Ingatlan szolgáltatások

Ha elad, ha keres, ha cserélne, ha megunta, ha kinőtte, ha továbblépne, kamatoztatná vagy ha többre van szüksége, nálunk minden igény találkozik!


 

Az ingatlanpiacon töltött közel 15 év tapasztalatának köszönhetően, évről-évre egyre több ügyfél választja a Duna House szakértelmét. 2015-ben az általunk bonyolított sikeres ingatlanügyletek száma* közel 12 ezerre emelkedett, továbbá egy 2016. év elején készített piackutatás alátámasztotta, hogy a Duna House Magyarország legismertebb ingatlan- és hitelközvetítő franchise hálózata*.

 

*mind a spontán, mind a támogatott ismertség alapján 2016. februárjában a 18-59 éves lakosság körében az NRC által végzett reprezentatív kutatás alapján.
 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest