.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Varju Gabriella

Örökös tag értékesítő

Varju Gabriella

Részletek
Értékelés
4.95
(303)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
61 megbízás
Amiben tudok segíteni
ingatlanközvetítés, hitelközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés
Tudj meg többet rólam
Varju Gabriella vagyok, 2013 óta dolgozom a hálózatban - immáron a Duna House Örökös Tagjaként.
A gárdonyi iroda értékesítőjeként számos sikeres tranzakciót zártam, fő területem a Velencei-tó és környéke, de magabiztos helyismeretemnek köszönhetően otthonosan mozgok Székesfehérváron és vonzáskörzetében is. Amennyiben szeretne mindent egy helyen, könnyedén és egyszerűen elintézni, ezzel pénzt és időt megtakarítani, akkor bátran keressen elérhetőségeimen. Az eddigi mottóm az volt, hogy „A kitartó és kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét”.
De ezt lecserélem egy újra:„Szenvedélyem az ingatlan`
Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

2465 Ráckeresztúr a központ közelében

HZ088332 | 4 szoba | 2 fürdőszoba | 100 m²
84 900 000 Ft
Eladó Ház 2465 Ráckeresztúr a központban

2465 Ráckeresztúr a központban

HZ057344 | 4 szoba | 1 fürdőszoba | 99 m²
82 000 000 Ft

2484 Gárdony buszmegálló közelében

HZ097726 | 3 szoba | 1 fürdőszoba | 62 m²
37 000 000 Ft

2490 Pusztaszabolcs csendes utcában, központ közeli

HZ095661 | 2 szoba | 1 fürdőszoba | 61 m²
30 000 000 Ft

2476 Pázmánd a központban

TK068441 | 3520 m²
49 900 000 Ft

2481 Velence új építésű - társasházban

HZ039146 | 5 szoba | 3 fürdőszoba | 107 m²
89 900 000 Ft

2476 Pázmánd Pázmánd, Szőlőhegyen

HZ025800 | 1 szoba | 1 fürdőszoba | 30 m²
22 900 000 Ft

2483 Gárdony

U0046042 | 5 szoba | 2 fürdőszoba | 104 m²
105 000 000 Ft

Értékelések

D. Krisztina
Gabriella mindenben megkönnyítette eladói feladatainkat, a saját feladatkörein túlmenően is (birtokba adás lebonyolítása stb). Pontos, alapos, részletekre figyelő, rugalmas, megbízható, segítőkész és nem utolsósorban kedves ingatlanközvetítő, akivel gördülékeny volt az együttműködés az eladási folyamat elejétől a végéig. 7 évvel ezelőtt ismertük meg, amikor mi magunk vásároltuk meg a gárdonyi ingatlanunkat, őt hívtuk fel a pozitív tapasztalatok miatt kizárólagos megbízással, amikor eladásra került sor.
H. Barbara
Varju Gabi az az ingatlanértékesítő, aki nem csak a megbízója érdekeit nézi, hanem mindkét fél érdekeit, mert tudja, hogy egy üzletkötés akkor igazán sikeres, amikor mindkét fél elégedetten áll fel az asztaltól. Őszintén, bizalommal ajánlom őt annak, aki szorgalmas és kitartó ingatlanközvetítőt keres.
A. Lajos
M. M.András
Varju Gabriella már korábban is a segítségünkre volt akkori ingatlanvásárlásunkkor. Akkor is, ezúttal is a legjobbakat tudjuk mondani munkájáról, kiváló szakembert, egyben nagybetűs, korrekt embert ismertünk meg benne.
N. Róbert
Kívánjuk, hogy minél több olyan felkészült és rátermett értékesítőjük legyen mint Varjú Gabriella. Mindössze pár hét alatt adta el a több mint 100 millió forintos ingatlanunkat Martonvásáron, olyankor, amikor már éppen beállni kezdett a piac. Profizmusát már a bemutatkozó beszélgetésünkön is észrevettük, ezért is bontottuk fel az előtte 1 nappal megkötött szerződésünket az OTP Ingatlannal, hogy kizárólagosan a ő kezébe helyezzük otthonunk értékesítését. És nagyon nem bántuk meg, hiszen megértettük, hogy miért ajánlották nekünk őt már a tágabb családunkból is. A kezdetektől nagyon érezte az elvárásainkat, ugyanúgy ahogy a vevő érdekeit is igyekezett folyamatosan megvilágítani nekünk, így elérve hogy az álláspontok közeledésével megtörténjen a megegyezés. Nemcsak nyugodt hozzáállásával közelítette a nézőpontjainkat, de a kezdeti értékbecsléssel, a házról szóló információk tanárokat is megszégyenítő visszamondásával és a profi fotózással mind megalapozta a későbbi sikeres értékesítést. A vevőink nem is Martonvásáron kerestek ingatlant, de mélyen átérezve az igényeiket, ajánlotta nekik, hogy tekintsék meg a miénket. És milyen boldoggá tette ezzel őket is, mert tényleg pont ilyet kerestek. Az életünk folyamán már több lakást is eladtunk ügynöki segítséggel, de egyikük sem volt megközelítően sem ilyen porfi minden téren mint a Gabi. Legközelebb már csak rá bíznánk a munkát és ezt ajánljuk szívből mindenkinek!
S. Laci
A nyári folytatás előtt szeretnénk megköszönni a lakásunk eladásában nyújtott fantasztikus segítséged! Július közepén Agárdon került elő a gondolat, hogy el kellene innen költözzünk és már első pillanatban is egyértelmű volt, hogy csak Veled sikerülhet. Akkor kérdeztem meg Tőled, hogy budapesti ingatlannal is foglalkozol-e ? Megnyugtató válaszod után türelemmel vártuk az őszt, abban a tudatban , hogy Te ezt úgy is megoldod. Bár volt 1-2 nehezebb nap, de Rád mindvégig számíthattunk és még akkor is megnyugtattál bennünket, amikor előkerültek nehézségek. Szóval nagyon-nagyon szépen köszönjük a segítséged és a módot ahogy ezt az ingatlanozást végzed! Eddig is felső fokon emlegettük az agárdi vásárlásunknál nyújtott segítséged, de most még ezen is túl tettél. Tényleg nyáron folyt. köv. , de addig is nagy szeretettel gondolunk Rád és minden szépet és jót kívánunk Neked hálás köszönettel.
Á. Marci
Utólag is szeretnénk megköszönni a munkádat, nélküled tényleg nem jöhetett volna létre. Azt a vevőt hoztad, aki a legjobb volt és a legjobbkor, Kristen és Maxi tényleg ajándékok. :) A profi munka mellett külön köszönjük a kedvességed, figyelmességed, türelmed, örülünk, hogy megismerhettünk. :) Remélem, még sok öröm és siker ér a munkád során és a magánéletben is. Bármikor szívesen látunk nálunk, amíg itt vagyunk, utána pedig Hévízen. :) Nagyon szép, kevésbé stresszes napokat!
R. Márti
„Gabi személyében egy olyan ingatlan értékesítőt ismertünk meg , aki maximálisan képviselte érdekeinket, miközben minden érdeklődőnek egyenlő esélyt adott és egyformán kezelte őket. Türelmes, lelkes hozzáállása, gondos, minden részletre kiterjedő figyelmessége, kiváló kommunikációja és szakmai felkészültsége 2 hónap alatt meghozta gyümölcsét. Jól választottunk. Élmény volt vele dolgozni. Köszönjük.”
K. Ágnes
Gabi eladta a házunkat. Gyorsan, profin, lelkiismeretesen. A Duna House nagyon magas értékesítési jutalékának kifizetese csak azért volt elviselhető, mert Gabi munkája kifogástalan volt. Becsüljék őt meg nagyon, legyen ő az igazodási pont! Okos, képzett és egy kifejezetten kellemes ember. További szakmai sikereket kívánunk neki!