.
Működj együtt a Duna House-szal!
Azonnali hozzáférés több mint 10.000 eladó ingatlanhoz.

Együttműködés az ingatlanpiaccal

Nagy öröm számunkra, hogy 2011 év közepétől a Duna House megváltoztatta a korábbi piaci gyakorlatot, miszerint a “nagy hálózatok” nem működnek együtt az ingatlanpiaccal. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármely ingatlanos kolléga, legyen egyéni vállalkozó, ingatlaniroda vagy ingatlanközvetítő hálózat, köthet velünk Együttműködési Keretmegállapodást. A megállapodás megkötése után biztosítunk egy Duna House Értékesítési Partner azonosító számot, amely segítségével Partnerünk együtt tud működni bármely Duna House-os kollégával az ezen a honlapon található Kiemelt Megbízásaink értékesítésében.

Akár egy 1 fős ingatlaniroda is többezres ingatlankínálathoz juthat!

Első lépésként az együttműködés csak a Duna House Kiemelt Megbízásaira korlátozódik, mi nem mutatjuk Partnereink ingatlanjait. Ennek oka pusztán az, hogy ügyfeleink és kollégáink megszoktak egy magas fokon ellenőrzött informatikai rendszert (pl. Tulajdoni lap ellenőrzés minden esetben, iroda értékesítési vezető ellenőrzés és jóváhagyás), és tudjuk, hogy sajnos a piacon nem mindenki alkalmaz hasonlóan szigorú működési módszereket. Természetesen tanulmányozzuk a további optimális együttműködési módot és reméljük, hogy lépéseket fogunk tudni tenni a nyitás irányában. Partnereink számára pedig a most kínált lehetőség is azonnali és óriási előnyökkel jár! Saját vevőik részére tudják válogatni az ingatlanokat a több ezer ellenőrzött, részletes adatokkal rendelkező informatikai renszerből.

A Duna House az Ingatlan Megosztó Rendszer keretében együttműködik a piac többi szereplőjével.
Az Ingatlan Megosztó Rendszernek köszönhetően bármely ingatlanos kolléga, legyen egyéni vállalkozó, ingatlaniroda vagy ingatlanközvetítő hálózat, köthet velünk Együttműködési Keretmegállapodást.

Együttműködési folyamat

Amennyiben szükséges, le tudjuk rövidíteni a folyamatot. A kinyomtatott Együttműködési Keretmegállapodást mutatás előtt is alá tudod írni, és a Duna House központba scannelve, e-mailben vagy faxon történő beküldése után már küldjük is az azonosító számot. Az eredeti szerződésnek természetesen utólag postai úton is meg kell érkeznie hozzánk.

Formanyomtatvány
Töltsd ki az Együttműködő Partneri formanyomtatványt!
Keretmegállapodás
Ha kéred, postai úton küldünk 3 aláírt Együttműködési Keretmegállapodást.
Azonosítószám
Ahogy visszaérkezik hozzánk egy aláírt példány, e-mailben küldjük a Duna House Értékesítési Partner azonosítószámot, amely a mi kollégáink által használt informatikai rendszerben is szerepelni fog.
Együttműködés
Ezután nincs más dolgod, mint felhívni a kiszemelt megbízásnál feltüntetett Duna House-os kollégát, és megbeszélni vele az ingatlan mutatást. Kollégánk természetesen minden esetben jelen lesz a bejáráson, és segíteni fog bármilyen szükséges információval, illetve az üzlet lezárásnál is.

Sikeres együttműködés után az eladónktól kapott jutalékunk 50%-át, de legfeljebb a teljes vételár 1,65%-át tudjuk biztosítani Partnereinknek, egy 9%-os Franchise díj levonás után.

Fontos hangsúlyozni, hogy az együttműködést úgy alakítottuk (ahogy Ön is látni fogja az Együttműködési Keretmegállapodásban és Együttműködési Irányelvekben), hogy egyenlő esélyed legyen egy Duna House-os értékesítő kollégával szemben, bármilyen szempontból. Így pl. ugyanaz a jutalékösszeg marad a Duna House értékesítőnél, irodai értékesítéi vezetőnél vagy Franchise partnernél, ha együttműködik Külső Ingatlanos Partnerrel vagy ha az üzlet két Duna House iroda között jött volna létre. Így tudjuk biztosítani, hogy nem kerülhetsz hátrányos helyzetbe egy Duna House-os kollégával szemben.

Együttműködő partneri formanyomtatvány