.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Székelyné Palotai Zsuzsanna

Briliáns fokozatú értékesítő

Székelyné Palotai Zsuzsanna

Részletek
Értékelés
4.94
(34)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
6 megbízás
Tudj meg többet rólam
Palotai Zsuzsa vagyok, Briliáns fokozatú értékesítő. 2009 óta dolgozok a Duna House-nál. Szerencsésnek érzem magam, hogy örömet tudok szerezni az embereknek ingatlanok keresésében, megtalálásában, eladásában. Hiszem, hogy adni, segíteni igazi öröm, s én igyekszem minden tudásommal, hogy vevőim, eladóim álma, vágya teljesüljön. A hölgyek kora nem téma, mondhatnám: régi fővárosi vagyok, régi ismerősként járom az utcákat, keresem a kedves ügyfeleknek a lakásokat, a partnereket a sikeres megállapodáshoz. Jelmondatom? Mondhatom: Mosolyogva, de határozottan, a közös siker nem ismeri a fáradtságot.
Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

1141 Budapest 14. kerület

H473218 | 4 szoba | 2 fürdőszoba | 87 m²
129 000 000 Ft

1141 Budapest 14. kerület

H475700 | 5 szoba | 2 fürdőszoba | 140 m²
135 000 000 Ft

1161 Budapest 16. kerület

HZ024675 | 8 szoba | 4 fürdőszoba | 210 m²
198 000 000 Ft
Eladó Lakás 1141 Budapest 14. kerület

1141 Budapest 14. kerület

U0043431 | 3 szoba | 1 fürdőszoba | 62 m²
79 900 000 Ft
Eladó Ház 1154 Budapest 15. kerület

1154 Budapest 15. kerület

HZ501791 | 2 szoba | 1 fürdőszoba | 43 m²
29 000 000 Ft
Eladó Ház 1142 Budapest 14. kerület

1142 Budapest 14. kerület

HZ491815 | 8 szoba | 6 fürdőszoba | 398 m²
345 000 000 Ft

Értékelések

M. Noémi
Tisztelt Irodavezető úr! Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Önnek, hogy ilyen fantasztikus értékesítőt alkalmaz, mint Székelyné, Palotai Zsuzsanna. Zsuzsában egy igazi szakmájához értő, ingatlanost ismerhettünk meg. Nem véletlen, hogy platina fokozatú értékesítő. Ezt a titulusát, be is bizonyította nekünk. Lepipált mindenkit. Több, mint 2 évig próbáltuk eladni a házunkat, de a korábban megbízott két iroda közül egyiknek sem sikerült. Zsuzsa megígérte nekünk, hogy néhány hónap alatt eladja a házunkat. Megtartotta a szavát, mégpedig úgy, hogy abszolút a mi érdekeinket képviselte. Bármikor fordulhattunk hozzá kéréseinkkel és kérdésinkkel, mindig kedvesen és maximális segítséget nyújtott. Köszönjük neki, hogy ilyen gyorsan értékesítette ingatlanunkat. Ha bárki a jövőben az ismeretségi körünkben ingatlant szeretne eladni, mi biztosan, habozás nélkül, azonnal, őt fogjuk ajánlani. Számunkra, ő a tökéletes ingatlan referens, akit a végén már barátnak is tekintettünk. Reméljük, lesz még alkalmunk a jövőben Zsuzsával együtt dolgozni. Hálásan köszönjük munkáját:
D. Katalin
Nagyon elégedettek voltunk Székelyné Palotai Zsuzsanna munkájával. Segítségével gyakorlatilag órák alatt sikerült a bemutatott lakást megvásárolnunk. Személyében egy kedves, közvetlen - és ami a fő: tökéletesen felkészült, hozzáértő értékesítőt ismertünk meg. Köszönjük a segítségét és úgy gondoljuk, igazán méltó a "briliáns fokozatra".
S. Györgyné
Zsuzsa szakmai hozzáértése kiváló. Mindent megtesz, hogy az ügyfelei elégedettek legyenek. A házam értékesítésekor az általa ajánlott ár reális volt., szinte azon az áron kelt el az ingatlan. Munkája során odafigyel az emberekre is. Például szerződéskötéskor látva, hogy mindenki szorong, vicces történetekkel oldotta a feszültséget. A munkájáért méltán érdemli ki az egyre magasabb és magasabb fokozatot.
M. János
Zsuzsa mindig kedves, segítőkész és igyekszik a munkájában mindig a maximumot nyújtani.
K. Katalin
Lakásunk értékesítésében Székelyné Palotai Zsuzsanna értékesítővel kerültünk kapcsolatba, akit barátaink ajánlottak. Nekik Zsuzsanna többször is segített, így meleg szívvel ajánlották számunkra. Zsuzsanna az összes körülményt figyelembe véve meggyőzött bennünket arról, hogy számunkra egy kizárólagos megbízási szerződés lenne a legmegfelelőbb a DH-val. Mivel számunkra nem a gyors értékesítés volt az elsődleges szempont, hanem a minél kedvezőbb áron történő eladás. Zsuzsanna kezdettől fogva figyelembe vette az elvárásainkat, igényeinket, mindenről részletesen tájékoztatott és képviselte érdekeinket. Munkájában pontos és precíz. Mindemellett egy nagyon kedves embert ismerhettünk meg benne. Az összes lakásmutatás alkalmával jelen volt, és rendkívül szakszerűen kalauzolta végig az érdeklődőket, munkájával nagyon elégedettek voltunk. Csillagos ötössel jutalmazom munkáját!
A. P.
Kitartó, dinamikus, határozott, ért ahhoz amit csinál, kedves, és borzasztó intelligens, és együttműködő. Maximálisan elégedett voltam vele, és szívesen ajánlom bárkinek.
V. Edina
Segítőkész, kedves, szakszerű és hatékony értékesítő, igazán könnyű vele, ezúton is köszönöm a munkáját, Vajdics Edina
d. Géza
Rendkívül kedves, segítőkész, professzionális. Ha mindenki így végezné a munkáját, sokkal kellemesebb, elégedettebb világban élnénk!
S. András
Szuper