.
Célunk, hogy a lehető legjobb áron és leghamarabb értékesítsük eladó ingatlanodat, amihez többek között az alábbi erőforrásaink állnak rendelkezésedre:
1.200+
Az ország legnagyobb ingatlanközvetítői hálózatának (Reálmonitor, 2022) minden kollégája megtalálhatja számodra az ideális vevőt.
TOP 1
A legismertebb ingatlanközvetítő hálózatként (Reacty, 2020) a legnagyobb látogatottságú weboldal (Similarweb, 2022) segítségével érjük el a lehető legtöbb embert!
80.000+
Vevői adatbázisunkban 80.000+ aktív vevő vár arra, hogy megtalálja az igazi ingatlant. Lehet, hogy pont a tiéd lesz az?

Az ingatlaneladás menete hatékony lesz szakértői segítséggel

Ingatlanadásvétel-menedzsment szolgáltatásunk keretében évente közel 10.000 ügyfelünknek segítünk biztonságosan, kényelmesen és eredményesen az ingatlaneladásban. Nálunk minden egy helyen intézhető az ingatlanhasznosítás- és kezeléstől az értékbecslésen át az energetikai tanúsítványok készítéséig. Az értékesítés során végig széleskörű elérést biztosítunk eladó lakásainknak marketingtámogatásunk és országosan leglátogatottabb ingatlanközvetítői portálunk révén, hogy a vevők könnyen és gyorsan rájuk találjanak. Egyedi értékesítési rendszerünk, a keresztértékesítés tovább növeli hatékonyságunk: eladó lakásainkat és házainkat bármelyik értékesítőnk hirdetheti és eladhatja.

Biztonságos
Az ingatlanpiacon egyedüli tőzsdei vállalatként átlátható működéssel, gazdaságilag stabil cégcsoportként állunk ügyfeleink ingatlanügyleteinek hátterében. Az adásvételi ügylet biztonsága érdekében értékesítőink telefonos előszűrést végeznek, és minden vevőjelöltet beazonosítanak, akiket a megtekintési nyilatkozat aláírása után személyesen kísérnek el az ingatlanbejárásra.
Mutass többet
Kényelmes
Minden terhet leveszünk az eladók válláról, ami a potenciális vásárlók felkutatásával és menedzselésével kapcsolatos. A vevőjelöltek velünk tartják a kapcsolatot, csak a komoly érdeklődők jutnak el hozzájuk, rajtunk keresztül, illetve bejárások esetén ingatlanközvetítőnk személyes jelenlétében. A komplex ingatlaneladási folyamat során végig ügyfeleink mellett állunk, képviseljük érdekeit a tárgyalások során, átvisszük a teljes adásvételi folyamaton. Bármiben igényelnek segítséget, szakértő értékesítőnk rendelkezésükre áll, elegendő csak vele tartaniuk a kapcsolatot.
Mutass többet
Eredményes
Több mint 20 éves tapasztalatunkból fakadó kiemelkedő piacismerettel és szakmai tudással állunk eladóink mögött. A leglátogatottabb ingatlanközvetítői portálként biztosítjuk, hogy az érdeklődők könnyedén megtalálják az eladó ingatlanokat. Emellett az értékesítés hatékonyságát növelő egyedülálló modellünknek, a keresztértékesítésnek köszönhetően ügyfeleink belegyezésével lakásukat vagy házukat bármelyik értékesítőnk hirdetheti és eladhatja.
Mutass többet

Szolgáltatáscsomagjaink ingatlaneladást tervezőknek

A Duna House kínálatában minden ügyfelünk megtalálja a számára legkedvezőbb szolgáltatási konstrukciót, ha ingatlana eladása mellett dönt. A Standard és Prémium megbízástípusaink mindenki számára biztos megoldást nyújtanak az ingatlaneladás folyamatában. Standard megbízás esetén bárki közvetítheti az ingatlant. A többletszolgáltatásokat is tartalmazó Prémium megbízási lehetőségnél az ingatlan értékesítését formailag kizárólag a Duna House-ra bízza az eladó, viszont értékesítési metódusunknak és együttműködő partnereinknek köszönhetően országszerte bárki, bárhonnan értékesítheti az ingatlant, így eladóinknak nem kell más ingatlanirodával is szerződést kötnie. Az általunk javasolt megbízástípus ez utóbbi, mivel a Prémium megbízások weboldalunkon is kiemelt helyet kapnak, ahol statisztikáink alapján a legnagyobb az esély az ingatlan eladására. Mindemellett ehhez párosul a legalacsonyabb jutalék is.

Standard
Az ingatlan hirdetése a Duna House saját portálján és egyéb fórumokon.

A hirdetésmegtekintések számáról és a mutatásokról az értékesítőtől tájékozódhatsz.

Ingatlanértékesítőnk az adás-vételi folyamat során végig támogatást nyújt.
Érdekel a Standard Megbízás
Prémium
Kollégáink kiemelt figyelme mellet a piaci együtt- működéseinknek köszönhetően további 1700 közvetítő találhatja meg az ideális vevődet.

A hirdetésmegtekintések számát és a mutatásokat a myDH-n keresztül bármikor ellenőrizheted.

Kisebb jutalék, több szolgáltatás.
Érdekel a Prémium Megbízás

Az ingatlaneladás folyamata

Ingatlanközvetítőink az ötlépéses folyamat teljes egészén végigkísérnek.

PIACI ÁR MEGÁLLAPÍTÁSA: Az értékesítési folyamat legelső és legfontosabb lépése, ami a kulcs lehet a sikerhez. Értékesítő kollégáink adatbázisunkat használva és a piaci tapasztalatokat figyelembe véve segítenek a helyes irányár meghatározásában.
MEGBÍZÁSKÖTÉS: Minden információ átadása és a kérdések tisztázása után szerződést kötünk eladóinkkal az általuk választott Standard vagy Prémium megbízás formájában. A szerződéskötési folyamatunk nyomtatott formában és digitálisan is történhet.
ELADÁSI STRATÉGIA: Meghatározzuk az ingatlanhoz és az eladói élethelyzethez leginkább megfelelő hirdetési stratégiát és az ehhez szükséges technikai feltételeket és marketing eszközöket.
MEGBÍZÁS AKTIVÁLÁSA AZ ADATBÁZISBAN: Eladóinknak lehetőségük van megadni, hogyan értékesíthetjük ingatlanjukat. Ez egyaránt vonatkozik az online hirdetőfelületekre, ahol az megjelenhet, illetve az értékesítők körére, akik eladhatják azt.
VEVŐSZERZÉS, INGATLANMUTATÁS: Felkutatjuk adatbázisunkban és a hirdetéseink segítségével a potenciális érdeklődőket és bemutatjuk nekik az eladó ingatlant. A biztonságos üzletkötés érdekében ingatlanközvetítőink minden érdeklődőnél telefonos előszűrést végeznek, megtekintési nyilatkozatot íratnak alá, és személyesen részt vesznek minden ingatlanbejáráson.
ÉRTÉKELÉS, AZ ÜZLET LEZÁRÁSA: A potenciális vevőjelölt megtalálása után értékesítőink koordinálják a teljes vételi folyamatot az a vételi ajánlatok, áralku vagy licitfolyamatokon keresztül, majd ezek sikeres zárása után egészen a szerződéskötésig, vagy akár a birtokbaadásig támogatják az eladási folyamatot.

Azonnali online értékbecslés a DH Saccolóval

A DH Saccoló a Duna House online megoldása, amely segít az érdeklődőknek egy adott ingatlan jelenlegi értékének a meghatározásában, legyen az a saját tulajdona vagy akár egy megvételre kínált lakás. Az érték megbecslése a Duna House által az elmúlt években bonyolított több mint 45 ezer adás-vétel és a dh.hu oldalon található több mint 20 ezer hirdetés adatai alapján történik. A DH Saccolóval a településlistában megadott városokban a 150 millió forint érték alatti lakások ára becsülhető meg.

Mennyit ér az ingatlanom?
A DH Saccoló azonnali online értékbecslést ad a településlistában szereplő 150 millió forint alatti ingatlanokról.
Kérem az online értékbecslést

Házad vagy lakásod eladása mellett döntöttél? Keress minket az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap beküldésével!

Kapcsolat
A kapcsolatfelvétel nem jelent számodra semmilyen kötelezettséget.

Keresd közvetlenül ingatlanközvetítőinket vagy országszerte megtalálható ingatlanirodáinkat

Bella Csaba

Győr, Szövetség

Platina fokozatú értékesítő

5
(67)

Bobák Zsuzsanna

József körút

Platina fokozatú értékesítő

5
(120)

Földes Tamás Bálint

Mária tér

Briliáns fokozatú értékesítő

5
(58)

Godó László

Kecskemét, Petőfi Sándor utca

Örökös tag értékesítő

5
(126)

Bali Barna

Szombathely

Benedek László

Budapest, Pest megye

Berényi Balázs

Budapest

Bujukliev Borbála

Budapest

DHP

Mária tér

G21

Naphegy

Gyakran ismételt kérdések az ingatlaneladásról

Milyen szerződéstípusokból választhatok?
Hogyan válasszak ingatlanértékesítőt?
Hol található a közelemben ingatlaniroda?
Hol találom az ingatlanértékesítők elérhetőségeit?
Hány százalék a jutalék mértéke?
Mi az a keresztértékesítés?
Kell molinót raknom az ingatlanra?
Hol lesz meghirdetve az ingatlanom?
Ki tekintheti meg a lakásomat?
Mit tehetek, ha nem vagyok elégedett a szolgáltatás minőségével?
Mi az a DH Saccoló?
Mi az energetikai tanúsítvány, és miért van rá szükség?
A Duna House együttműködik az Otthon Centrummal?

Eladói tudástár és piaci elemzések

Az ingatlaneladás során nemcsak értékesítőinktől szerzett információidra, hanem saját tudásodra is támaszkodhatsz. Eladóknak szóló blogcikkjeink, aktuális ingatlanpiaci híreink és havonta megjelenő DH Barométerünk tanulmányozásával képet kaphatsz az ingatlanpiac jelenlegi helyzetéről a Duna House valós tranzakciókat feldolgozó adatbázisa révén.

Tájékozódj, majd keresd kollégáinkat, hogy a lehető legjobb üzletet köthesd!

Duna House Blog

Ingatlanpiaci hírek
Tájékozódj az aktuális ingatlanpiaci trendekről, árakról, és egyéb érdekességekről a Duna House elemzéseinek segítségével!
Érdekelnek az aktuális hírek
Duna House Barométer
Ingatlanpiaci kitekintés a valós tranzakciók tükrében
Érdekel a Barométer