Üdvözöljük újra!
Belépés
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
Hibás email-cím!
Feliratkozás:
Regisztráció
Nincs árcsökkent ingatlan!
Nincs keresési előzmény!
Ingatlan franchise


Nálunk minden igény találkozik!


Cégcsoportunk sikerességét franchise partnereink eredményeivel mérjük, csatlakozzon hozzánk, és tegyünk együtt a közös célért!


AZ ÖN SIKERE, A MI SIKERÜNK!


A kezdetektől ez a mottónk, ezért a lehető legtöbb szakmai támogatással segítjük Önt, hogy egy eredményes, magas profittal bíró vállalkozást hozzon létre a Duna House égisze alatt. 


   Alap a magabiztos kezdéshez


Elérhetővé tesszük Önnek teljes ingatlan adatbázisunkat.


   Szakértelmet kínálunk


Hogy ne rabolja kísérletezéssel saját idejét és pénzét, szakmai segítséget nyújtunk oktatások és értékesítési szakembereink segítségével. Speciális oktatási rendszerünkben elsajátíthatja a szakma rejtelmeit saját trénerekkel, akár e-learning rendszerrel kiegészítve.


   Megelőlegezett bizalom


Tartozzon hozzánk! Az ingatlanpiacon töltött közel 15 év alatt a márkanév már kiérdemelte ügyfeleink bizalmát.


A Duna House hazánk legismertebb ingatlan- és hitelközvetítő
franchise hálózata.* 


   Naprakész üzleti modell


  • Folyamatos innovációkkal növeljük hálózatunk piaci részesedését.
  • Bizonyítottan kiváló üzleti modell alkalmazásával segítjük abban, hogy kisebb kockázattal indíthassa el ingatlanközvetítői vállalkozását.


   Országos jelenlét


Biztosítjuk, hogy az egész országra kiterjedő irodahálózattal és több mint 1400 értékesítővel működhessen együtt az ingatlan tranzakciókban, hiszen szakmánk a nagy számok játéka.

   Egyedülállóan profi


A piacon egyedülálló informatikai rendszerünkkel segítjük mindennapi működését.

   Több lábon


Komplex, több pilléren álló üzleti modellel (ingatlan, hitel, biztosítás) – mely további bevételi forrásokat biztosít az ingatlanközvetítésen felül. 


Most minimális tőkebefektetés mellett a Duna House franchise partnerévé válhat! Egy összhangban működő, kiváló csapat tagjaként csak nyertes lehet! 


Keressen, informálódjon, kérje tájékoztató anyagunkat, telefonon a +36-1-555-2222-es számon, online az info@dh.hu címen, vagy ismerjük meg egymást személyesen! Nálunk minden igény találkozik!

*mind a spontán, mind a támogatott ismertség alapján 2016. februárjában az 18-59 éves lakosság körében az NRC által végzett reprezentatív kutatás alapján.


Utolsó frissítés dátuma: 2016.05.27.
Impresszum Adatkezelés Jogi nyilatkozat