.
Bízd ránk lakásod kezelését!
Home Management | Duna House

Ingatlankezelés Budapesten lakástulajdonosok és befektetők részére

Profitoptimalizáció
Piacismeretünk révén biztosítjuk ügyfeleinknek a megtérülő befektetést. Tudjuk, mibe, hol és mennyiért éri meg befektetni, és az eredményt kinek és hogyan lehet jövedelmezően kiadni.
Transzparencia
Az együttműködés minden pontján átláthatóan végezzük dolgunk. Könnyen kezelhető, online felületünkön minden folyamat ellenőrizhető, kérdés esetén pedig bármikor fordulhatsz hozzánk.
Ügyfélközpontúság
Ügyfeleink igényeire szabott megoldásokat ajánlunk. A hosszú távú együttműködések előnye, hogy ismerünk, és tudjuk, hogyan gondolkodsz, így könnyen megtaláljuk a számodra legjobb választást.

A Home Managementnél 2003-as alapításunk óta felhalmozott szakmai tapasztalatunkkal az anyagi és kényelmi szempontok optimalizálásának nevében foglalkozunk ingatlankezeléssel. Az aktuális ingatlanpiaci trendek ismeretében támogatni tudjuk ügyfeleinket jövedelmező befektetési döntések meghozatalában. Hol érdemes befektetési céllal ingatlant venni? Felújítandót olcsón vagy remek állapotút drágán? Melyik potenciális bérlőbe helyezzem a bizalmam? Több évtizedet töltöttünk el hasonló kérdések között, és tudjuk is rájuk a választ. 

Ügyfeleink jelentős többsége akkor keres fel minket, mikor már baj van, de mi azt valljuk: Mutasd, mid van, mi pedig még a komolyabb problémák feltűnése előtt hozzuk ki belőle a legtöbbet!

Ingatlankezelési szolgáltatásunk részletei

Fő profilunkat az ingatlankezelés képezi, azonban az ehhez vezető nulladik lépésben, azaz az ideális vásárlási döntés meghozatalában is támogatjuk ügyfeleinket. A potenciális ingatlanokról díjmentes tanácsadást adunk azok bérbeadási lehetőségeire fókuszálva, figyelembe véve a piaci trendeket, az ingatlanok elhelyezkedését, állapotát, illetve egy felújítást követő potenciált egyaránt.

Találjuk meg a tökéletes befektetést
Díjmentesen segítünk a céljaidnak megfelelő lakás kiválasztásában.
Koncentráljunk az értéknövelésre
Igény szerint javaslatokkal és ajánlatokkal szolgálunk a felújításhoz, átalakításokhoz.
Válasszuk ki az ideális bérlőt
Gyakorlottan szűrjük ki a problémamentes jelölteket számodra kiválasztási folyamatunk során.

Mit jelent az ingatlankezelés a Home Managementnél? A transzparencia jegyében az üzletkötési folyamat során minden részletet tisztázunk. Minden ingatlanügyet elintézünk számodra, ami az átalakítási, karbantartási vagy tisztántartási munkálatokkal vagy a bérbeadással jár. Nem foglalkozunk azonban az ingatlan jogi- és adóvonatkozásaival, ez esetekben csak szakértőt ajánlunk. 

  • Ügyfeleinkkel megbízási szerződést íratunk alá, amelyek lehetővé teszi, hogy a közművekkel kapcsolatban a nevükben intézkedhessünk. Be kell kötni egy mosogatógépet, kezelni kell a számlákat, vagy meghibásodott egy berendezés? Intézzük!
  • Egy megegyezés szerinti értékhatáron belül ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva önállóan cselekszünk, hogy apró-cseprő ügyekkel ne foglaljuk idődet, kivéve, ha ezt kifejezetten igényled. Az értékhatáron túl javaslatokkal keresünk fel, és közösen választjuk ki a legmegfelelőbb megoldást. Cserélni kell zuhanyfejet? Már kész is van! Nyílászáró csere szükséges? Keresni fogunk.
  • Az ingatlan bérbeadása esetén előszűrést végzünk a jelöltek körében, hogy az idális embert találjuk meg. 2003 óta láttunk mi már sok mindent, éppen ezért gyakorlott szemmel mérjük fel a megtekintések és elbeszélgetések során a közös érdekeket. Az első negyedév során egy személyes ellenőrzés keretében vizsgáljuk felül az ingatlan állapotát és a bérleti szerződés pontjainak betartását. Többen költöztek a lakásba, mint megegyeztünk? Észrevesszük!
  • Minden folyamatot nyomonkövethetővé teszünk naprakész ügyfélportálunk segítségével, amin keresztül bármikor ellenőrizheted a lakásban zajló munkálatokat és a bérbeadás részleteit. A pénzügyekben nem vagyunk a közvetítés híve, a bérlők közvetlenül a tulajdonosok számlájára utalva fizetnek, készpénzforgalmat nem bonyolítunk. Kétségeid vannak, mi történik az ingatlanoddal? Ellenőrizd bármikor!
Bővebben az általunk nyújtott szolgáltatásokról
Hogyan segítünk ingatlanod kiadásában?
Felvesszük a kapcsolatot a Duna House értékesítő kollégáival, akik legjobb szakértelmük szerint foglalkoznak az ügyeddel.
Érdekelnek a bérbeadás részletei

Ingatlankezelőt alkalmaznál Budapesten? Keress minket az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap beküldésével!

Kapcsolat
A kapcsolatfelvétel nem jelent számodra semmilyen kötelezettséget.

Gyakori kérdések az ingatlankezelésről

Mit jelent az ingatlankezelés, lakáskezelés?
Kiknek ajánljuk lakáskezelő megbízását?
Megéri ingatlankezelőt alkalmazni?
Milyen döntéseket hoz meg a lakáskezelő?
Ellenőrzi a bérlőket az ingatlankezelő?

A Duna House cégcsoport egyéb szolgáltatásai

Adatkezelési tájékoztató