Üdvözöljük újra!
Belépés
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
Hibás email-cím!
Feliratkozás:
Regisztráció
Nincs árcsökkent ingatlan!
Nincs keresési előzmény!
Ingatlan franchise

Franchise megoldások a Duna House-nál


Meggyőződésünk, hogy a Duna House Franchise a mai magyar ingatlanpiacon a legjobb megoldás azoknak az ambiciózus, sikerre törő vállalkozóknak, akik azt a lehetőséget keresik, hogyan tudnának profitáló saját üzletet indítani ezen a piacon egy jó csapat tagjaként, vagy önállóan, egy dinamikusan fejlődő üzletágban szeretnék tőkéjüket kamatoztatni.


Már minimális tőkebefektetés mellett is a Duna House franchise partnerévé válhat!
Nyisson Duna House irodát és dolgozzon egy nagy csapattal!


Kisebb településen akár már 4-5 fővel érdemes belevágni!


Válasszon konstrukcióink közül és keressen bennünket a részletekért!

A Duna House az egyetlen nagy ingatlanközvetítő franchise hálózat, amely a válságban is növekedni tudott!


Azt nem tagadhatjuk, hogy az elmúlt években válság volt, és azt sem, hogy ez hátrányosan érintette az eredményeinket 2009-ben, de a Duna House bebizonyította, hogy mennyire igaz a következő állítás: "A válság egyben lehetőség is" persze, csak a megfelelő lépések megtétele mellett.


Cégünk a válság első pillanatában felismerte, hogy miként fog hatni a válság az ingatlanpiacra, és hogy mit kell tenni ahhoz, hogy ebből lehetőség legyen a márka számára. Ezért nem a kivárást, hanem a fejlődést választottuk.


Üzleti stratégiánk arra alapozott, hogy a válság időszakában alapvetően még nehezebb az ingatlanértékesítés, ezért a profizmus és a hatékonyság felértékelődik. Mi pedig a válság kezdetekor növeltük a befektetést a HR, az oktatási és az értékesítési vezetés területeken.


Most bátran és örömmel mondhatjuk, hogy az ingatlanpiac végre újra feléledt, és hiszünk abban, hogy ha a nehéz időkben is helytálltunk, akkor egy jó piacon szárnyalni fogunk


   Miért Franchise?


Teljes körű know-how átadás – mi már megtapasztaltuk,
   ne rabolja a kísérletezéssel saját idejét és pénzét.


Kisebb kockázat – sokkal kisebb rizikó egy már bizonyító
   üzleti modell alkalmazása.


Hatalmas adatbázis


Ismert márkanév


Biztonság és fejlődés


   Miért ingatlan franchise és miért most?


Magyarországon speciális attitűd kapcsolódik az ingatlanokhoz: az emberek a legnagyobb vagyontárgynak tekintik, a lakosság döntő többsége ingatlan birtoklására törekszik – ennek köszönhetően a piac soha nem áll meg, mindig van egy minimum tranzakciószám. Alacsony indulási költség – nem szükséges eszközökbe fektetni és raktárkészletet felhalmozni.


A válság alatt jellemző tranzakciószámok is elegendőek a profit eléréséhez – képzelje el, mi történik, ha a piac duplájára növekszik? Hazánkban az ingatlanközvetítők piaci részaránya kb. 40%, míg az Egyesült Államokban 90% - bőségesen van tehát tér a növekedésre. Aki most száll be, komoly üzleti potenciál birtokába jut.


   Miért a Duna House?


√  Piacvezető* ingatlanközvetítő hálózat


√  120 iroda, több mint 1300 értékesítő


√  Több mint 22.000 ingatlant tartalmazó adatbázis,
    melyhez minden partnerünk hozzáfér


√  Banki ingatlanok értékesítésének lehetősége


√  Kiemelkedő márkaismertség


√  Ügyféligényekre kialakított szolgáltatási csomag, komplex szolgáltatás


√  A piacon egyedülálló informatikai rendszer (CRM)


√  Válságálló üzleti modell – teljes körű értékesítési támogatási rendszer (a nyitás pillanatától folyamatosan támogatjuk Partnereinket)


√  Speciális oktatási rendszer saját trénerekkel


√  Hálózati karrier-program


Kiemelkedően magas keresztértékesítési arány


Jogtiszta foglalkoztatási viszonyok


Egyértelmű szabályrendszer és kézikönyv


Belső ellenőrzési osztály (nagyobb biztonság, biztos bevétel – ügyfélkikerülések figyelése)


Hatékony központi marketing


A szakma is minket választ: számos, kiemelkedően rangos szakmai díjjal büszkélkedhetünk


Szoros kapcsolat a pénzügyi szektorral – kihasználjuk a szinergiákat, olyan egyedi termékeket tudunk bevezetni, melyek másoknak nem elérhetőek


Komplex, több pilléren álló üzleti modell (Ingatlan, hitel, biztosítás) – mely további bevételi forrásokat biztosít az ingatlanközvetítésen felül


HR megoldások - szakmai támogatás a kiválasztásban


Informatikai megoldások – automatizált adminisztráció és hirdetésfeladás


Családias hangulat


* a franchise-hálózatban működő irodák száma alapján.


A Duna House franchise-partnerei komplex szolgáltatáscsomagot kínálnak valamennyi potenciális ügyfél számára kielégítve ezzel a mai kor elvárásait és egyben megerősítve saját üzleti eredményeiket.


   Álljon több lábon!


Az ingatlan, hitel – és biztosításközvetítés mellett a franchise-megoldások, a projekt marketing-tevékenység, az ingatlan-finanszírozás és ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói és kezelői tevékenységek, az értékbecslés, valamint az energetikai tanúsítvány készítés is a cégcsoport portfóliójába tartozik.


Úgy gondoljuk, hogy pár szóban összefoglalva még sokkal jobban ki tudjuk fejezni a lényeget: Jól működik a Duna House Rendszer!


…vagy ahogy egy 2 hete a cégünknél dolgozó új értékesítő fogalmazott egy, a felsővezetéssel eltöltött ebédnél:


"azért jöttem a Duna House-hoz, mert rájöttem, a válság kezdete óta a Duna House-nál nem csökkent, hanem nőtt az irodák és értékesítők száma, ami csak egy dolgot jelenthet: A Duna House-nál lehet pénzt keresni!"                  


   A legfontosabb számok


Kedves Érdeklődő, legtöbbször a legegyszerűbb magyarázatokban van az igazság! Nincsenek varázslók a Duna House-nál, az egyetlen ok, hogy miért nem csökkent az iroda-vagy értékesítőszám a válság kezdete óta, hogy jól működik a Duna House rendszere. Hatékony szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek és megfelelő bevételt generálni tagjainknak. Ez igaz értékesítőinkre és Franchise Partnereinkre egyaránt.


Legfontosabb számok:

Franchise Belépési díj:
   Területenként változik 150 000 – 5 000 000 HUF


Minimumdíj: 50 000 ~ 350 000 HUF / hó


Franchise Royalty: 8% alap + 2% marketing


Milyen tőkére van szükség a csatlakozáshoz?


Ha Ön Duna House iroda nyitásában gondolkodik: 2 000 000 – 7 000 000 HUF


A Duna House nagyvárosi lefedettsége egyre nagyobb, ebből fakadóan a megyeszékhelyeken túl  kiemelt figyelmet szentelünk a kisebb városokra, településekre, de várjuk azokat a leendőbeli partnereinket is, akik a nagyobb városokban kialakított több partneres modellünkhöz szívesen csatlakoznának.


Amennyiben a Duna House Franchise Rendszerrel kapcsolatban felkeltettük érdeklődését, ismerje meg a részleteket, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje személyre szabott, részletes tájékoztatónkat!
Utolsó frissítés dátuma: 2015.08.31.
Impresszum Adatkezelés Jogi nyilatkozat