Ingatlankezelés, szakértelemmel

A DUNA HOUSE CÉGCSOPORT A MEGFELELŐ VÁLASZTÁS!

Az elmúlt, több mint 10 évben szakértői csapatunk több ezer lakástulajdonos és ingatlan befektető válláról vette le az ingatlankezeléssel kapcsolatos teendőket, így mára jelentős szereplővé vált a magyarországi ingatlankezelő piacon. Célkitűzésünk, hogy minél szélesebb körű és egyre magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára.

 


 

Alapelveink:

  • ügyfeleink ingatlanjainak proaktív értékmegőrzése;
  • az ingatlanok nyereséges működésének biztosítása;
  • költséghatékonyság, optimális ár-érték alapú szolgáltatási és műszaki megoldások révén;
  • rendszeres, többcsatornás kommunikáció a megbízókkal;
  • egyedi igények figyelembevétele.

 

INGATLANKEZELÉS A HOME MANAGEMENT KFT-NÉL

Működésünk alapja a szakértelem és a biztonság. 

Együttműködésünk kezdetén kijelölünk minden ingatlantulajdonos ügyfelünk számára egy személyes ingatlankezelő szakembert. Az ingatlantulajdonosunk személyes, dedikált ingatlankezelője közvetlen kapcsolatban áll az ügyfelekkel (mind az ingatlan tulajdonosával, mind a bérlőkkel). Fő feladata a karbantartással, kiadással és pénzügyi teljesítésekkel kapcsolatos mindennemű, adott ingatlanhoz köthető ügyintézés.

 

Minden ingatlan átvételekor státuszriportot készítünk, majd javaslatot teszünk a szükséges feladatok, felújítások, kisebb javítások elvégzéséről, továbbá feltérképezzük és megoldási javaslattal állunk elő a közműszolgáltatók és a közös képviselet felé fennálló esetleges elmaradások rendezéséről. Emellett meghirdetjük az ingatlant és ingatlanközvetítő kollégáink bevonásával aktívan részt veszünk a megfelelő bérbe vevő megtalálásában. Amennyiben szükséges, elkészítünk egy javaslati csomagot az ingatlan fenntartásával és hasznosításával kapcsolatban (irodai vagy lakóingatlan használat, több lakóingatlan esetén akár társasház alapítás tervvel). Feladataink között szerepel minden, amely az ingatlanok értékmegőrzésére, fenntartására, illetve hasznosítására irányul. 

 

A szolgáltatásaink ellátásában hatékonyságunkat növeli a Széchenyi-terv pályázaton nyert összegből
kifejlesztett speciális szoftverünk
, amelyben felhasználtuk a hosszú évek alatt szerzett tapasztalatainkat és tulajdonosaink igényeit. Ennek köszönhetően számos munkafolyamat automatizált, egyszerűsített, könnyebben kontrollálható és minimalizálja a hibalehetőségeket. Rendszerünk nem csak a belső statisztikák és munkafolyamatok követését segíti, de bizonyos események alkalmával azonnali értesítést küld e-mail-en a tulajdonosnak és/vagy a bérlőnek is.

 

LEVESSZÜK A TERHET A VÁLLÁRÓL, VÁLASSZON
MINKET! KÉRJE EGYEDI AJÁNLATUNKAT
AZ [email protected] CÍMEN!

 

REFERENCIÁINK:
Gozsdu Udvar, Olive Garden, Eszterház, Római Kert, Sun Palace, Duna Pest Rezidenciák, stb.


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.