Üdvözöljük újra!
Belépés
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
Hibás email-cím!
Feliratkozás:
Regisztráció
Nincs árcsökkent ingatlan!
Nincs keresési előzmény!
Ingatlan franchise

Franchise megoldások a Duna House-nál


Meggyőződésünk, hogy a Duna House cégcsoport franchise rendszere a mai magyar ingatlanpiacon a leghatékonyabb megoldás azoknak az ambiciózus, sikerre törő vállalkozóknak, akik azt a lehetőséget keresik, hogyan tudnának profitáló saját üzletet indítani és egy dinamikusan fejlődő üzletágban szeretnék tőkéjüket kamatoztatni.


Minimális tőkebefektetés mellett is a Duna House franchise partnerévé válhat!
Nyisson Duna House irodát és dolgozzon egy nagy csapattal!


Kisebb településen akár már 4-5 fővel érdemes belevágni!


Válasszon konstrukcióink közül és keressen bennünket a részletekért!

A Duna House az egyetlen nagy ingatlanközvetítő franchise hálózat, amely a válságban is növekedni tudott!


Úgy gondoljuk, hogy egy jó cégnek tudni kell működnie pozitív és negatív környezetben is. Ezért különösen büszkék vagyunk arra, hogy 2009-ben, a válság első évében, amikor az ingatlan tranzakció számok az országban 40%-al csökkentek, az általunk értékesített ingatlanok száma kevesebb, mint 1%-kal csökkent. 


Azóta stagnáló piac mellett is folyamatos volt a növekedés, tavaly pedig már dupla annyi ingatlant adtunk el, mint a válság előtt.


2014-ben úgy éreztük, hogy a piac a mélyponton túl van, sőt, jelentősebb növekedés indult. Fontos hangsúlyozni, hogy ezeket a szektorokat alapvetően hosszú távú ciklusok jellemzik. 


Így már nem széllel szemben, hanem hátszéllel tudtunk, tudunk hajózni, ami segít tovább fokozni növekedési ütemünket.   Miért Franchise rendszeren belül építse saját vállalkozását?


Teljes körű know-how átadás – mi már megtapasztaltuk,
   ne rabolja a kísérletezéssel saját idejét és pénzét.


Kisebb kockázat – sokkal kisebb rizikó egy már bizonyító
   üzleti modell alkalmazása.


Hatalmas adatbázis


Ismert márkanév


Biztonság és fejlődés


   Miért ingatlan franchise és miért most?


Magyarországon speciális attitűd kapcsolódik az ingatlanokhoz: az emberek a legnagyobb vagyontárgynak tekintik, a lakosság döntő többsége ingatlan birtoklására törekszik – ennek köszönhetően a piac soha nem áll meg, mindig van egy minimum tranzakciószám. Alacsony indulási költség – nem szükséges eszközökbe fektetni és raktárkészletet felhalmozni.


A válság alatt jellemző tranzakciószámok is elegendőek a profit eléréséhez – képzelje el, mi történik, ha a piac duplájára növekszik?  Aki most száll be, komoly üzleti potenciál birtokába jut.


   Miért a Duna House?


√  A Duna House Cégcsoport Magyarország kulcsfontosságú ingatlanpiaci szereplője. A cégcsoport az ország legtöbb ingatlanközvetítő irodáját működteti franchise rend­szerben, és vezető pozíciót tölt be az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén is.


√  Egész országra kiterjedő irodahálózat, több mint 1300 értékesítő


√  A legtöbb kizárólagos megbízással rendelkező adatbázis, melyhez minden partnerünk hozzáfér


√  Banki ingatlanok értékesítésének lehetősége


√  Kiemelkedő márkaismertség


√  Ügyféligényekre kialakított szolgáltatási csomag, komplex szolgáltatás


√  A piacon egyedülálló informatikai rendszer (CRM)


√  Válságálló üzleti modell – teljes körű értékesítési támogatási rendszer (a nyitás pillanatától folyamatosan támogatjuk Partnereinket)


√  Speciális oktatási rendszer saját trénerekkel és e-learning rendszerben


√  Hálózati karrier-program


Kiemelkedően magas keresztértékesítési arány


Jogtiszta foglalkoztatási viszonyok


Egyértelmű szabályrendszer és kézikönyv


Belső ellenőrzési osztály (nagyobb biztonság – ügyfélkikerülések figyelése)


Hatékony központi marketing


Számos, kiemelkedően rangos szakmai díjjal büszkélkedhetünk


Szoros kapcsolat a pénzügyi szektorral – kihasználjuk a szinergiákat, olyan egyedi termékeket tudunk bevezetni, melyek másoknak nem elérhetőek


Komplex, több pilléren álló üzleti modell (Ingatlan, hitel, biztosítás) – mely további bevételi forrásokat biztosít az ingatlanközvetítésen felül


HR megoldások - szakmai támogatás a kiválasztásban


Informatikai megoldások – automatizált adminisztráció és hirdetésfeladásA Duna House franchise-partnerei komplex szolgáltatáscsomagot kínálnak valamennyi potenciális ügyfél számára kielégítve ezzel a mai kor elvárásait és egyben megerősítve saját üzleti eredményeiket.


   Álljon több lábon!


Az ingatlan, hitel – és biztosításközvetítés mellett a franchise-megoldások, a projekt marketing-tevékenység, az ingatlan-finanszírozás és ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói és kezelői tevékenységek, az értékbecslés, valamint az energetikai tanúsítvány készítés is a cégcsoport portfóliójába tartozik.


Úgy gondoljuk, hogy pár szóban összefoglalva még sokkal jobban ki tudjuk fejezni a lényeget: Jól működik a Duna House Rendszer!                  


   A legfontosabb számok


Kedves Érdeklődő, legtöbbször a legegyszerűbb magyarázatokban van az igazság! Nincsenek varázslók a Duna House-nál, az egyetlen ok, hogy miért nem csökkent az iroda-vagy értékesítőszám a válság kezdete óta, hogy jól működik a Duna House rendszere. Hatékony szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek és megfelelő bevételt generálni tagjainknak. Ez igaz értékesítőinkre és Franchise Partnereinkre egyaránt.


Legfontosabb számok:

Franchise Belépési díj:
   Területenként változik 150 000 – 5 000 000 HUF


Minimumdíj: 50 000 ~ 350 000 HUF / hó


Franchise Royalty: 8% alap + 2% marketing


Mekkora tőkére van szükség a csatlakozáshoz?


Ha Ön Duna House iroda nyitásában gondolkodik: 2 000 000 – 7 000 000 HUF


A Duna House nagyvárosi lefedettsége egyre nagyobb, ebből fakadóan a megyeszékhelyeken túl  kiemelt figyelmet szentelünk a kisebb városokra, településekre, de várjuk azokat a leendőbeli partnereinket is, akik a nagyobb városokban kialakított több partneres modellünkhöz szívesen csatlakoznának.


Amennyiben a Duna House Franchise Rendszerrel kapcsolatban felkeltettük érdeklődését, ismerje meg a részleteket, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje személyre szabott, részletes tájékoztatónkat!
Utolsó frissítés dátuma: 2016.04.30.
Impresszum Adatkezelés Jogi nyilatkozat