.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Sommer Zsuzsanna

Arany fokozatú értékesítő

Sommer Zsuzsanna

Részletek
Értékelés
4.93
(98)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
16 megbízás
Tudj meg többet rólam

Sommer Zsuzsanna vagyok, Kecskeméten a Dobó körúti irodában dolgozom (Elérhetőségem: 06-20/229-1990).   Végzettségem szerint óvodapedagógus, és mentálhigiénés szakember vagyok. 11 évig a szociális szférában dolgoztam, egy idősgondozói szolgálatot vezettem. A gondolkodásmódom középpontjában mindig az ÜGYFÉL állt. Az ingatlanértékesítésben is célom, hogy segíthessek megtalálni vásárló ügyfeleimnek az álomotthonukat, és eladó megbízóimnak a számukra legtökéletesebb vevőt. Mosolyt szeretek látni az arcokon egy-egy adásvételi szerződés megkötése alkalmával. Nekem ez a legfontosabb, ez vezérel. Az elégedett ügyfél a munkám pecsétje.

Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

6000 Kecskemét Hunyadivárosban 2 szoba+nappalis, felújított lakás erkéllyel

LK060278 | 3 szoba | 2 fürdőszoba | 55 m²
33 990 000 Ft

6000 Kecskemét Kecskemét belvárosában fiatal társasházban 44 nm-es lakás

LK040037 | 2 szoba | 2 fürdőszoba | 44 m²
39 900 000 Ft
Eladó Ház 5561 Békésszentandrás 2 generációs családi ház a Körös holtágtól pár percre

5561 Békésszentandrás 2 generációs családi ház a Körös holtágtól pár percre

HZ089146 | 3 szoba | 2 fürdőszoba | 80 m²
26 900 000 Ft

6000 Kecskemét Petőfivárosban félkész 4 szoba+nappalis családi ház

HZ045215 | 6 szoba | 3 fürdőszoba | 204 m²
84 000 000 Ft

6000 Kecskemét Villanegyedben teljeskörűen felújított, 2 szoba+nappalis, magasföldszinti lakás

LK046119 | 3 szoba | 1 fürdőszoba | 48 m²
42 800 000 Ft

2750 Nagykőrös Piac közelében felújítandó, 97 nm-es ház

HZ029952 | 3 szoba | 1 fürdőszoba | 97 m²
23 500 000 Ft

2750 Nagykőrös LIDL közelében

HZ052803 | 4 szoba | 2 fürdőszoba | 83 m²
42 500 000 Ft

6600 Szentes Kiváló helyen 300 nm-es irodaház vagy üzlethelyiség eladó

UZ083228 | 300 m²
125 000 000 Ft

Értékelések

H. Krisztina
Szeretnénk megköszönni segítőkészségedet, rugalmasságodat, megbízhatóságodat! Nagyon örülök, hogy veled léphettünk kapcsolatba!
F. János
Párommal terveztünk lakást vásárolni Kecskeméten. Internetes felületeken már több hónapja próbálkoztunk találni számunkra megfelelő ingatlant. Egy, - mint utóbb kiderült eleve reménytelen próbálkozás után – kerültünk telefonos kapcsolatba Sommer Zsuzsi kolléganőjükkel. Nagyon konkrét elképzeléseink voltak a vásárlással kapcsolatban, – tartalmi és anyagi téren egyaránt - kolléganőjük mindezek ismeretében látott neki feladatának. Ismerve a kecskeméti ingatlanpiaci „állapotokat”, azt gondoltuk, hogy ez számunkra sem lesz egyszerű és gyors vétel, rengeteg feleslegesnek tűnő utazással és nézelődéssel fog járni, ráadásul helyileg elég messziről – Harkány és Bonyhád – próbáltunk úrrá lenni a helyzeten. De nem így lett. Kolléganőjük pár nap alatt megtalálta a számunkra megfelelő lakást. Nem próbált ránk tukmálni elképzeléseinknek nem, vagy csak kompromisszumokkal megfelelő ingatlant. Nem kellett felesleges utazásokat tennünk, minden kérdésünkre vagy azonnal, vagy órák alatt telefonon megkaptuk a korrekt választ. Az első megtekintéstől a szerződéskötésig, mindössze kétszer kellett Kecskemétre utaznunk. Kevesebb, mint egy hét alatt minden papírmunkát elrendeztünk, az irodai illetve az ügyvédi munka is korrekt volt, az eladókkal sem volt semmi gond. Köszönjük, elsősorban Sommer Zsuzsi kolléganőjüknek és a kecskeméti irodának.
N. Gabriella
Meg szeretném osztani a tapasztalatomat, Zsuzsikával kapcsolatban. Meglepetés volt számomra mikor találkoztam vele személyesen. Nagyon kedves, segítőkész, türelmes, alkalmazkodó, és közvetlen volt. Mai napig is elérhető, tájékoztat, ha valami új fejlemény van azzal kapcsolatban amivel megbíztam.
A. Gal-Nagy
Férjemmel tervezünk házat vásárolni, és már az első találkozásunkkor nagyon szimpatikus, korrekt, őszinte és segítőkész volt Zsuzsa. Nagyon felkészült volt a lakásokból, amiket megmutatott nekünk és látszott, hogy a tulajdonosok is nagy bizalommal voltak iránta. Azóta is folyamatosan kapcsolatban vagyunk vele, és látszik, hogy szívügyének tekinti, hogy a nekünk testhez álló ingatlant megtaláljuk. Mindenképpen számítunk Zsuzsa munkájára, és mindenkinek jó szívvel ajánljuk akár eladóként, akár vevőként.Péter és Erika
V. Horváth
Zsuzsi rendkívül empatikus, és jó kommunikációs tulajdonságokkal rendelkezik. Kimondottan rugalmas, segítőkész. Mint az eladó, mint a vevői elégedettség fontos számára. Élmény Vele együtt dolgozni, üzletet kötni. Könnyed és gördülékeny folyamatot teremtett ingatlan vásárlásom során, örülök, hogy Vele sikerült ezt a folyamatot lebonyolítanom :) .
E. Gandolla
Zsuzsi rendkívüli odafigyeléssel, kellő empátiával rendelkező értékesítő. Maximálisan megbíztam benne, örülök hogy egymásra találtunk!
G. Diana
Nagyon segítőkész és megbízható. Precíz, gyors és rugalmas ügyintézés jellemzi, a megbeszéltek alapján történt minden. Maximálisan odafigyel a vevő és az eladó között történő adás-vételi folyamatra, hogy mindkét félnek megfelelő és a legjobb legyen. Köszönöm szépen a munkáját és az együttműködését! Legközelebb is hozzá fogok fordulni. Abszolút csak ajánlani tudom.
H. Vivi
Mi végtelen hálásak vagyunk neki, mindig mosolygós végtelen kedves és iszonyatosan rugalmas hölgy. Mindenben segít, pici gyerek mellett is iszonyat rugalmas és mindent megold . Másokról ugyan ezt nem tudom elmondani ,ugyan is volt aki vissza sem hívott ha már a telefont nem vette fel hétköznap . Zsuzsi kiváló ember és mi nagyon hálásak vagyunk neki mindenért ,egyszerűen nemehet szavakba foglalni mennyire korrekt . Több ilyen emberre lenne szükség. ❤️
E. Emil
Mindamellett, hogy Zsuzsi kedves személyiség, rendkívül pontos, segítőkész, figyelmes. Maximálisan figyelembe veszi az ember igényeit. Hálásan köszönjük a fáradozását.