.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Gradwohl Angéla

Platina fokozatú értékesítő

Gradwohl Angéla

Részletek
Értékelés
4.95
(115)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
44 megbízás
Amiben tudok segíteni
ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, biztosítás kötés, lakberendezési tanácsadás, jogi tanácsadás, energetikai tanúsítvány készítés, átalakítás tervezés, értékbecslés, befektetési tanácsadás
Beszélt nyelvek
Német
Tudj meg többet rólam
Üdvözlöm!
Gradwohl Angéla vagyok, s ott állok a pezsgős pohár túl oldalán. Éppen koccintunk, s Ön az új otthonába tervezi a bútort, olvasó sarkot, s kandallót a kanapé elé. Egy pillanatra megállunk, s megköszönjük egymásnak az elmúlt heteket. A közös gondolkodást, a lehetőségek mérlegelését, a kérdések megválaszolását. Örülök, mert biztonságot, átláthatóságot tudtam adni nem csak ingatlan, hanem a banki ügyében is. Mert ez az én feladatom!” Az új otthont szeretettel, élettel megtölteni pedig már az Ön dolga lesz!
Legyünk egy csapat az ingatlan ügyekben!
Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

7691 Pécs

H483436 | 2 szoba | 1 fürdőszoba | 55 m²
14 990 000 Ft

7349 Szászvár

HZ061500 | 4 szoba | 2 fürdőszoba | 130 m²
18 000 000 Ft

7696 Hidas

HZ063123 | 5 szoba | 3 fürdőszoba | 140 m²
38 900 000 Ft
Eladó Ház 7693 Pécs

7693 Pécs

HZ033649 | 4 szoba | 2 fürdőszoba | 130 m²
63 000 000 Ft

7741 Nagykozár

HZ040644 | 2 szoba | 1 fürdőszoba | 56 m²
29 900 000 Ft

7570 Barcs

HZ064690 | 7 szoba | 4 fürdőszoba | 238 m²
84 900 000 Ft

7741 Nagykozár

TK039176 | 4422 m²
8 000 000 Ft

7741 Nagykozár

HZ094691 | 2 szoba | 1 fürdőszoba | 56 m²
19 000 000 Ft

Értékelések

B. Anett
Párommal hálásak vagyunk a sorsnak, hogy találkoztunk Angélával. Az ember amikor otthont keres, nagyon sok és "mindenféle" eladóval és értékesítővel találkozik. Ami elmondható róla, hogy abszolút ráhangolódva az emberre, az első perctől kezdve az utolsóig végigviszi a folyamatokat. Mi is így voltunk ezzel és hosszas keresés és kutatás után, végül Angéla volt az, aki megtalálta számunkra a tökéletes otthont. Végig a segítségünkre volt és azon fáradozott, hogy az utolsó pillanatig, kulcs átadásig és szinte még azon is túl rendben legyen minden. Tiszta szívből és őszintén ajánlom mindenkinek, aki hasonló cipőben jár és fontos számára, hogy az otthon kereséssel kapcsolatos terheket biztos és segítő szándékú kezekbe adja át. Az ingatlan értékesítő szakmába, ilyen vagy hasonló kvalitású és kaliberű értékesítőket kívánok! Angéla, további jó munkát kívánunk és mégegyszer köszönjük! :-) Anett és Marci
H. Szilvia
Gradwohl Angélát, a sors küldte nekem. Házat kerestünk párommal, mikor rá találtam, az ékszer dobozra. Ez a ház volt, az utolsó reményem. Angélát, fel hívtam telefonon, és nagyon segítő kész volt! Másnap, találkoztunk is. Látszik, hogy imádja a munkáját, nagyon kedves bájos, és mindig a rendelkezésemre állt, akár este 21 órakor is! Én személy szerint, 10 csillagot adnék Neki, de mivel 5 csillag a max. 5 csillagot adok Angélának!!!
M. Feri
“ A sors keze, Isten küldte” mondják oly sokan! Velünk is ez történt, amikor Angéla telefonszámára rátaláltunk! Az ember életébe nem sokszor vásárol ingatlant ezért ilyenkor mindenkinek ezt az érzést kellene megélnie, hogy önzetlenül segítenek neki azokba a dolgokba amibe, egy átlag ember egyáltalán nem jártas. Angéla ez az ember! Lelki ismeretes ,segítőkész ,empatikus. Mindenhol mindenkinek a legjobbat tudjuk mondani róla. Óriási segítség volt nekünk, az első találkozástól a kulcsátadásig! Köszönjük hogy ö lehetett az ügyintézőnk! További sok sikert munkádhoz Angéla!!!
F. Tímea
Véletlenek nincsenek. Angéla keresett meg szüleim ingatlan eladásával kapcsolatban, amit 2 hét leforgása alatt - jócskán az általam remélt eladási ár fölött - értékesített. Angéla megbízható, korrekt, nagyon kedves teremtés, aki jó ember ismerettel és szakmai háttérrel, tudással rendelkezik. Ez kiderült az adásvételi szerződés kötése során, amikor is némi változtatásra volt szükség. Angéla tudta, hogy mikor és miként kell közbelépnie ahhoz, hogy ügyvéd urat segítse a mi álláspontunk megértésében. Sikerült Neki! Csak jót tudok mondani, mind a munkáját, mind az egyéniségét illetően! Ezúton is köszönöm munkáját és kívánok jó egészséget és további sok sikert!
P. Horbach
In Pécs suchten wir eine qualitativ schöne Wohnung. Mit Frau Gradwohl haben wir eine Reihe besichtigt und uns dann für eine Wohnung entscheiden. in allen Phasen stand uns Frau Gradwohl immer absolut kompetent, freundlich und immer in Sinne des Käufers denkend zur Verfügung. Sie hat uns immer bestens betreut und uns auch bei den Notar-Terminen begleitet. Wir können sowohl das Makler-Büro als auch im Besonderen hier Frau Gradwohl - die zudem noch sehr gut deutsch spricht - wärmstens empfehlen.
T. Biczóné
Angéla ritka kedves, rugalmas, szakmailag kifogásolhatatlan személyiség! Lakásunkat nagyon gyorsan és kitűnő áron értékesítette, figyelembe véve minden kérésünket, ezekkel együtt nagyon precíz és lekiismeretes, ritka pozitív személyiség manapság! Sajnos én sem tudok tíz csillagot adni, csak ötöt enged a rendszer, mert megérdemelné! Köszönjük csodás munkáját és kívánunk további teljesítményeihez jó egészséget és örömöt!!!
B. Éva
Próbálnék értékelni, de egyenlőre nem találom a szavakat. Pedig nagyon szeretném elmondani azt a sok jó tapasztalatot, amit Angéla révén átéltem egy számomra nehéz élethelyzetben, hiszen szeretett szüleim, és gyermekkori élményeim lakásától kellett megválnom. Sikeres értékesítést kívánunk!
E. Szabó
Sziasztok! Angélát már régebb óta ismerem. Gondolatban sem merült fel bennem, hogy másra bízzam a lakásom értékesítését. Gyors, alapos, megbízható, precíz. Tökéletes! Köszönöm Angi <3
P. P.Balázs
Nem szoktam ingatlanost bevonni és ezen a jövőben sem kívánok változtatni,de ha nincs Angéla, sosem értesülök arról a bájos mecseknádasdi présházról és szőlőről, ami pontosan 7 nap alatt váltotta valóra huszonéves álmaimat.A legszebb pincesoron a legkedvesebb emberek vesznek körül, akik már évtizedek óta barátként fogadnak - immár pedig a szomszédaim. Mindez valóban Angie-n múlt, aki még a nehézkes ügyintézést is megkönnyítette. Nem tudom elégszer megköszönni.