.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Bobák Zsuzsanna

Platina fokozatú értékesítő

Bobák Zsuzsanna

Részletek
Értékelés
5
(136)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
25 megbízás
Amiben tudok segíteni
ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, ingatlan tervezés, átalakítás tervezés, értékbecslés, home staging
Beszélt nyelvek
Angol
Tudj meg többet rólam
Bobák Zsuzsanna vagyok, 2017. óta dolgozom a Duna House hálózatában. A József krt-i - 2022-ben és 2023-ban a LEGEREDMÉNYESEBB budapesti és Pest megyei - iroda értékesítője. A tevékenységi területem is Budapest és Pest megye leginkább. Szerencsésnek tartom magam, mert azzal foglalkozom ami igazán érdekel.  Örömmel fogadok minden új megbízást, megkeresést. Aktív, pozitív személyiségem és több, mint 25 éves ügyfelekkel kereskedelemben, szolgáltatási területen szerzett tapasztalatommal állok ügyfeleim rendelkezésére.
Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

1083 Budapest 8. kerület

LK060921 | 1 szoba | 29 m²
31 000 000 Ft

1088 Budapest 8. kerület

H485749 | 3 szoba | 97 m²
84 900 000 Ft

1173 Budapest 17. kerület XVII. 4 szobás felújított lakás

LK096682 | 4 szoba | 73 m²
55 000 000 Ft

1135 Budapest 13. kerület Új építésű projekt - szeptember végi átadás

LK068661 | 2 szoba | 49 m²
66 000 000 Ft
Kiadó Lakás 1138 Budapest 13. kerület Terasz Grand -  dupla komfortos 3 szobás lakás tárolóval

1138 Budapest 13. kerület Terasz Grand - dupla komfortos 3 szobás lakás tárolóval

LK070318 | 3 szoba | 70 m²
520 000 Ft

1196 Budapest 19. kerület 1. tulajdonosként áfa visszaigénylési lehetőséggel, azonnali költözéssel

LK054530 | 2 szoba | 47 m²
55 990 000 Ft

1086 Budapest 8. kerület

LK024151 | 3 szoba | 70 m²
78 600 000 Ft

1085 Budapest 8. kerület

H484146 | 3 szoba | 59 m²
54 900 000 Ft

Értékelések

Ő. Károly
Zsuzsa egy felkészült és tapasztalt ingatlanértékesítő, akinek hely és piac ismerete kiváló. Leginkább asszertív kommunikációját és folyamatos elérhetőségét emelném ki, egyéb jó tulajdonságai mellett. Több kommunikációs csatornán is el lehet érni, vagy nagyon rövid határidővel válaszol. Mind a vevő, mind az előadó szempontjait figyelembe veszi, és így kapcsolja össze a piaci szereplőket. Nyugodt szívvel ajánlom.
K. Károly
Nem szeretem az ingatlan értékesítőket, legtöbb esetben ridegek, rámenősek, adott ingatlannal kapcsolatban nem tájékozottak, ha felmerül egy kérdés arra nemigazán tudnak válaszolni, egy fontos cél lebeg a szemük előtt eladni a túlórázott ingatlant. Zsuzsában azonban kellemesen csalódtam, már az első találkozásunk alkalmával is közvetlensége nagyban emelte a hangulatom. Jókedve, mosolya oldotta két idegen ember (eladó és vevő) közötti első találkozás alkalmával fellépő feszültséget. Nyugodtságával, magabiztosságával megteremtette azt a légkört amire szükség van ilyenkor. Vele kapcsolatban az volt az érzésem egyaránt képviselte az eladó érdekeit, egyrészt maximálisan szemelőt tartva annak érzelmi kötödését az ingatlanhoz, másrészt odafigyelve a vevő, az, az általam felvetet kérdésekre, felmerült műszaki problémákra. A megbízója érdekeit képviselve próbálta velem megszerettetni az ingatlant és egy nagyon kevés időnyi és falatka alku során ez sikerült is. Úgy összehozta a megállapodást, hogy pár nap alatt az ügyvédnél voltunk az adásvételi szerződést aláírni és minden zökkenőmentesen ment Ha lenne ingatlanom, amit eladni szándékoznék nyugodt szívvel bíznám rá és ha a jövőben szükségem lenne még ingatlant vásárolni biztosan keresni fogom őt vagy az olyan ingatlan értékesítőket ki ugyanolyan korrektséggel, szeretettel állnak munkájukhoz, mint ahogy azt teszi nap mint nap ő is.
D. Farkas
Zsuzsi nagyon kedves, türelmes, ügyes és kommunikatív szakember, aki mindent megtett azért, hogy minél előbb sikerüljön eladni a lakásunkat. Azt sajnálom, hogy nem sokkal előbb kerestük meg őt, minimum fél évnyi hiábavaló próbálkozást megspórolhattunk volna...
W. W.Istvánné
"Bobák Zsuzsanna kellemes, megnyerő személyiség. Mindvégig igen lelkiismeretes, alapos és megbízható volt. Nagyon tetszett, hogy korrekten, kellő odafigyeléssel, szakmai tudással képviselte mindkét fél érdekeit, mindezt kellő türelemmel, kedvességgel fűszerezve. A sikeres ügyletet követően is számíthattam a segítőkészségére minden téren. Nekem Zsuzsit más ajánlotta, én is tiszta szívből merem, fogom őt másnak ajánlani. Köszönöm Zsuzsi a rendíthetetlen kitartásodat, jó volt veled együttműködni."
M. Nikolett
Zsuzsa végig nagyon megnyugtatóan támogatott minket a lakásunk eladásában és az új házunk megtalálásában. Mindig elérhető volt számunkra, türelmes volt velünk, akár hétvégén vagy este is el tudtuk érni, amiért nagyon hálásak vagyunk, mert a kérdéseinkre mindig gyorsan kaptunk tőle megnyugtató választ. Sok praktikus ötlettel, tanáccsal is segített minket, és olyan szakembereket is tudott ajánlani, akik nagy segítségünkre voltak (pénzügyi szakember, ügyvéd).
P. Péter
Zsuzsa gyorsan megtalálta az elképzeléseinknek megfelelő ingatlant. Folyamatosan tartotta a kapcsolatot, tájékoztatott. Tulajdonképpen intézett mindent, nekünk csak ki kellett választanunk az ingatlant és átvenni a kulcsokat.
I. _befektetésre
Zsuzsa nagyon kedves, felkészült, segítőkész munkatárs.
B. Anikó
10 pont
M. Anett
Zsuzsa nagyon segítőkész volt az első pillanattól az eladás végéig. Öröm volt vele egyeztetni, mert reális meglátásai voltak az ingatlant és a piacot illetően. Könnyű volt vele együttműködni. Az különösen szimpatikus volt, hogy nemcsak az eladó érdekeit képviselte, hanem a vevőkét is, ezáltal a kölcsönös elégedettséget segítette elő.