A Duna House a megoldás, ha eladná ingatlanát!

Maximális áron, szakértelemmel

 

A Duna House-nál évről-évre több ügyfelünknek segítünk abban, hogy maximális áron, problémamentesen tudják eladni ingatlanukat. Szakmai tapasztalatunkkal tudjuk segíteni Önt is!

 


1Ismerjük a vevőket, a piacot és az árakat

Irodáinkban minden hónapban közel 5.000 új vevőt regisztrálunk, jelenleg több mint 50.000 vásárló várja a számára legmegfelelőbb ingatlan ajánlatot, legyen az Ön ingatlana is elérhető számukra! Értékesítőink tudják, hogy kiknek mutassák ingatlanát, a gyors eladás közös érdekünk. És ha több vevő is pont az Ön ingatlanára csapna le, a nyertes egy árversenyben csak Ön lehet! 

 

2Biztonsággal, szakértelemmel támogatjuk Önt

Jól szabályozott, mindig naprakész ügymeneti rendszerünk biztosíték a gördülékeny és biztonságos ingatlan eladásra. Értékesítőink tájékoztatják Önt az eladási folyamat lépéseiről és végig kísérik, segítik Önt a sikeres eladásban. 

 

3Kényelmes megoldást kínálunk

Felesleges sok irodával megbízást kötnie! Partneri együttműködésünknek köszönhetően, amennyiben Kizárólagos Megbízást köt velünk, több mint 875 kisebb ingatlaniroda, valamint a SMART Ingatlan hálózat és az Otthon Centrum legtöbb irodája is értékesítheti ingatlanát! 

 

4Vevőt teremtünk ingatlanára

Támogatjuk az érdeklődőket, hogy mihamarabb megvásárolják az Ön ingatlanát. Országos hitelközvetítőként akár egyedi, esetenként csak rajtunk keresztül érvényesíthető kedvezményes ingatlanfinanszírozási lehetőségeket is tudunk nyújtani! 

 

Hitel finanszírozásban is a vevők segítségére vagyunk, informálódjon a lehetőségekről itt.

 

5Együttműködünk a piaccal

Amennyiben Ön velünk köt megbízási szerződést, nem csak 1 ingatlanirodának ad megbízást, hanem országos hálózatunknak és több mint 1400 értékesítőnek, hiszen a Duna House teljes hálózata közös ingatlan adatbázisból dolgozik.

 

A hatékony ingatlanhálózati együttműködés eredményeként az esetek nagy többségében az ingatlan eladása nem ahhoz az értékesítő kollégához köthető, aki Önnel a megbízást kötötte, hanem sok esetben, akár másik Duna House irodában tevékenykedő értékesítőnkhöz. Nálunk minden értékesítő mutathat minden, a széles körű ingatlan adatbázisunkban megtalálható ingatlant – ez a sikeres ingatlanértékesítés egyik kulcsa.

 

Kérdése maradt? segítünk!

 

Sőt, amennyiben Ön Kizárólagos Megbízási Szerződést köt velünk - mivel a Duna House megnyitotta az ajtót az ingatlanközvetítői piac felé – plusz szolgáltatásként, bármely ingatlaniroda vagy közvetítő, aki Együttműködési megállapodást kötött velünk, kínálhatja megvételre az Ön ingatlanát saját vevőköre részére és ezért Önnek semmit nem kell tennie.

 

Hisszük, hogy méretünkből és regisztrált, minősített vevőink száma alapján, aki eladó ingatlant keres, majd minden esetben kapcsolatba kerül velünk vásárlása folyamán – és azonnal értesül az Ön eladó ingatlanáról. Ez alól akkor lehet kivétel, ha Ön olyan településen szeretné értékesíteni eladó ingatlanát, ahol még nincs Duna House iroda a közelben és értékesítőink nem tudnak hatékonyan segíteni az ingatlan eladásában.

 

Menjen biztosra, kerüljön az Ön eladó ingatlana is a legjobb formába a potenciális ingatlan vásárlók fogadásakor. Eladási tippjeinket itt találja!

 

Találja meg az Önhöz legközelebb eső Duna House irodát ide kattintva!


Amennyiben további információra van szüksége, kérjük, mielőbb vegye fel a kapcsolatot valamelyik irodánkkal és minden kérdésére válaszolni fogunk!

 

Sikeres és biztonságos ingatlan értékesítést kívánunk!

 

A Duna House csapata

 


 

Fontos! Vásárlási döntés előtt mindenképpen kérjen Energetikai Tanúsítványt!
Kattintson és megtudhatja, miért fontos ez Önnek!

 

 

Hogy néz ki az értékesítés folyamata?

Tudjon meg többet ide kattintva!

 

16 érv amellett, hogy Önnek a Duna House Kizárólagos Megbízása a leghatékonyabb értékesítési megoldás!

 

További információra van szüksége?

 

Gyakran ismételt kérdések Gyakori jogi kérdések

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Szia Judit! (Hegedűs Judit, Debrecen) Szeretném megköszönni azt a sok segítséget, amit tőled kaptam a lakásvásárlás során. Azt gondoltam pedig, hogy ez hosszú hónapokig elhúzódik majd, míg megtaláljuk a megfelelő lakást, és jogilag is rendezzük a dolgot, de nagyon kellemesen csalódtam, és ezt neked köszönhetem! Sok sikert kívánok a továbbiakban, és az én ajánlásomra bármikor számíthatsz"

— Erika, Debrecen