.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Medovarszki Judit

Briliáns fokozatú értékesítő

Medovarszki Judit

Részletek
Értékelés
5
(215)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
39 megbízás
Tudj meg többet rólam

Medovarszki Judit vagyok, 2017 óta dolgozom a Duna House hálózatában.

Elérhetőségeim: + 36 70 884 2294

e-mail cím: [email protected]

Értékesítőként számos tranzakciót zártam már, főként Kecskeméten! Az elmúlt évben a munkavégzésemet kiterjesztettem  a lakóhelyemtől, irodámtól távolabbra is! Sikeres üzletzárásaim voltak ezeken a  területeken is!

Sok éves tapasztalattal rendelkezem, mely alatt jó kapcsolatot alakítottam ki ügyfeleimmel. 

Legfontosabb számomra a megbízhatóság, a bizalom, és a szakmai felkészültség, amelynek  érdekében folyamatosan képzem magam, ügyfeleimnek segítséget tudok nyújtani ingatlannal kapcsolatos bármely kérdésben!

Keressen bizalommal! 

Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

6000 Kecskemét Belvárosi gyöngyszem!

LK039885 | 2 szoba | 58 m²
45 900 000 Ft

6000 Kecskemét Vacsiközben új osztású építési telek eladó!

TK098237 | 600 m²
27 000 000 Ft
Kiadó Ház 6000 Kecskemét CÉGEK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, MUNKÁSOK ELSZÁLLÁSOLÁSÁRA!

6000 Kecskemét CÉGEK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, MUNKÁSOK ELSZÁLLÁSOLÁSÁRA!

HZ054143 | 6 szoba | 160 m²
520 000 Ft

6000 Kecskemét Azonnal költözhető, TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT, erkélyes lakás eladó!

LK023671 | 3 szoba | 60 m²
38 000 000 Ft

6000 Kecskemét Rendőrfaluban, a belvároshoz közeli részen, 105 nm-es családi ház várja új lakóit!

HZ021791 | 3 szoba | 105 m²
39 900 000 Ft
Eladó Ház 6000 Kecskemét Máriahegyben kivett gazdasági épület, udvar, gondozott hobbykert eladó!

6000 Kecskemét Máriahegyben kivett gazdasági épület, udvar, gondozott hobbykert eladó!

HZ055134 | 1 szoba | 30 m²
14 000 000 Ft

6078 Jakabszállás Vidéki nyugalom 16 Ha területtel! Építse újjá ezt a korabeli kúriát!

HZ078146 | 3 szoba | 110 m²
40 000 000 Ft

6000 Kecskemét Petőfivárosban családi ház eladó! KIHAGYHATATLAN ajánlat!

HZ025308 | 3 szoba | 83 m²
66 000 000 Ft

Értékelések

C. Béla
Az utóbbi időszakban két alkalommal is igénybe vettük Judit segítségét és mindkétszer nagy megelégedésünkre szolgált, ahogyan a munkáját végezte. Első alkalommal Rákóczi utcai lakásunk értékesítésében segített rendkívül hatékonyan, olyan ügyfelet keresett-talált, aki segítségével "beleszeretett" kis lakásunkba és így az elképzelésünk szerinti áron sikerült értékesíteni rendkívül gyorsan. Második alkalommal azt kértük tőle, hogy találjon nekünk megfelelő ingatlan a belvároshoz közel, ami egy Balaton utcai ingatlan sikeres megvételével meg is történt. Mindkét alkalommal megtapasztaltuk Judit profi tárgyalóképességét és rugalmasságát. Az ügyintézés során mindig gyors volt, akár hétvégén is rugalmasan megkeresett, hogy egyeztessünk, vagy aláírjunk dokumentumot. Meleg szívvel ajánljuk Juditot, mint hozzáértő és segítőkész ingatlan szakértőt!
M. András
Judit az első közösen megtekintett ingatlan utáni beszélgetést követően már tökéletesen felmérte milyen ingatlanra vágyunk. Az első sikertelen vásárlást követően, folyamatosan kereste nekünk a megfelelő otthonokat, és rugalmasan, kedvesen kezelte a variálásainkat.:) Közvetlen és rugalmas az időpontok egyeztetésével kapcsolatban. Amikor megtaláltuk közösen a megfelelő ingatlant, akkor határozottan kiállt mind a korrekt eladókért, mind pedig értünk! Nagyon hálásak vagyunk neki, különösképpen a gyorsaságáért és kedvességéért, jó humoráért.:) Ha a jövőben ismerőseink/rokonaink Kecskemét környékére költöznének, biztosan Juditot fogjuk nekik ajánlani a megfelelő ingatlan megtalálásához.
M. László
Medovárszki Judit a legkiválóbb ingatlanközvetítő, akivel eddig találkoztam, vagy összehozott az élet. Nem ismer lehetetlent. Türelmes, kitartó, diplomatikus. Két ingatlanunkat is eladott rövid időn belül. Olyanokat, amiket korábban más közvetítők éveken keresztül képtelenek voltak értékesíteni. Korrekt, a legnagyobb elismerésem az övé!
S. Péter
Judittal több mint 10 éve találkoztam először, azóta többször segített ingatlan eladásban és keresésben. Judit olyan értékeket képvisel, melyek manapság egyre kevésbé természetesek: kedves, lelkesen és lelkiismeretesen dolgozik, felkészült, pontos, ha nem elérhető, visszahív. Segítőkészsége mellett nekem sokat számít, hogy láthatóan szereti a munkáját. Nyugodt szívvel ajánlom azoknak, akik megbízható segítséget keresnek ingatlan adás-vételhez.
R. Tabi
Judittal maximálisan meg voltunk elégedve. Az édesanyámnak keresett egy klassz ingatlant, majd segítette eladni a mienkét is. Judit segítőkész, kedves és intelligens nő, mindig meghallgatja az igényeket, odafigyel az ügyfél szempontjaira, ezért nagyon hatékony és profi értékesítő. Mindenkinek jó szívvel és határozottan ajánlom!
S. Ilona
Ő általa vásároltam ingatlant, kedvemre valót ajánlott, együttmükődésünk jó volt. Megkerestem őt, mivel nekem is van eladó ingatlanom, hogy értékesítse, bízom benne, hogy eredményes lesz és hasonlót fogok tudni mondani róla. Még túl friss a megbízás, bízom benne.
Z. Edit
Judittal maximálisan elégedett vagyok.
M. László
Szakszerű, pontos, igényes, rugalmas, kiváló szakember.
F. László
Kedves , vérbeli kereskedő,tudja mit szeretne !!!