.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Széll Emese

Örökös tag értékesítő

Széll Emese

Részletek
Értékelés
4.97
(185)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
53 megbízás
Amiben tudok segíteni
Újépítés, Használt ingatlan, ingatlanközvetítés, hitelközvetítés, hitelügyintézés, lakberendezési tanácsadás, energetikai tanúsítvány készítés, értékbecslés, home staging
Tudj meg többet rólam
Széll Emese vagyok, a Nagy Lajos király úti DH irodának csapatában dolgozom.

ÉN hiszem és tudom, hogy az ingatlan Érték!
A kérdés csak az, hogy “értékeit” kire bízza?


Akár otthonteremtési, akár befektetési céllal keres, rövid határidővel megtalálom Önnek azt a prémium ingatlant, amiről mindig is álmodott, anélkül, hogy közben elveszne az ingatlankeresés bonyolult útvesztőjében.

Célom, hogy a hazai ingatlanbefektetőket és a leendő prémium lakástulajdonosokat összekössem a számukra tökéletes ingatlannal, amiben minden perc boldogan telik majd, vagy jelentős megtérülést hoz.
Hívjon bizalomma!
Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

3245 Recsk

TK073218 | 12428 m²
104 000 000 Ft

1149 Budapest 14. kerület

LK087952 | 3 szoba | 61 m²
44 900 000 Ft

1023 Budapest 2. kerület

LK058308 | 5 szoba | 135 m²
504 500 000 Ft

1023 Budapest 2. kerület

LK095448 | 4 szoba | 104 m²
298 900 000 Ft

1023 Budapest 2. kerület

LK036027 | 5 szoba | 150 m²
783 500 000 Ft
Eladó Lakás 1055 Budapest 5. kerület Olimpia park szomszédságában

1055 Budapest 5. kerület Olimpia park szomszédságában

LK084178 | 3 szoba | 110 m²
289 900 000 Ft
Eladó Ház 8613 Balatonendréd Siófok

8613 Balatonendréd Siófok

HZ068405 | 4 szoba | 1200 m²
1 391 670 000 Ft

3555 Harsány

HZ021118 | 7 szoba | 160 m²
635 000 000 Ft

Értékelések

F. Virág
Amikor még anno az egyetemen arról tanultunk, mi a különbség a munka és a hivatás között, csak részben volt elképzelésem arról, hogy gyakorlatban ez hogyan is tud megjelenni, vajon miről lehet felismerni. Emesét és az ő szakmai elhivatottságát megismerve ma már pontosan tudom, miről és hogyan ismerhető fel a különbség. Emese első pillanattól kezdve partnerként tekintett és azonnal bizalmat ébresztett bennünk a megoldásközpontú gondolkodásával, nyitott személyiségével és hiteles szakmai tudásával. Nem volt kérdés számunkra, hogy vele szeretnénk dolgozni, és ez az elmúlt hónapok tapasztalatait összegezve az egyik legjobb döntésünk volt. Emese mindig elérhető volt, a nap 24 (!) órájában segítséget nyújtott, bármiről volt is szó. Rugalmas és csodás személyisége könnyebbé tette az egyébként nehéz hónapokat. Hiszen egy ingatlan eladás és/vagy vásárlás jókora stresszel jár akár eladó, akár vevő az ügyfél. Mi mindkettő státuszban léteztünk ebben a bizonyos néhány hónapban, és bizton állíthatom, hogy Emese nélkül ez nem ment volna ilyen könnyen, ilyen gördülékenyen. Éppen ezért hálával a szívünkben gondolunk rá, és az nem is kérdés, hogy ha újabb ilyen akcióban gondolkodunk, csakis Emese lesz a partnerünk ebben. Köszönünk neki mindent, és ha lenne 100 csillag, én annyival értékelném őt.
K. Renáta
Értékelés? Értékelni a felbecsülhetetlent nem lehet! Széll Emese örülök, hogy veled hozott össze a sors, köszönöm a hozzáértésed, erőn felüli segítséged, maximális jóindulatod, minden rám szánt időt! A birtokba adáskor könnybe lábadt a szemem. De találkozunk!
Értékesítő válasza: Drága Renáta! Szívből köszönöm szavaid, melyek megérintik lelkemet, és köszönöm, hogy engem választottál, és Én lehetek a Te Ingatlanosod! Szívből és szeretettel kívánom Neked, hogy egészség, szeretet és gondtalan boldogság kísérje mindennapjaid! A birtokbavételkor átvett kulcscsomó, olyan kapoccsal van kezedbe, mely segít megtalálni, ha szükséged lesz rám, az „Ingatlanosodra”!
Z. Imre
Szeretném a legnagyobb elismerésem kifejezni Széll Emese ingatlanos munkája és elhivatottsága iránt! Maximálisan elégedettek vagyunk az általa elvégzett munkával. Szakértelme, személyre szabott figyelmessége, segítőkészsége minden elvárásunkat felülmúlta. Köszönjük, hogy pont ő jött a lakást megmutatni, hogy segített megvásárolni az ingatlant, lepapírozni, munkásokat találni a felújításhoz, stb. További sok sikert kívánunk neki!
F. Edit
Széll Emese már az első találkozásunkkor elnyerte a bizalmamat. Határozottsága közvetlensége , megnyerő személyisége révén azonnal láttam, hogy ő az, akit kerestem. Minden tevékenysége profizmusról, nagy szakmai hozzáértésről tanuskodott. Rendkívül gyorsan, hihetetlen empátiával imtézte az ingatlan eladást, bizalmat ébresztve a vevőként jelentkezőkben is.Sok terhet vett le a vállamról azzal, hogy mindent gyorsan és szakszerűen intézett el. Tekintettel volt arra is, hogy messze lakom, nehezebben mozgok, így nem tudok mindenért Budapestre utazni. A sikeres adásvételi eljárást gördülékenyen vezényelte le, mindenben mindvégig segítve valamennyi szereplőt. Az alatt néhány hónap alatt amíg kapcsolatban voltunk szinte baráti lett a viszonyunk, köszönhetően ez az ő különlegesen kellemes személyiségének. Összegezve: csak a legnagyobb elismeréssel tudok nyilatkozni Emeséről, szerencsés az a cég, amelynek ilyen munkatársai vannak.
N. Ágnes
Az első telefonos beszélgetésünktől kezdve minden percben a segítségünkre volt minden területen. Nagyon rugalmas, időben pontos és ami nekünk a legfontosabb, hogy eszméletlen precíz munkát végez. Kedves attitűdje az eladókat is nyitottá varázsolja a vevők felé, így könnyed volt a kommunikáció . Az első pillanattól fogva érződik, hogy a minőség alapvető értékei közé tartozik. Megbízható és hatalmas szíve van. Mindenkinek csak ajánlani tudom a vele való együttműködést.
J. Kopisz
Emese az elmúlt évek alatt többször segített ingatlan adás-vétel lebonyolításában és biztosan állíthatom, hogy nála felkészültebb, precízebb, lelkiismeretesebb értékesítővel még nem találkoztam! Olyanokra is gondol, amikre a többi ingatlanosnál sosem tapasztaltam, és maximálisan megbízója érdekeit képviseli. Mindenkinek bátran ajánlom, hogy segítsen megtalálni álmai ingatlanját illetve gyorsan eladja meglévő házát/lakását!
B. Anita
Köszönöm Emese munkáját, aki rendkívül segítőkész és rugalmas volt az ingatlan vásárlása során!
K. György
Emese személyében egy nagyon felkészült és végtelenül profi értékesítőt ismertem meg. Az ügylet elejétől a végéig mindenben segített és bármilyen kérdés merült fel azonnal megoldotta. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Köszönöm a munkáját!
B. Bethlen-McNeill
Emese Az Igazi Profi! Nagyon kedves személyiség, precíz a munkában, pontos, alapos és rendkívül megbízható. Prémium ingatlanok, Prémium ügyfélkezelés! Mindenkinek ajánlom!!! Köszönöm a profi munkáját!