A NYERŐ LAPOK NÁLUNK VANNAK!

Egy franchise hálózat akkor sikeres, ha partnerei sikeresek! Megalakulásunk óta ez a filozófiánk, eszerint választjuk ki partnereinket és működtetjük hálózatunkat a mindennapokban.

 

Ha olyan lehetőséget keres, mely egy kész, jól működő üzleti modellt kínál Önnek, akkor a megfelelő oldalra érkezett.

 

Az üzleti tervezés, üzleti modellezés önmagában senkit nem tett még sikeressé, ugyanakkor sok jó koncepció, vállalkozás bukhatott már el ezek hiánya miatt. Ingatlanosként komoly bevételekre tehet szert. A Duna House évtizedes múltra tekint vissza. A hálózatban összegyűlt szakmai tapasztalatok segítenek Bennünket abban, hogy akár keresleti, akár kínálati piacon kihasználjuk a piac adta lehetőségeket és partnereink profitábilis, jól jövedelmező vállalkozást vezethessenek.

 

Egyedi vezetőképzőnkkel és személyre szabott oktatásainkkal hozzásegítjük Önt a szakma fortélyainak kitanulásához, vagy ha már szakmabeli, új szemléletmódot adunk Önnek, melyet a mindennapi munka során kamatoztathat.

 

Franchise partnerként élvezheti a Duna House márkanév ismertségének előnyeit, elérheti hálózatunk teljes ingatlan adatbázisát, és ügyfeleink bizalma is az Öné lehet.

 

 

Mindössze csak 5 lépést kell megtennie!

 

 1. TEGYE MEG AZ ELSŐ LÉPÉST!

  Fedje fel lapjainkat, ismerjen meg minket! Keressen fel bennünket egy kötetlen beszélgetésre!
   
 2. MINDENNEK ALAPJA A BIZALOM!

  Az első személyes konzultáción kölcsönös bemutatkozás után részletesen tájékoztatjuk a csatlakozás feltételeiről, készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire, bemutatjuk Önnek, hogy miben vagyunk mások, mint versenytársaink. Célunk, hogy minél jobban megismerjük egymást és Ön minél objektívebb képet kapjon a lehetőségekről. Mi nyílt lapokkal játszunk!
   
 3. ISMERJE MEG A SZÁMOKAT!

  A második személyes megbeszélésen segítünk az adott területre/városra vonatkozó üzleti terv kialakításában, hogy biztos alapokra építhesse vállalkozását! Tapasztalataink alapján leendő partnerként részletes információkat kap az induláskor, a későbbiekben felmerülő költségekről és megtérülésről! A piaci számok mellett ekkor megismerheti a franchise szerződés részleteit is!
   
 4. LÉPJEN BE VELÜNK A DUNA HOUSE VILÁGÁBA!

  Leendő partnereinknek lehetőséget biztosítunk irodalátogatásra, beszélgetésre franchise partnereinkkel, hogy objektív képet kapjanak a mindennapi működésünkről. Partnereink véleményéről honlapunkon többet is olvashat. A franchise szerződés aláírását követően segítjük leendő irodájának kiválasztásában, berendezésében, elindítjuk Önt a sikerhez vezető úton.

 5. KEZDJE EL ÉS NYERJEN!

  Értékesítési és oktatási osztályunk segíti Önt irodája beindításában, a leendő kollégák toborzásában és szakmai felkészítésében.


Elérhetőségeink: +36-1-555-2222; info@dh.hu.

 


Keressen, informálódjon, kérje tájékoztató anyagunkat, telefonon a +36-1-555-2222-es számon, online az info@dh.hu címen, vagy ismerjük meg egymást személyesen!


Nálunk minden igény találkozik!


articleInnerFranchiseForm

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.