.
Igényelj lakáshitelt szakértői segítséggel
Credipass
Miért válaszd a Credipass-t?
Díjmentes
Profi és tapasztalt pénzügyi szakértőink összegyűjtik neked a legjobb hitelajánlatokat - mindezt kötelezettségek nélkül, teljesen díjmentesen!
Gyors
Nem csak pénzt, de időt is spórolhatsz a Credipass szakértőivel! Gyors, zökkenőmentes ügyintézést biztosítunk és teljes körű támogatást nyújtunk a banki folyamat során.
Egyedi kedvezmények
Jelentős kamatkedvezmények, ajándék jóváírások, kedvezményes elő-és végtörlesztési lehetőségek és még sok más.

Lakáshitel kalkulátorral és díjmentes pénzügyi tanácsadással támogatjuk otthonod

Ingatlanvásárlás esetén a lakáscélú jelzáloghitelek jelentik napjainkban a legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget. Ezek a hitelek kifejezetten lakáscélú ingatlanok vásárlására, építésére, felújítására, korszerűsítésére és bővítésére, vagy telekvásárlásra használhatók fel, illetve ezen kívül meglévő lakáshitel kiváltására is. A vásárláshoz kínált hiteleket forint alapon nyújtják a pénzintézetek, a felmerülő költségek és a kamatperiódusok tekintetében az ajánlatok azonban igen eltérőek lehetnek. A lakáshitel konstrukciók a legtöbb esetben nagyobb összegűek és hosszú futamidejűek. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlan(ok)ra jelzálog kerül bejegyzésre, és fedezetként bevonható a megvásárolni kívánt ingatlan is. Attól függően, hogy mennyi az önerőd, a bank által elfogadott jövedelmed, vagy hogy épp milyen más hiteleid vannak, számos tényező befolyásolja azt, hogy az egyes pénzintézetek milyen hitelösszegre tartanak jogosultnak. 

A hitel típusa piaci kamatozású, vagy akár államilag támogatott is lehet. Jelenleg is többféle államilag támogatott lakáscélú hitelkonstrukció közül válogathatunk, amelyek legtöbb esetben a családosok, családalapítást tervezők otthonainak vásárlásával és korszerűsítésével kapcsolatos kölcsönök. Azonban ezek igényléséhez különböző feltételeknek kell megfelelni. Legyen szó a számodra legkedvezőbb piaci hitelről, Babaváró támogatásról, vagy CSOK-ról, ezekről mind bővebben is tájékozódhatsz a Credipass oldalán! 

Kalkuláció
Töltsd ki lakáshitel kalkulátorunkat a hiteligényeid szerint!
Tanácsadás
Kollégáink felveszik veled a kapcsolatot, és személyre szabott tanácsadást nyújtanak.
Ügyintézés
Pénzügyi szakértőnk a folyamat egészén díjmentesen végigkísér.

Olvass tovább a lakáshitel feltételekről, és kalkulálj velünk a Credipass oldalán!

Credipass | Iránytű a pénzügyekben
Munkaidőben 3 órán belül visszahívunk!
Érdekel a lakáshitel

A Credipass-ról bővebben: 

A Duna House Group Magyarországon 2022 év végén bevezetett nemzetközi pénzügyi márkája. Hazánkon kívül Olaszországban és Lengyelországban, összesen közel 2000 pénzügyi szakértővel szolgáljuk ki az ügyfeleket. Magyarországon a legnagyobb független közvetítői szereplőként 8 banki partnerrel, országszerte több mint 150 Duna House irodában, közel 200 pénzügyi szakértővel szolgáljuk ki több ezer elégedett ügyfelünket évente. Lakáshitelek, személyi kölcsönök, otthonteremtési támogatások és más pénzügyi termékek terén egyaránt igénybevehetőek szolgáltatásaink.

Díjmentes, szakértő segítséget nyújtunk
Végigkísérünk az összes banki és adminisztrációs folyamaton
Velünk gyors ügyintézésben, egyedi kedvezményekben részesülsz
A szektor összes jelentős kereskedelmi bankja partnerünk
Az általunk beadott hitelkérelmek 98-99%-ban sikeresen folyósításra kerülnek
Érdeklődés esetén munkaidőben 3 órán belül visszahívunk

További pénzügyi szolgáltatások a Credipassnál