.
A lehető legjobb áron és leghamarabb adjuk bérbe ingatlanodat, amihez az alábbi erőforrásaink állnak rendelkezésedre
1.200+
Az ország legnagyobb értékesítői hálózatának (Reálmonitor, 2022) minden tagja, 1.200+ kollégánk találhatja meg számodra az ideális bérlőt.
TOP 1
A legismertebb ingatlanközvetítő hálózatként (Reacty, 2020) a legnagyobb látogatottságú weboldal (Similarweb, 2022) segítségével érjük el a lehető legtöbb embert.
145
Országszerte elhelyezkedő 145 irodánknak köszönhetően hatékonyan tudjuk összepárosítani az ország egyik pontján költözködő albérlőket akár az ország másik pontján kiadó ingatlanokkal.
Albérlőt keresel?
Keresd fel az ingatlanhoz legközelebb eső irodánkat, ahol a legnagyobb valószínűséggel jelentkeznek a környéken albérletet keresők!
Duna House irodák

Ingatlan-bérbeadás: hogyan add ki lakásod és házad stresszmentesen

Országos hálózatunknak köszönhetően naponta számos kiadó ingatlant kereső érdeklődővel kerülünk kapcsolatba, aminek köszönhetően eredményesen tudunk segíteni lakásukat vagy házukat kiadni szándékozó ügyfeleinknek. A megfelelő bérlő megtalálása velünk biztonságos, kényelmes és eredményes, minden terhet leveszünk ügyfeleink válláról. Az értékesítés során végig széleskörű elérést biztosítunk kiadó ingatlanjainknak marketingtámogatásunk és országosan leglátogatottabb közvetítői portálunk révén, hogy az albérlők könnyen és gyorsan rájuk találjanak. Egyedi értékesítési rendszerünk, a keresztértékesítés tovább növeli hatékonyságunk: kiadó lakásainkat és házainkat bármelyik értékesítőnk hirdetheti és kiadhatja.

Biztonságos
A bérleti ügylet biztonsága érdekében ingatlanértékesítőink telefonos előszűrést végeznek, és minden albérlőjelöltet beazonosítanak, akiket a megtekintési nyilatkozat aláírása után személyesen kísérnek el az ingatlanbejárásra.
Mutass többet
Kényelmes
Minden terhet leveszünk a tulajdonosok válláról, ami a potenciális albérlők felkutatásával és menedzselésével kapcsolatos. A jelöltek velünk tartják a kapcsolatot, csak a komoly érdeklődők jutnak el hozzájuk, rajtunk keresztül, illetve ingatlanbejárások esetén értékesítőnk személyes jelenlétében. A komplex bérbeadási folyamat során végig ügyfeleink mellett állunk, képviseljük érdekeit a tárgyalások során, átvisszük a teljes folyamaton. Bármiben igényelnek segítséget, szakértő ingatlanértékesítőnk rendelkezésükre áll, elegendő csak vele tartaniuk a kapcsolatot.
Mutass többet
Eredményes
Több mint 20 éves tapasztalatunkból fakadó kiemelkedő piacismerettel és szakmai tudással állunk bérbeadóink mögött. A leglátogatottabb ingatlanközvetítői portálként biztosítjuk, hogy az érdeklődők könnyedén megtalálják a kiadó ingatlanokat. Emellett az értékesítés hatékonyságát növelő egyedülálló modellünknek, a keresztértékesítésnek köszönhetően ügyfeleink belegyezésével lakásukat vagy házukat bármelyik értékesítőnk hirdetheti és kiadhatja.
Mutass többet

A lakáskiadás folyamata: az albérlet hirdetésétől a birtokbaadásig

Ingatlanközvetítőnk a négylépéses folyamat teljes egészén végigkísérnek.

MEGBÍZÁSKÖTÉS: Minden információ átadása és a kérdések tisztázása után szerződést kötünk bérbeadóinkkal. A szerződéskötési folyamatunk nyomtatott formában és digitálisan is történhet.
MEGBÍZÁS AKTIVÁLÁSA AZ ADATBÁZISBAN: Bérbeadóinknak lehetőségük van megadni, hogyan értékesíthetjük ingatlanjukat. Ez egyaránt vonatkozik az online hirdetőfelületekre, ahol az megjelenhet, illetve az értékesítők körére, akik kiadhatják azt.
BÉRLŐSZERZÉS, INGATLANMUTATÁS: Felkutatjuk adatbázisunkban és a hirdetéseink segítségével a potenciális érdeklődőket és bemutatjuk nekik a bérelhető ingatlant. A biztonságos üzletkötés érdekében értékesítőink minden érdeklődőnél telefonos előszűrést végeznek, megtekintési nyilatkozatot íratnak alá, és személyesen részt vesznek minden ingatlanbejáráson.
AZ INGATLAN-BÉRBEADÁS LEZÁRÁSA: A potenciális albérlő megtalálása után értékesítőink koordinálják a teljes bérleti folyamatot a szerződéskötésig, vagy akár a használatba adásig támogatják az eladási folyamatot.

Ingatlan-bérbeadáson töröd a fejed? Keress minket az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap beküldésével!

Kapcsolat
A kapcsolatfelvétel nem jelent számodra semmilyen kötelezettséget.

Gyakran ismételt kérdések a lakáskiadásról

Mennyi a bérbeadási jutalék?
Kivel tudok megbízást kötni?
Kell molinót raknom az ingatlanra?
Mit tehetek, ha esetleg nem vagyok elégedett a szolgáltatás minőségével?
Ha kiadok egy ingatlant, kell lakásbiztosítást kötnöm?