Ingatlant szeretne bérelni?

Ingatlanbérlésen gondolkodik? A legjobb helyen jár!

 

A teljes szolgáltatási paletta, melyet ingatlanbérlő és vevőjelöltjeink részére kínálunk TELJESEN INGYENES és semmilyen kötelezettséggel nem jár.


Egyetlen dolog, amit Öntől kérünk, hogy egy ún. Megtekintési Tanúsítványon vállalja, hogy az adott ingatlant elsőként kollégánk mutatta Önnek és annak bérletét Ön rajtunk keresztül fogja bonyolítani, nem kikerülve hálózatunkat – bár ezt nem is feltételezzük leendő partnereinkről.


Feladatunknak tekintjük, hogy időt spóroljunk Önnek és megtaláljuk a minden szempontból legmegfelelőbb kiadó ingatlant, majd végig kísérjük Önt az ingatlanüzlet lezárásában, a bérleti szerződés aláírásáig, sőt ha igény van rá, akár a birtokba vételig.


Tudjuk, hogy nincs annál bosszantóbb, ha valamely weboldalon, újságban vagy egyéb médiában találunk egy ígéretes ingatlan hirdetést, beszélünk a tulajdonossal vagy a kapcsolattartóval, aki sok szépet mesél az ingatlanról, ám az ingatlan személyes megtekintésekor, a helyszínre érkezve kiderül, hogy félre informáltak minket, az eladó ház, vagy lakás messze áll keresési paramétereinktől.


Mi ezért azon dolgozunk, hogy ilyen eset ne forduljon elő Önnel egyetlen Duna House irodában sem.


Nem célunk, hogy Ön ingatlanról-ingatlanra vándoroljon értékesítőnkkel, míg bele nem fárad, és végül bérel egy ingatlant, ami talán nem is álmai ingatlanja. Szeretnénk Önt már az ingatlanirodában minél több információval ellátni minden egyes kiadó ingatlanról, képeket, alaprajzot mutatni, jogi helyzetet vázolni – és végül csak olyan ingatlanba invitálni Önt, mely valóban érdekes és megfelelő lehet az Ön számára. Teljes kínálatunkat megtekintheti részletes keresőnk segítségével.


Amennyiben további kérdése maradt, kérjük írjon nekünk vagy keressen fel közvetlenül egy Duna House irodát és szívesen segítünk Önnek!

 

Sikeres és biztonságos ingatlan bérlést kívánunk!

 

A Duna House csapata

 

 


 

Hitelt venne fel? Biztosítást kötne? Válasszon minket, ebben is segítünk!
Kattintson és ismerje meg a részleteket!

 

Hogy néz ki a bérlés folyamata?


Tudjon meg többet itt!

 

További kérdése van? Olvassa el ingatlan bérbeadással kapcsolatos GYIK oldalunkat!

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest