A NYERŐ LAPOK NÁLUNK VANNAK!

Egy franchise hálózat akkor sikeres, ha partnerei sikeresek! Megalakulásunk óta ez a filozófiánk, eszerint választjuk ki partnereinket és működtetjük hálózatunkat a mindennapokban.

 

Országos adatbázisIsmert márkanévHa olyan lehetőséget keres, mely egy kész, jól működő üzleti modellt kínál Önnek, akkor a megfelelő oldalra érkezett.

 

Az üzleti tervezés, üzleti modellezés önmagában senkit nem tett még sikeressé, ugyanakkor sok jó koncepció, vállalkozás bukhatott már el ezek hiánya miatt. Ingatlanosként komoly bevételekre tehet szert. A Duna House évtizedes múltra tekint vissza. A hálózatban összegyűlt szakmai tapasztalatok segítenek Bennünket abban, hogy akár keresleti, akár kínálati piacon kihasználjuk a piac adta lehetőségeket és partnereink profitábilis, jól jövedelmező vállalkozást vezethessenek.

 

KeresztértékesítésInnovatív üzleti modellEgyedi vezetőképzőnkkel és személyre szabott oktatásainkkal hozzásegítjük Önt a szakma fortélyainak kitanulásához, vagy ha már szakmabeli, új szemléletmódot adunk Önnek, melyet a mindennapi munka során kamatoztathat.

 

Franchise partnerként élvezheti a Duna House márkanév ismertségének előnyeit, elérheti hálózatunk teljes ingatlan adatbázisát, és ügyfeleink bizalma is az Öné lehet.

 

 


ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG! VISSZAHÍVÁST KÉREK!

 


Mindössze csak 5 lépést kell megtennie!

 

 1. TEGYE MEG AZ ELSŐ LÉPÉST!

  Fedje fel lapjainkat, ismerjen meg minket! Keressen fel bennünket egy kötetlen beszélgetésre!
   
 2. MINDENNEK ALAPJA A BIZALOM!

  Az első személyes konzultáción kölcsönös bemutatkozás után részletesen tájékoztatjuk a csatlakozás feltételeiről, készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire, bemutatjuk Önnek, hogy miben vagyunk mások, mint versenytársaink. Célunk, hogy minél jobban megismerjük egymást és Ön minél objektívebb képet kapjon a lehetőségekről. Mi nyílt lapokkal játszunk!
   
 3. ISMERJE MEG A SZÁMOKAT!

  A második személyes megbeszélésen segítünk az adott területre/városra vonatkozó üzleti terv kialakításában, hogy biztos alapokra építhesse vállalkozását! Tapasztalataink alapján leendő partnerként részletes információkat kap az induláskor, a későbbiekben felmerülő költségekről és megtérülésről! A piaci számok mellett ekkor megismerheti a franchise szerződés részleteit is!
   
 4. LÉPJEN BE VELÜNK A DUNA HOUSE VILÁGÁBA!

  Leendő partnereinknek lehetőséget biztosítunk irodalátogatásra, beszélgetésre franchise partnereinkkel, hogy objektív képet kapjanak a mindennapi működésünkről. Partnereink véleményéről honlapunkon többet is olvashat. A franchise szerződés aláírását követően segítjük leendő irodájának kiválasztásában, berendezésében, elindítjuk Önt a sikerhez vezető úton.

 5. KEZDJE EL ÉS NYERJEN!

  Értékesítési és oktatási osztályunk segíti Önt irodája beindításában, a leendő kollégák toborzásában és szakmai felkészítésében.


Elérhetőségeink: +36-1-555-2222; info@dh.hu.

 


Keressen, informálódjon, kérje tájékoztató anyagunkat, telefonon a +36-1-555-2222-es számon, online az info@dh.hu címen, vagy ismerjük meg egymást személyesen!


Nálunk minden igény találkozik!


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.