.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Faludi Zoltán

Ezüst fokozatú értékesítő

Faludi Zoltán

Részletek
Értékelés
3.75
(31)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
1 megbízás
Amiben tudok segíteni
ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, jogi tanácsadás, energetikai tanúsítvány készítés, értékbecslés, ingatlankezelés
Beszélt nyelvek
Angol
Tudj meg többet rólam
Üdvözlöm!

2014 óta foglalkozom ingatlanokkal, de a vásárlásoknál fennálló feszültség oldását és az áralku folyamatát korábbi tapasztalataimból is merítve segítem.

A minőségre helyezem a hangsúlyt a mennyiséggel szemben, ezért mindig csak kevés eladó ingatlannal foglalkozom de azokkal 110%-on. A kis számú megbízás oka az is hogy a maximális odafigyelés miatt sikeresen találom meg a megfelelő vevőket megbízóim részére.

Vevőimhez is hasonlő odaadással közelítek. A Duna House hálozatára és szakmai tapasztalataimra támaszkodva az ország bármely szegletében segítem a cél ingatlan megtalálását.
Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

9542 Boba Remek benapozottságú saroktelek

TK041013 | 1452 m²
4 800 000 Ft

Értékelések

E. Banik
Zoltán előtt le a kalappal! Korrekt és alapos munkát végez! Őszinte és felkészült, minden információval rendelkezésre áll. Nagyon türelmes, meghallgatja az embert és nagyon jó tanácsokat is ad! Nem zaklatja az embert, megértő az igényekkel kapcsolatban! Nincs hablaty és mellébeszélés. Ilyen ingatlanosra vágyik az ember, csak ajánlani tudom. Ha eladó, ha vevő véleményem szerint keresse Zoltánt, egy nagyon jó, kiemelkedő szakember!
S. Erzsébet
Etikátlan inkorrekt! Felháborítónak tartom hogy ha megbeszél egy vevővel egy időpontot a vevő ott áll és látványosan oda érkezik egy másik vevővel akiket be visz az ingatlanba majd közli hogy akár mi is be mehetünk. Ez egy olcsó és szánalmas trükk hogy versenyeztesse az ingatlant! Sajnálom a tulajt! Ilyet egy ingatlanos nem engedhetne meg magának!!!!!
L. Attila
Elegedett voltam a kollegaval, valaszolt minden kerdesenre es megadott minden informaciot.
B. Botond
Egyenes, Megbízható, Pontos, Naprakész. Profi Szakember! Nem az első alkalom, hogy szolgáltatásait igénybe vesszük a családban!
C. Katalin
Korrekt és kedves, nagyon alapos és bízom benne!
H. Ágota
W. Zhu
M. Máté
P. Mónika