Válasszon kollégáink közül ügyfeleink értékelése alapján!

Több mint 15 éve azon dolgozunk, hogy a munkánk valódi hozzáadott értéket jelentsen. Elkötelezett csapatunk naponta több ezer eladó és vevő igényét szolgálja ki.
Ügyfeleink elégedettsége és visszajelzése óriási érték számunkra.

Menjen biztosra Ön is, válasszon kollégáink közül ügyfeleink értékelése alapján!
Település alapján Név alapján
Kérem válasszon a legördülő listából
 • 1.
 • Írja be a keresőbe,
  hol szeretné igénybe venni segítségünket!;
 • 2.
 • Döntsön az Önnek legmegfelelőbb
  értékesítőnk mellett;

Az értékelő rendszerünkről

Egyre nagyobb presztízs profi ingatlanosnak lenni. A minőségi szolgáltatás, az elkötelezett csapatmunka és a valódi hozzáadott érték egy adásvételhez mind-mind azok a hozzávalók, melyek által sikeres lesz egy tranzakció és elégedett az ügyfelünk.

Az ingatlanpiacon egyedüliként létrehoztunk egy olyan rendszert, amely legeredményesebb értékesítőinket külön is ajánlja, objektív segítséget nyújt az Ön számára legmegfelelőbb kollégánk választásához. Keresőnkben településre és névre is tud keresni, legjobbjaink mellett pedig korábbi eladóink és vevőink értékeléseit olvashatja. A csillagok számítása belső teljesítmény mérési rendszerünk és ügyfeleink szubjektív értékelései alapján történik.

Tudjuk, hogy nem csak az emberi kapcsolatok, de az üzletünk alapköve is a bizalom, amit jelentősen tud építeni más ügyfelek ajánlása és a transzparens működésünk.

Tudjuk, hogy egyre inkább azoknak az értékesítőknek, irodáknak és cégeknek van és lehet szép jövője, akik valós hozzáadott értéket tudnak nyújtani ügyfeleiknek.

Tudjuk, hogy sok olyan kolléga dolgozik a hálózatunkban, akiknek az ügyfélközpontúsága és szakmaisága példaértékű.

Tudjuk, hogy olyat léptünk, amit eddig egyetlen versenytársunk sem mert meglépni, és ez kockázatokkal is jár. Tudjuk és tapasztaltuk a saját bőrünkön is, hogy a kritikákból lehet és kell táplálkozni, azokból lehet igazán jól építkezni.

Hisszük, hogy ha kollégáink büszkén felvállalják magukat és tudásukat a külvilág felé, az segítség leendő ügyfeleink részére, sőt az egész szakma megítélésére.

A fenti gondolatmenetből vezérelve alkottuk meg Értékesítő Értékelő Rendszerünket [ÉÉR], mely reméljük, Önnek is segítséget nyújt a választásban. Célunk, hogy a lehető legmagasabb minőségi szolgáltatást nyújtsuk vezérlőértékeink mentén:

 • Korrektség;
 • Eredményorientáltság;
 • Növekedés fejlődés;
 • Ügyfélközpontúság;
 • Szinergia.
Bízunk benne, hogy Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!
Miért érdemes minket választania?
Szolgáltatásunk biztonságos, kényelmes, eredményes megoldás Önnek!
Nálunk minden igény találkozik!
Duna House
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.