.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Dormány Kristóf

Briliáns fokozatú franchise partner

Dormány Kristóf

Részletek
Értékelés
4.83
(154)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
19 megbízás
Iroda
Amiben tudok segíteni
ingatlanközvetítés, hitelközvetítés, energetikai tanúsítvány készítés, átalakítás tervezés, értékbecslés, befektetési tanácsadás
Beszélt nyelvek
Angol
Tudj meg többet rólam
2014 elején, az `ingatlanpiaci robbanás` előtt kezdtem el munkámat a Duna House hálózatában. Sikeres ingatlanértékesítőként nagy örömet okoz, ha együttműködésünk során megvalósíthatom ügyfeleim elképzeléseit, akár új otthona megtalálásáról, régi eladásáról, esetleg hasznosításáról vagy befektetésről szól. Kedvelem Dél-Budapestet, de előző munkáimnak köszönhetően, otthonosan mozgok gyönyörű fővárosunk teljes területén. Angol nyelvtudással, ingatlanközvetítői, értékbecslői szakképzettséggel, szorgalommal és a szakmát érintő kapcsolati hálóval is szolgálom ügyfeleim igényeit ezen hektikus piacon!
Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

1181 Budapest 18. kerület Teljes körűen felújított, 44m2-es, 1+1 szobás, 4. emeleti lakás, szigetelt házban!

LK059781 | 2 szoba | 44 m²
39 990 000 Ft

2241 Sülysáp Tégla építésű, garázsos, szigetelt, cirkós, 90m2-es, 3 szobás csendes mellékutcában!

HZ010250 | 3 szoba | 98 m²
49 800 000 Ft

1196 Budapest 19. kerület Felújított, erkélyes, garzon lakás.

LK010745 | 1 szoba | 31 m²
29 999 000 Ft

1195 Budapest 19. kerület Zöldre néző, 2. emeleti, felújított, 1+2fél szobás, erkélyes lakás eladó jó házban!

LK055294 | 3 szoba | 54 m²
42 500 000 Ft

1211 Budapest 21. kerület Csepelművekben eladó 410m2 épület, 1170m2 ELKERíTETT telken, 500m-re a HÉV megállótól!

IP063682 | 410 m²
149 000 000 Ft

2252 Tóalmás 2252 Tóalmás, központ

M277010 | 3 szoba | 68 m²
15 600 000 Ft

2220 Vecsés Duplakomfortos, Napelemes, 5 szobás, 126m2-es, fedett autóbeállóval és sok extrával eladó!

HZ056758 | 5 szoba | 126 m²
119 800 000 Ft

2225 Üllő 2225 Üllő, Kertváros

M273331 | 6 szoba | 148 m²
78 900 000 Ft

Értékelések

M. M.E.
Nagyon meg vagyunk elégedve Kristóf munkájával. Az értékesítés sokkal simábban ment mint gondoltuk. Gyorsan talált megfelelő vevőt. Rengeteg tanácsot adott, megfelelően felkészített minden szempontból mire számítsunk. Ingatlan vásárlásánál is a segítségünkre volt. Miután beköltöztünk az új otthonunkba, néhány hét múlva érdeklődött hogyan érezzük magunkat, minden rendben van e. :) Mindenkinek ajánlani tudom, jól felkészült, pontos, tájékozott, figyelembe veszi a vevő és az eladó közötti igényeket. Köszönjük Kristóf!
J. Miklós
Az első pillanattól kezdve segítőkész, az eladó és vevő érdekeit figyelve, képviselve (mert nekünk ingatlan eladásban és új ingatlan vételében is teljes válszéleségét bedobva segített) precíz módon levezette a régi lakásunk eladását, és az új ingatlan megvételét. Kristófon tényleg látszik hogy szereti (nem ,,elszállt") és élvezi az ingatlanos létét. Nagyon megkönnyítette az adás és vétellel kapcsolatos időveszteséggel járó kellemetlen tevékenységeket. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt.
G. Edit
Röviden nem is tudom elmondani Kristóf milyen hatékony munkát végzett velünk! Gyakorlatilag a profi hirdetés megjelenése után 1-2 nappal már ott volt a fizetőképes vevő, és Kristóf javaslatára 1 Millióval magasabb árral hirdettük, mint amire én gondoltam. Jogi kérdés is felmerült, abban is szinte azonnal hozta a jogász véleményét. Akkor jött a “probléma”, hova megyünk? Ebben is sokat segített a keresésben, személyes részvétellel, tanáccsal és végül egy hét után (3 megtekintés után) megvolt a negyedik, az új lakás. A megtekintésnél volt, hogy Fegyó Rita is eljött, sokat számított a jelenlétük. Tartották bennünk a hitet, sikerülni fog! Összességében csupa jó tapasztalatot szereztünk, Kristófot es a DH- t mindenkinek ajánlom! Emberileg kedves, nem nyomulós, intelligens, tudja mikor kell megszólalni, csendben maradni. Megérte! Gyakorlatilag a szerződéskötés után 3 hónappal már költöztünk!
M. Edina
Pár évvel ezelőtt segített nekünk eladni a családi házat elég hamar és jó vevőknek. :) A mostani helyzet kicsit más és bonyolultabb volt mert édesanyám házát adta el (Tápiószentmártonon) hozzáteszem vártnál is gyorsabban és nagyon nagy odafigyeléssel és profizmussal, és mellette találni egy másik házat is hát nem volt könnyű dolga, de megcsinálta! Én mint édesanyám meghatalmazottja végig kísértem mindezt és ha Kristóf nem lenne én nem is tudom hogy tudtam volna ezt végigcsinálni, valószínű sehogy. Tiszta szívből hálás vagyok neki és köszönöm szépen! Tudnék még írni sok jót de így is regényt írtam azt hiszem. Én szívből ajánlom őt!
S. Fruzsina
Dormány Kristóf kollégájukkal kapcsolatban írok, nagyjából az év elején vettem fel vele a kapcsolatot, a saját ingatlanom eladásában kértem segítséget amit nagyjából 1 hét alatt sikerült is eladnia. Profin végezte a munkáját, nekem már csak a jó híreket mondta, nagyjából a kisujjamat se kellett mozgatnom, ami nagy segítség volt, ugyanis az albérlőimmel is kellett egyeztetni minden egyes vevő jelölt előtt, amit szintén megspórolt nekem. Ezután jött az új ingatlan keresés, amivel szintén nagyon gyorsan haladtunk és itt is külön köszönet mert egyéb okok miatt nekünk elég sürgős is volt ez a része. Nem mellesleg eddig szkeptikus voltam az 'ingatlanosokkal', de szerencsére Kristóf megcáfolta az eddigi tapasztalatokat.
D. Henrietta
Nagyon felkészült és segítőkész volt.. Bármikor számíthattunk rá. Segítségével találtuk meg az otthonunkat, amit itt is nagyon szépen köszönünk. Csak ajánlani tudjuk
N. Kft.
Maximális.
S. Natália
Szakértelme, udvariassága figyelemre méltó. Szakértelme és az ügyféllel való bánásmód alapján mindenkinek feltétlenül ajánlom. Szabó Ernöné Herendi Natália
H. Fruzsina
Nagyon segitokesz, azonnal valaszol es segit mindenben, tanacsod ad, es mindent megtesz, hogy a lakasunkat mihamarabb el tudjuk adni.