A STABIL* INGATLAN FRANCHISE HÁLÓZAT

Tartozzon Ön is elégedett partnereink közé!

 

Az elmúlt években az ingatlanpiacon óriási fellendülés tapasztalható. A válság után a dinamikusan növekvő ingatlanárak és a bővülő kereslet sokakat gondolkoztatott el, miként lehetne ebből hasznot húzni. Hogyan válasszunk stabil és eredményes partnert ingatlanirodánk nyitásához? Mekkora befektetés szükséges ehhez, és mikori megtérüléssel tudunk számolni? Tudjon meg többet a Duna House töretlenül sikeres franchise hálózatának működéséről, ismerje meg partnereinket vagy foglaljon időpontot és beszélgessen velünk az üzleti lehetőségekről.

Időpontot foglalok személyes konzultációra!

 

Franchise kördiagramEgy franchise hálózat stabilitását a központi támogatások és a partnerek munkája együttesen biztosítják. Büszkeséggel tölt el minket, hogy első Franchise partnerünk, a mai napig a Duna House Hálózatának aktív és megbecsült tagja. Az évtizedes vagy ennél is több tapasztalattal rendelkező partnereink ráadásul a hálózatunk több mint felét biztosítják, ami a szerződésük minimum kétszeri meghosszabbítását jelenti. Ők azok, akik a belépéssel együtt már háromszor mondtak igent az ingatlanpiac, és a Duna House nyújtotta lehetőségekre. És ők azok, akik példát mutatnak az új belépők folyamatosan bővülő csoportja előtt, hogy alázatos munkával, hogyan lehet újra és újra elérni üzleti céljainkat.
 

Duna House központ nyújtotta támogatások:

Duna House központ nyújtotta szolgáltatások

 

 

 

Érdekel a lehetőség! Visszahívást kérek!
 

 

 

Legyen Önnek is saját ingatlanirodája! 

 

 1. TEGYE MEG AZ ELSŐ LÉPÉST!

  Kérje visszahívásunkat vagy írjunk nekünk!
   
 2. MINDENNEK ALAPJA A BIZALOM!

  Ismerjen meg minket! Szeretettel látjuk egy kötetlen beszélgetésre. Az első személyes konzultáción kölcsönös bemutatkozás után részletesen tájékoztatjuk a csatlakozás feltételeiről, készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire, bemutatjuk Önnek, hogy miben vagyunk mások, mint versenytársaink. A cél, hogy objektíven megismerje az általunk kínált lehetőségeket.
   
 3. ISMERJE MEG A SZÁMOKAT!

  A második személyes megbeszélésen segítünk az adott területre/városra vonatkozó üzleti terv kialakításában, hogy biztos alapokra építhesse vállalkozását! Tapasztalataink alapján leendő partnerként részletes információkat kap az induláskor, a későbbiekben felmerülő költségekről és megtérülésről! A piaci számok mellett ekkor megismerheti a Franchise szerződés részleteit is!
   
 4. LÉPJEN BE VELÜNK A DUNA HOUSE VILÁGÁBA!

  Leendő partnereinknek lehetőséget biztosítunk irodalátogatásra, beszélgetésre Franchise partnereinkkel, hogy objektív képet kapjanak a mindennapi működésünkről. A Franchise szerződés aláírását követően segítjük leendő irodájának kiválasztásában, berendezésében, elindítjuk Önt a sikerhez vezető úton.
   
 5. KEZDJE EL ÉS NYERJEN!

  Duna House irodaÉrtékesítési-, oktatási- és marketing osztályunk támogatást nyújt irodája beindításában, a leendő kollégák toborzásában és szakmai felkészítésében, valamint az irodai marketingkommunikáció kialakításában.
 
Érdekel a lehetőség! Visszahívást kérek!
 

 

Ismerje meg franchise partnereink történeteit!

 
Bánáti AndrásBÁNÁTI ANDRÁS

„NEM EGY TERÜLETBEN, HANEM RÉGIÓBAN GONDOLKOZOM.”
 
A legtöbb irodával rendelkező Franchise partnerünk. 2005-ben került a Duna House hálózatához, és egy év a Király utcában eltöltött értékesítői munka után tudatosult benne, hogy ez neki sikerülni fog. Sorra nyitotta irodáit és mert nagyban gondolkozni. Jelenleg 10 iroda tulajdonosa.
„Nagyban játszani mindig élvezet. Az ingatlanokhoz mindenkinek van köze, sikeres azonban az ingatlanpiacon csak az lehet, aki tud és mer nagyban gondolkozni. A fejlődés számomra folyamatos elvárás és szerencsére ebben is nagyon jó partnert találtam a Duna House hálózatában. Emberekkel dolgozunk ezért szeretem kiemelni a szakmaiság mellett az emberi oldal fontosságát. A siker 70%-át ez a tényező adja.”
 
 
Herr AngélaDR. HERR ANGÉLA
 
„AZ ELSŐKBŐL SOHASEM LESZNEK UTOLSÓK!"

A Duna House Franchise hálózatának első tagja, alapembere. 18 éve csatlakozott hozzánk, jelenleg 3 iroda tulajdonosa és egyiknek mai napig irodavezetője. Az ingatlanközvetítés szeretete mellett, küldetése a kollégák folyamatos fejlesztése és az igazi szakmai alapok megismertetése.
„Elsőnek csatlakozni egy induló hálózathoz óriási felelősség és lehetőség is egyben.
A tulajdonosokon egyértelműen látszódó tudatos építkezés és a piac adta lehetőségek segítettek meghozni a döntést, amely később nagyon szerencsésnek bizonyult. A mai napig együtt lélegzem az embereimmel, irodáimmal és ugyan akkora élvezettel látok munkához nap mint nap. Több nyelvet beszélő kollégáim az ingatlanközvetítői szakmai legjobbjai közé tartoznak, amely külön büszkeség számomra.”
 
HORNUNG ÁRON
 
LÉPJ, ÉS LEGYÉL JÓ IDŐBEN, JÓ HELYEN."

Hornung Áron tíz éve talált rá az ingatlanszakmára, korábban új autók értékesítésével foglalkozott. Budapest után Pécsen folytatta karrierútját, ahol a fővárosban szerzett tapasztalatait értékesítési vezetőként kamatoztatta, később pedig Franchise partner lett. Jelenleg 5 pécsi és egy komlói irodával az egyik legerősebb régiós szereplő a Duna House Hálózatában.
„A karrierváltásom legfőbb oka a piaci helyzet alakulása volt és mondhatom a legjobb időben a legjobb helyre sikerült kerülnöm. Azonnal észrevettem a hatalmas lehetőséget, ami az ingatlanközvetítői szegmensben rejlik. A folyamatos fejlődés azóta is tart és legnagyobb sikeremnek könyvelhetem el, hogy mára 6 irodában 60 ember tartozik hozzám. Ekkora csapat irányításához a Duna House által nyújtott szakmai támogatás és háttérmunka elengedhetetlenül szükséges.”


Lévainé JulikaLÉVAINÉ JULIKA

„VIDÉKI HÁZBÓL TUDTUNK A LEGMAGASABB CSÚCSOKRA ELJUTNI.”

Lévainé Julika és férje a Duna House első vidéki Franchise partnere. Hosszú utat jártak be, férje ács-állványozó volt, majd közös vállalkozásba kezdtek. Így lett családi házukból építési telek, majd újépítésű társasház, végül ingatlanközvetítő iroda. 2004-ben csatlakoztak a Duna House csaptához és jelenleg 3 irodával, valamint rengeteg kiemelkedő eredménnyel, elismeréssel büszkélkedhetnek.
„Debreceni eredményeinkkel mindig az ország élmezőnyében vagyunk, ráadásul az elmúlt 14 évben az újépítésű projektek igazi szakértőivé váltunk. A hálózatban nagyon tetszik, hogy
velünk együtt hosszú távra terveznek és mindig nyitottak az új dolgok iránt.
 
 
Páger MátyásPÁGER MÁTYÁS

„A MINŐSÉG AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN FONTOS!”

Páger Mátyás 12 éve a hálózatunk tagja, értékesítőként kezdte, majd irodavezető lett. 2011 óta Franchise partner, amely mellett borászként tevékenykedik szabadidejében. Hitvallása szerint a minőség és az igényesség jelenti azt a pluszt, amely ügyfelei számára megbízhatóságot jelent, legyen szó akár ingatlanról, akár borról.
„12 éve a hálózat tagjaként a folyamatos fejlődés biztosított számomra. Az ingatlanközvetítői ranglétrán végig lépdelve ma büszke tulajdonosa vagyok a Régi Posta utcai irodának, amely az egyik legszebb iroda az egész hálózatban. A Duna House biztosította profi háttérhez mi biztosítjuk a tökéletes megjelenést, amely ügyfeleink és értékesítőink számára is kiemelten fontos.”
 
 
További sikertörténetekre is kíváncsi? >>Tovább<<
 

Az Ön sikere a mi sikerünk! Várjuk megkeresését:

 

Duna House Franchise partnerek
Érdekel a lehetőség! Visszahívást kérek!

Bölcsföldi Viktor

Franchise értékesítési menedzser

[email protected]
+36-30-630-3006


 

 

 

*Az állítás az elmúlt 10 év nyilvános adatai alapján elérhető bezárt és nyitott ingatlanirodák arányszámán alapul
***mind a spontán, mind a támogatott ismertség alapján 2016. februárjában a 18-59 éves lakosság körében az NRC által végzett reprezentatív kutatás alapján.


Keressen, informálódjon, kérje tájékoztató anyagunkat, telefonon vagy online az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

+36-30-630-3006
[email protected]


Nálunk minden igény találkozik!


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.