.
Biztosításkötés szakértői segítséggel
Credipass
Miért válaszd a Credipass-t?
Díjmentes
Profi és tapasztalt pénzügyi szakértőink összegyűjtik neked a legjobb hitelajánlatokat - mindezt kötelezettségek nélkül, teljesen díjmentesen!
Gyors
Nem csak pénzt, de időt is spórolhatsz a Credipass szakértőivel! Gyors, zökkenőmentes ügyintézési folyamatot biztosítunk és teljes körű támogatást nyújtunk a banki folyamat során.
Egyedi kedvezmények
Jelentős kamatkedvezmények, ajándék jóváírások, kedvezményes elő-és végtörlesztési lehetőségek és még sok más.

Biztosításkötés magabiztosan, szakértői segítséggel

Talán magyaráznunk sem kell, hogy miért olyan fontos értékeink védelme, és miért érdemes előrelátónak lenni mind az otthonunk kapcsán, mind mondjuk egy nagyobb utazás előtt. Díjmentes szolgáltatásunkkal levesszük a biztosítási ügyintézés gondját a válladról, és gyorsan megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb biztosítási típust. Szeretnéd lakásodat, házadat, ingóságaidat biztonságban tudni? A lakásbiztosítás díjából partnereink révén jelentős kedvezményeket biztosítunk ügyfeleink részére, tehát a Credipass segítségével kedvezőbb áron juthatsz biztosításhoz. Szakértő kollégáink valamennyi ingatlantípusra többféle lakásbiztosítási konstrukciót tudnak ajánlani. De bátran fordulj hozzánk életbiztosítás vagy nyugdíjbiztosítás ügyintézésével kapcsolatban is!

Kalkuláció
Kérj visszahívást oldalunkon, töltsd ki a rövid űrlapot!
Tanácsadás
Kollégáink felveszik veled a kapcsolatot, és személyre szabott tanácsadást nyújtanak.
Ügyintézés
Pénzügyi szakértőnk a folyamat egészén díjmentesen végigkísér.

Kérj ingyenes pénzügyi tanácsadást, vagy tájékozódj tovább: lakásbiztosítás, életbiztosítás és nyugdíjbiztosítás a Credipass támogatásával!

Credipass | Iránytű a pénzügyekben
Munkaidőben 3 órán belül visszahívunk!
Érdekel a biztosítás

A Credipass-ról bővebben: 

A Duna House Group Magyarországon 2022 év végén bevezetett nemzetközi pénzügyi márkája. Hazánkon kívül Olaszországban és Lengyelországban, összesen közel 2000 pénzügyi szakértővel szolgáljuk ki az ügyfeleket. Magyarországon a legnagyobb független közvetítői szereplőként 8 banki partnerrel, országszerte több mint 150 Duna House irodában, közel 200 pénzügyi szakértővel szolgáljuk ki több ezer elégedett ügyfelünket évente. Lakáshitelek, személyi kölcsönök, otthonteremtési támogatások és más pénzügyi termékek terén egyaránt igénybevehetőek szolgáltatásaink.

Díjmentes, szakértő segítséget nyújtunk
Végigkísérünk az összes banki és adminisztrációs folyamaton
Velünk gyors ügyintézésben, egyedi kedvezményekben részesülsz
A szektor összes jelentős kereskedelmi bankja partnerünk
Az általunk beadott hitelkérelmek 98-99%-ban sikeresen folyósításra kerülnek
Érdeklődés esetén munkaidőben 3 órán belül visszahívunk

További pénzügyi szolgáltatások a Credipassnál