Együttműködés az ingatlanpiaccal

Működjön Ön is együtt a Duna House-zal!

Azonnali hozzáférés több mint 10.000 eladó ingatlanhoz!


Tisztelt Szakmabeli Kolléga!

Nagy öröm számunkra, hogy 2011 év közepétől a Duna House megváltoztatta a korábbi piaci gyakorlatot, miszerint a “nagy hálózatok” nem működnek együtt az ingatlanpiaccal.
 
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármely ingatlanos kolléga, legyen egyéni vállalkozó, ingatlaniroda vagy ingatlanközvetítő hálózat, köthet velünk Együttműködési Keretmegállapodást. A megállapodás megkötése után biztosítunk egy Duna House Értékesítési Partner azonosító számot, amely segítségével Partnerünk együtt tud működni bármely Duna House-os kollégával az ezen a honlapon található Kiemelt Megbízásaink értékesítésében. Így akár egy 1 fős ingatlaniroda is többezres ingatlankínálathoz juthat!


Első lépésként az együttműködés csak a Duna House Kiemelt Megbízásaira korlátozódik, mi nem mutatjuk Partnereink ingatlanjait. Ennek oka pusztán az, hogy ügyfeleink és kollégáink megszoktak egy magas fokon ellenőrzött informatikai rendszert (pl. Tulajdoni lap ellenőrzés minden esetben, iroda értékesítési vezető ellenőrzés és jóváhagyás), és tudjuk, hogy sajnos a piacon nem mindenki alkalmaz hasonlóan szigorú működési módszereket.


Természetesen tanulmányozzuk a további optimális együttműködési módot és reméljük, hogy lépéseket fogunk tudni tenni a nyitás irányában.


Partnereink számára pedig a most kínált lehetőség is azonnali és óriási előnyökkel jár! Saját vevőik részére tudják válogatni az ingatlanokat a több ezer ellenőrzött, részletes adatokkal rendelkező informatikai renszerből.

 

A folyamat egyszerű:

  • Az alábbi oldalon keresztül kitöltheti az Együttműködő Partneri formanyomtatványt. (lásd alul)
  • Amennyiben kéri, mi postai úton küldünk Önnek 3 aláírt Együttműködési Keretmegállapodást.
  • Ahogy visszaérkezik hozzánk egy aláírt példány Öntől, e-mailben küldjük a Duna House Értékesítési Partner azonosítószámot, amelyet a mi kollégáink által használt informatikai rendszerben is szerepelni fog – és indulhat az együttműködés!
  • Ezután Önnek már nincs más dolga, mint felhívni a kiszemelt megbízásnál feltüntetett Duna House-os kollégát és megbeszélni vele az ingatlan mutatást. Kollégánk természetesen minden esetben jelen lesz az ingatlan mutatáson és segíteni fog bármilyen szükséges információval és az üzlet lezárásnál is.

 

Amennyiben szükséges, le tudjuk rövidíteni a folyamatot. A kinyomtatott Együttműködési Keretmegállapodást Ön mutatás előtt alá tudja írni és a Duna House központba scannelve, e-mailben vagy faxon történő beküldése után már küldjük is az azonosító számot. Az eredeti szerződésnek természetesen utólag postai úton is meg kell érkeznie hozzánk.

 

Sikeres együttműködés után az eladónktól kapott jutalékunk 50%-át, de legfeljebb a teljes vételár 1,65%-át tudjuk biztosítani Partnereinknek, egy 9%-os Franchise díj levonás után.


Fontos hangsúlyozni, hogy az együttműködést úgy alakítottuk (ahogy Ön is látni fogja az Együttműködési Keretmegállapodásban és Együttműködési Irányelvekben), hogy egyenlő esélye legyen Önnek egy Duna House-os értékesítő kollégával szemben, bármilyen szempontból. Így pl. ugyanaz a jutalékösszeg marad a Duna House értékesítőnél, irodai értékesítéi vezetőnél vagy Franchise partnernél, ha együttműködik Külső Ingatlanos Partnerrel vagy ha az üzlet két Duna House iroda között jött volna létre. Így tudjuk biztosítani, hogy Ön nem kerülhet hátrányos helyzetbe egy Duna House-os kollégával szemben.

 

Sikeres együttműködést kívánunk!

 

A Duna House Csapata

 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Együttműködő partneri formanyomtatvány

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.