.
Igényelj CSOK Pluszt szakértői segítséggel!
Credipass
Miért válaszd a Credipass-t?
Díjmentes
Profi és tapasztalt pénzügyi szakértőink összegyűjtik neked a legjobb hitelajánlatokat - mindezt kötelezettségek nélkül, teljesen díjmentesen!
Gyors
Nem csak pénzt, de időt is spórolhatsz a Credipass szakértőivel! Gyors, zökkenőmentes ügyintézési folyamatot biztosítunk és teljes körű támogatást nyújtunk a banki folyamat során.
Egyedi kedvezmények
Jelentős kamatkedvezmények, ajándék jóváírások, kedvezményes elő-és végtörlesztési lehetőségek és még sok más.

CSOK Plusz 2024 hitel és változások

2024. január 1-től az 5000 fő feletti településeken vezeti be a kormány a CSOK Pluszt, amely minden eddiginél nagyobb összegű kamattámogatott lakáshitelt jelent azok számára, akik beférnek az igénylői körbe. A CSOK Plusz egyik legfontosabb feltétele az új gyermek vállalása a futamidő alatt. Az igényelhető összeg szempontjából viszont a meglévő gyerekek is számítanak: vagyis akkor is elérhető lehet pl. az 50 millió Ft támogatott hitel, ha két meglévő gyermek mellé vállalunk egy újabb babát. A támogatást csak házastársak vehetik igénybe, egyedülállók és élettársak nem. A felvehető hitelösszeg nagysága a gyermekek számával nő, az alábbiak szerint: 

1 gyermek esetén: 15 Millió Ft

2 gyermek esetén: 30 Millió Ft

3 gyermek esetén: 50 Millió Ft

A hitel kamata végig fix, legfeljebb 3%-os, maximum 25 évre. A CSOK Pluszos ingatlanok esetében a vételár 80 millió forintot meghaladó részére kell majd megfizetni a 4%-os illetéket. Falusi CSOK-os ingatlanok esetében viszont marad az illetékmentesség, méghozzá vételár korlátozás nélkül. A kedvezményes hitelprogram kombinálható lesz a Falusi CSOK-kal, vagyis  az ország egész területén, tehát az 5000 fő alatti kistelepüléseken is igénybe lehet majd venni. 

Kalkuláció
Kérj visszahívást a CSOK Plusz aloldalon megadva az adataidat!
Tanácsadás
Kollégáink felveszik veled a kapcsolatot, és személyre szabott tanácsadást nyújtanak.
Ügyintézés
Pénzügyi szakértőnk a folyamat egészén díjmentesen végigkísér.

Kérj ingyenes tanácsadást, vagy olvass tovább a 2024-es CSOK Plusz hitelről a Credipass oldalán!

Credipass | Iránytű a pénzügyekben
Munkaidőben 3 órán belül visszahívunk!
Érdekel a CSOK Plusz

A Credipass-ról bővebben: 

A Duna House Group Magyarországon 2022 év végén bevezetett nemzetközi pénzügyi márkája. Hazánkon kívül Olaszországban és Lengyelországban, összesen közel 2000 pénzügyi szakértővel szolgáljuk ki az ügyfeleket. Magyarországon a legnagyobb független közvetítői szereplőként 8 banki partnerrel, országszerte több mint 150 Duna House irodában, közel 200 pénzügyi szakértővel szolgáljuk ki több ezer elégedett ügyfelünket évente. Lakáshitelek, személyi kölcsönök, otthonteremtési támogatások és más pénzügyi termékek terén egyaránt igénybevehetőek szolgáltatásaink.

Díjmentes, szakértő segítséget nyújtunk
Végigkísérünk az összes banki és adminisztrációs folyamaton
Velünk gyors ügyintézésben, egyedi kedvezményekben részesülsz
A szektor összes jelentős kereskedelmi bankja partnerünk
Az általunk beadott hitelkérelmek 98-99%-ban sikeresen folyósításra kerülnek
Érdeklődés esetén munkaidőben 3 órán belül visszahívunk

További pénzügyi szolgáltatások a Credipassnál