Ingatlanbérlés a Duna House-on keresztül

 

A teljes szolgáltatási paletta, melyet ingatlanbérlő és vevőjelöltjeink részére kínálunk TELJESEN INGYENES és semmilyen kötelezettséggel nem jár.
 

Egyetlen dolog, amit Öntől kérünk, hogy egy ún. Megtekintési Tanúsítványon vállalja, hogy az adott ingatlant elsőként kollégánk mutatta Önnek és annak bérletét rajtunk keresztül fogja bonyolítani.
 

Feladatunknak tekintjük, hogy időt spóroljunk Önnek és megtaláljuk a minden szempontból legmegfelelőbb kiadó ingatlant, majd végig kísérjük Önt az ingatlanüzlet lezárásában, a bérleti szerződés aláírásáig, sőt ha igény van rá, akár a birtokba vételig.


Tudjuk, hogy nincs annál bosszantóbb, ha valamely weboldalon, újságban vagy egyéb médiában találunk egy ígéretes ingatlanhirdetést, beszélünk a tulajdonossal vagy a kapcsolattartóval, aki sok szépet mesél az ingatlanról, ám a személyes megtekintéskor, a helyszínre érkezve kiderül, hogy félreinformáltak minket, az eladó ház, vagy lakás messze áll keresési paramétereinktől.


Mi ezért azon dolgozunk, hogy ilyen eset ne forduljon elő Önnel egyetlen Duna House irodában sem.


Nem célunk, hogy Ön ingatlanról-ingatlanra vándoroljon értékesítőnkkel, míg bele nem fárad, és végül bérel egy ingatlant, ami talán nem is lehet álmai otthona. Szeretnénk már az irodánkban minél több információval ellátni minden egyes kiadó ingatlanról, képeket, alaprajzot mutatni, jogi helyzetet vázolni – és végül csak olyan helyszínre invitálni Önt, mely valóban érdekes és megfelelő lehet.

 

Teljes kínálatunkat megtekintheti részletes keresőnk segítségével.


Amennyiben további kérdése maradt, kérjük írjon nekünk vagy keressen fel közvetlenül egy Duna House irodát és szívesen segítünk Önnek!

 


 

A bérlés folyamata


 

További kérdése van? Olvassa el ingatlan bérbeadással kapcsolatos GYIK oldalunkat!

 

 

Hitelt venne fel? Biztosítást kötne? Válasszon minket, ebben is segítünk!
Kattintson és ismerje meg a részleteket!

 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.