.
Nyiss ingatlanirodát velünk!
Legyél Te is Duna House franchise partner!
Egy sikeres ingatlanirodához sok dolog szükséges, de a 3 legfontosabb
TOP 1 ISMERTSÉG
A Duna House Magyarország legismertebb ingatlanközvetítő hálózata (Reacty, 2020).
TOP 1 HATÉKONYSÁG
A cégcsoportunk és partnereink üzleti sikerei a franchise szövetségek elismerései és a 2022. évi nyilvános beszámolók alapján kijelenthetjük, hogy a legeredményesebb ingatlanos franchise vagyunk hazánkban.
20 ÉV TAPASZTALAT
Ezt az ismertséget és tudást több évtizedes munkával értük el, és most már az európai piacon is meghatározó szereplővé váltunk. Legyél a nemzetközi sikersztorink része!

Egy ingatlaniroda nyitása a Duna House hálózatban mindig jó döntés

Magyarország legismertebb ingatlanközvetítői márkaneve
2003 óta töretlen eredményességgel működő üzleti modell
Az ország legnagyobb ingatlanadatbázisa
Saját CRM adatbázis, ahol minden egy helyen intézhető
Marketingtámogatásunk külsős portálokon, Facebook és Google hirdetések formájában juttat előnyökhöz
1. Ha a hálózat tagjává válsz, könnyíthetsz helyzeteden az ügyfélszerzés során.
2. Nem kell aggódnod, nálunk garantált az átlátható szervezeti működés.
3. Keresztértékesítési lehetőséget biztosítunk számodra.
4. Ügyfeleidet gyorsan és hatékonyan érheted el.
5. Könnyen kezelhető informatikai rendszereink megkönnyítik a mindennapi ügyintézést.
6. Leendő ügyfeleid biztosan hallottak már rólunk, nem számít, hogy az ország mely területéről érkeznek.
7. Velünk teljeskörű élményt biztosíthatsz ügyfeleid számára.
8. Nekünk fontos a szakmai fejlődésed.
9. Aktív tagja lehetsz az ingatlanpiacot meghatározó együttműködéseknek.
10. Nemzetközi környezetet és hátteret biztosítunk számodra.
11. A Duna House ingatlanállománya kiemelkedő lehetőségeket tartogat számodra.
12. Tárt karokkal vár a magyar ingatlanpiac legjobb csapata.
+1 Összetartó közösség tagja lehetsz egész évben.

Duna House ingatlaniroda nyitásán gondolkozol? Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével!

Kapcsolat
A kapcsolatfelvétel nem jelent számodra semmilyen kötelezettséget.

A franchise hálózat biztonságot ad az ingatlanközvetítésben

Egy ingatlanközvetítői vállalkozás létrehozásához nagyon sok pénz, idő, tapasztalat szükséges és nem kevés kockázatot rejt magában. A franchise tulajdonosa már ezeket az utakat kijárta és egy sikeres, jól üzemelő rendszert, üzletmenetet és nagymértékű tapasztalati tudást tud átadni a partnereinek. A Duna House-nál már a kezdeti lépésektől támogatunk, egészen a zökkenőmentes működést biztosító kézikönyv ismertetésétől kezdve. A személyre szabott üzleti terven át az iroda kialakításában, toborzásban és a sikeres működésben is segítünk.

20 évnyi tudás
Egy sikeres, jól üzemelő rendszert, üzletmenetet és nagymértékű tapasztalati tudást tudunk átadni partnereinek, transzparens működéssel.
Támogatás minden területen
Legyen szó személyre szabott üzleti tervről, irodakialakításról, toborzásról, üzletfejlesztési megoldásokról, oktatásról vagy központi marketingtámogatásról, minden területen számíthatsz ránk.
Azonnali siker
Magyarország legismertebb ingatlanközvetítői márkanevéhez való csatlakozásoddal azonnal garantált ismertséget és bizalmat szerzel ügyfeleid körében.

Az innovatív IT, valamint központi hálózati támogató rendszerünk üzletfejlesztési megoldásokat biztosít, míg többszintű, egymásra épülő oktatási folyamatunkkal franchise partnereinket és leendő értékesítőket is segítjük az elindulásban és folyamatos fejlődésben. A központi marketingtevékenységnek és a tudatos kommunikációnak köszönhetően pedig vezető pozíciót töltünk be, mint Magyarország legismertebb ingatlanközvetítői márkaneve. Ezt a marketingtámogatást minden új és régi partner előnyére fordítjuk nagyobb ügyfélszám formájában.

Szeretnél többet tudni ingatlanközvetítő hálózatunkról?
Vedd fel a kapcsolatot Bölcsföldi Viktor Franchise értékesítési vezetőnkkel!
Franchise kapcsolat

Rólunk mondták

Duna House franchise partnerünk osztja meg élményeit.
Hallgasd meg partnerünk beszámolóját!

A Duna House-ról

A Duna House Hálózat anyavállalat 1998-as alakulása óta a régió legnagyobb ingatlanközvetítői csoportjává és Magyarország legismertebb ingatlanközvetítői márkanevének birtokosává nőtte ki magát. “Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan” küldetésünknek megfelelően évről évre egyre több elégedett ügyfelünknek segítünk ingatlanügyei megoldásában. Hisszük, hogy hálózatunk 2003 óta töretlen eredményességét azon törekvésünknek köszönhetjük, hogy szolgáltatásainkhoz – ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlankezelés, értékbecslés, energetikai tanúsítvány – olyan értékeket adunk, amely növeli ügyfeleink részére nyújtott segítségünk hatékonyságát céljaik mihamarabbi és teljeskörű elérésében.

Elismeréseink, díjaink

2010-ig
Az Év Ingatlanosa díj (2007), Magyar Ingatlanszövetség Innovációs Díj (2008, 2009), Magyar Franchise Szövetség Év Franchise Hálózata (2010)
2011-2015
Magyar Ingatlanszövetség Innovációs Díj (2011), Internet Média és Web díj (2012), Év Innovatív Franchise Hálózata (2013, 2015)
2016-2022
Magyar Brands program Kiváló Fogyasztói Márka (2016), Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Franchise Hálózata (2016), A legdinamikusabban fejlődő franchise hálózat (2019), Magyar Franchise Szövetség - Év Franchise Hálózata (2020)

Értékeink

Közösen vallott vállalati értékeink megalapozzák szolgáltatásaink magas színvonalát és kollégáink szakértelmét. Ügyfeleink az ország bármely pontján lépnek be egy Duna House irodába vagy veszik fel a kapcsolatot szakértőinkkel, ugyanabban a korrekt és ügyfélközpontú bánásmódban részesülnek. Működésünket eredményorientáltság és szinergiák jellemzik, amiknek köszönhetően folyamatosan növekedés, fejlődés tapasztalható cégcsoportunkban.

Értékeink a korrektség, az eredményorientáltság, a növekedés és a fejlődés, az ügyfélközpontúság és a szinergia.
Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan.