.
Ingatlanpiaci kitekintés
a valós tranzakciók tükrében

Duna House Barométer: Ingatlanpiaci elemzések elsőkézből

A Duna House vezetősége hosszú évekig küzdött azzal, hogy hazánkban nincs olyan hiteles forrás, amely havi rendszerességgel adna ki friss adatokat az ingatlanpiacról. Úgy véljük, a folyamatosan változó ingatlanpiacon a 4-5 hónapos késéssel érkező elemzések inkább utólagos boncolgatások, a piacnak azonban sokkal inkább azonnali, pillanatnyi helyzetjelentésre van szüksége. 

Kulcsfontosságú ingatlanpiaci szereplőként minden évben valós tranzakciók tízezres nagyságrendjét bonyolítjuk hazánkban, így olyan releváns információk birtokában vagyunk az ingatlanok és a vásárlási körülmények tulajdonságairól, amelyek sehol máshol nem állnak rendelkezésre. Mi nem hirdetési adatokból, hanem az eladóktól, és vevőktől közvetlenül kapott információkkal, valamint valós piaci tranzakciókból, tekintélyes adatbázisból, reprezentatív mennyiséggel dolgozunk. Az évek során olyan ingatlanpiaci elemzési és becslési módszereket fejlesztettünk ki, amelyek bizonyítottan megállják a helyüket. Bár részben becslésről van szó, az előző évek adatai bizonyítják, hogy maximum 10%-os hibahatárral tudjuk az értékeket megállapítani. 

Kiadványunkat minden hónap közepén adjuk ki, negyedévente hitel és újépítésű adatokkal bővítve. A Duna House Barométer tartalmaz többek közt Tranzakciószám Becslést (DH-TB), DH Keresleti Indexet, illetve DH Panel- és Téglalakás árindexeket. 

A Duna House Barométer hatalmas erénye, hogy azonnali, friss adatokat nyújt, így képes a trendek, irányok és árak pillanatnyi állapotát hűen bemutatni, segítve ezzel a beruházók, a pénzintézetek vagy akár a magánemberek ingatlanügyeinek hatékonyabb tervezését. 

'24. június

Megjelent: 2024. 07. 12.

Letöltés

'24. május

Megjelent: 2024. 06. 12.

Letöltés

'24. április

Megjelent: 2024. 05. 13.

Letöltés

'24. március

Megjelent: 2024. 04. 12.

Letöltés

'24. február

Megjelent: 2024. 03. 12.

Letöltés

'24. január

Megjelent: 2024. 02. 12.

Letöltés

'23. december

Megjelent: 2024. 01. 12.

Letöltés

'23. november

Megjelent: 2023. 12. 12.

Letöltés

Barométer ingatlanpiaci hírlevél

Iratkozz fel a havonta megjelenő ingyenes Duna House Barométerre, hogy tartsd a tempót a legfrissebb ingatlanpiaci trendekkel!