvek
Angol, Francia
Tudj meg többet rólam
Schuller Renáta vagyok, és már három éve büszkén képviselem a Duna House Pécs Pláza irodáját értékesítési szakértőként. Az év felfedezettje díjat is elnyertem az első évben. Az elmúlt három évben mindig a top 10-ben végeztem az ország 1500 értékesítője közül. 2021-ben az országos 8., 2022-ben 7., 2023-ban az országos 10. helyezést értem el, ami azt bizonyítja, hogy gyorsan és hatékonyan emelkedtem az ország egyik legelismertebb irodájának profi szintjére.  Nagy tapasztalatot szereztem az ügyfélkezelésben, problémamegoldásban és hatékony megoldáskeresésben. Szenvedélyesen hiszek abban, hogy az emberekkel való együttműködésben rejlik a siker kulcsa, beszélek angolul és franciául is.

Mottó: Szenvedélyesen hiszek abban, hogy az emberekkel való együttműködésben rejlik a siker kulcsa!
Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

7623 Pécs

LK053239 | 3 szoba | 67 m²
39 900 000 Ft

7632 Pécs

LK086395 | 2 szoba | 39 m²
130 000 Ft
Kiadó Lakás 7632 Pécs

7632 Pécs

LK025552 | 2 szoba | 47 m²
140 000 Ft
Kiadó Lakás 7633 Pécs

7633 Pécs

LK033130 | 2 szoba | 47 m²
150 000 Ft

7633 Pécs

LK053032 | 2 szoba | 34 m²
29 990 000 Ft

7300 Komló

LK082314 | 3 szoba | 54 m²
14 900 000 Ft
Eladó Ház 7632 Pécs Pécs Régi kertváros csendes részén

7632 Pécs Pécs Régi kertváros csendes részén

HZ085977 | 3 szoba | 85 m²
68 000 000 Ft
Eladó Ház 7627 Pécs Pécs Rigóder

7627 Pécs Pécs Rigóder

HZ018328 | 4 szoba | 142 m²
94 900 000 Ft

Értékelések

W. József
Megbízást adtunk ingatlanunk értékesítésére pár hete Schuller Renátanak..Szeretném Önökkel is megosztani, h ritkán találkozni ilyen felkészült,lelkiismeretes, munkáját maximális odaadással végző fiatallal...köszönettel ,hálával tartozunk neki amiért biztatott bennünket, h el fog kelni az ingatlanunk..megérdemelte a bizalmunkat,máskor is megkeressük ilyen ügyben, ajánlani fogjuk nemcsak családi, de baráti,ismeretségi körben is.
T. Nikolett
Reni néhány hét alatt eladta a lakásunkat. Precíz,pontos,naprakész értékesítőként megkönnyítette a mi és vevőink életét is. Sokat segített az adminisztratív teendők megoldásában. Kedves személyisége sokat jelentett. Mindig elérhető volt és készséges. Csak ajánlani tudom!
H. Györgyné
Schuller Renáta volt 2db ingatlanunk értékesítője. Köszönöm a kedvességét, mindent a megbeszélésünk szerint végzett. Szolgálatkész volt minden felmerült problémában segített.
K. Ildikó
Ezúton is szeretném kifejezni köszönetemet munkatársuk, Schuller Renáta áldozatos munkájáért. 2022 tavaszán kezdődött kapcsolatunk ingatlanvásárlás kapcsán. Nem volt egyszerű feladat, mert még magunk sem voltunk tisztában azzal, mi lenne a legmegfelelőbb élettér számunkra. Az igényeink és az anyagi lehetőségeink feltérképezését Reni a lehető legnagyobb körültekintés mellett, megértéssel és elfogadással végezte, ami számunkra roppant megnyugtató volt. Hamar bizalmi kapcsolat alakult ki közöttünk, ezért a "munka" is sokkal könnyebbé vált. Természetesen mi is kerestünk, és mikor találtunk valami érdemlegeset, Ő azonnal rendelkezésünkre állt, és a legrövidebb időn belül egyeztetett az értékesítővel a megtekintés érdekében. A folyamatokban mindvégig biztonságban érezhettük magunkat, mert Reni hozzáállása (figyelmesség, érdekeink előtérbe helyezése, kiváló szervezőkészség) lehetővé tette ezt számunkra. Így nem volt kétségünk afelől, hogy együttes erővel a kitűzött határidőre megtaláljuk a megfelelő ingatlant, ami ez év januárjában meg is valósult. A korábbi ingatlan-értékesítésünk kapcsán felmerült jogi vitával kapcsolatban is tudott kézzel fogható segítséget nyújtani kapcsolati rendszerének bevonásával, amiért szintén nagyon hálásak vagyunk. Összességében egy lelkileg megterhelő időszakon segített át bennünket empatikus személyisége. Örömmel fogom Őt ajánlani a jövőben ismeretségi körömben, amennyiben szükségét érzem.
S. Zsuzsa
Örülök, hogy vele tudtam közreműködni, és talán nem véletlenül őrá találni az ingatlan eladással kapcsolatban. A munkájára odafigyelő, precíz, kellő szakértelemmel rendelkező embert ismertem meg a személyében. Sokszor a megfelelő időben, a megfelelő nyugodtsággal, higgadtsággal kezelte az én érdekeimet, de figyelembe vett minden körülményt, apró részletet. Nyugodt szívvel ajánlom ismerőseimnek, barátaimnak akik szintén ingatlant vennének, vagy adnak el. Renátát ha kerestem mindig készséggel állt a rendelkezésemre. A vidám, mindig mosolygós, pozitív személyisége pedig abszolút kellemes emlékeket fog ébreszteni bennem, hiszen nem volt egy egyszerű menet a volt férjem miatt az ingatlan eladása. Úgy gondolom, hogy Renáta nélkül nem is sikerült volna.
B. Bernadett
Hónapokig próbálkoztam saját magam a lakásom értékesítésével, sikertelenül, mikor úgy döntöttem, ingatlanos segítségét fogom igénybe venni. Schuller Renáta a tökéletes választás volt! A benne lévő kreativitás és magabiztos fellépés nagyon hamar eredményt hozott! Vérbeli ingatlanos! Köszönöm a gyors és zökkenőmentes eladást, legközelebb is csak Schuller Renátára bíznám, ha lenne eladó ingatlanom!
N. Varga
Renit nem rég bíztuk meg lakásunk eladásával. Az első benyomás nagyon pozitív volt. Korrekten tajékoztatott minket és minden kérdésünkre válaszolt. Szakmailag felkészült, aktív, gyors és nagyon segítőkész. Ha valaki ő biztos el tudja adni a kis lakásunkat!
W. Gyöngyi
Ingatlanom értékesítésére adtam megbízást Schuller Renátanak. Hálás vagyok kitartó és megbízható munkájáért. A piaci nehézségek ellenére bátorított, sokat foglalkozott velünk, és a vevő jelöltekkel. Felkészült, rendkívül kedves és intelligens értékesítő, meg is lett az eredménye... Elfogadott vételi ajánlattal előszerződtünk, pár nap múlva lezajlik a végleges adás vételi szerződéskötésünk is. Ezúton köszönöm hogy családunknak nem először és remélem nem utoljára intézte ilyen profi módon az ingatlanértékesítést.
P. Géza
Sajnos az általam kért ingatlan értékesítését nem tudta sikerre vinni a fent nevezett közvetítő. Munkáját a megbízhatatlanság, a hamis ígérgetés és felületesség jellemzi. Gyakran hetekre eltűnik és nem vállal felelősséget szavaiért vagy igéreteiért.