.
Rólunk
Üdvözlünk a régió vezető ingatlanközvetítői csoportjánál
A Duna House Group
4 ország
Európa 4 országban vagyunk jelen: Magyarország, Lengyelország, Csehország, Olaszország.
~4.000 értékesítő
Közel 4.000 fős értékesítési csapattal támogatjuk ügyfeleinket ingatlanügyeikben.
~ 50 milliárd forint kihelyezett hitel
Az elmúlt egy évben a Credipass közel 53 milliárd forint értékben közvetített jelzáloghiteleket, több mint 3000 ügyfelének.

A Duna House Group a régió vezető szereplője

A Duna House Hálózat anyavállalat 1998-as alakulása óta a régió legnagyobb ingatlanközvetítői csoportjává és Magyarország legismertebb ingatlanközvetítői márkanevének birtokosává nőtte ki magát. “Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan” küldetésünknek megfelelően évről évre egyre több elégedett ügyfelünknek segítünk ingatlanügyei megoldásában. Hisszük, hogy hálózatunk 2003 óta töretlen eredményességét azon törekvésünknek köszönhetjük, hogy szolgáltatásainkhoz – ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlankezelés, értékbecslés, energetikai tanúsítvány – olyan értékeket adunk, amely növeli ügyfeleink részére nyújtott segítségünk hatékonyságát céljaik mihamarabbi és teljeskörű elérésében.

A cégcsoport a pénzügyi szolgáltatások terén is kiemelkedő szerepet tölt be a nemzetközi Credipass márka 2022-es hazai bevezetése óta, amely név alatt egyesültek a Duna House Pénzügyek és a Money House márkák is. Ezáltal immár Olaszországban, Lengyelországban és Magyarországon erősíti azon tervét, hogy a Duna House Európa vezető pénzügyi és ingatlanközvetítő vállalata legyen. A Credipass három országban közel 3000 pénzügyi szakértővel rendelkezik. Magyarországon a cég a legnagyobb független közvetítői szereplőként 8 banki partnerrel, közel 200 pénzügyi szakértővel szolgálja ki több ezer elégedett ügyfelét évente. 

A Duna House Group ingatlan- és pénzügyi szolgáltatásokat nyújt.
A Duna House Magyarországon
1.200+ értékesítő
Az ország legnagyobb ingatlanközvetítői hálózataként (Reálmonitor, 2022) hatékonyan tudunk segíteni ügyfeleinknek az ingatlaneladásban és -vásárlásban.
TOP 1 ingatlanközvetítő
A Duna House Magyarország legismertebb ingatlanközvetítő hálózata (Reacty, 2020).
20 év tapasztalat
Több évtizedes munkával értük el ismertségünket és tapasztalatunkat, aminek eredményeképpen már az európai piacon is meghatározó szereplővé váltunk.

A Duna House franchise hálózata Magyarország legismertebb és egyik legelismertebb ingatlanközvetítői márkája, amelyet a független piackutatási mérések 80%-os ismertségi mutatója igazol. Emellett Reálmonitor adatok alapján (2022) hálózatunk rendelkezik az ország legnagyobb ingatlan adatbázisával, amely mind vevői, mind eladói szemszögből nézve számos előnyt jelent a megfelelő célközönség megtalálásában.  

A piacon aktív szereplők közül vállalatunk mondható a legeredményesebb, valamint legnagyobb bevételű franchise hálózatának. Piacvezető oktatási és szakmai képzéseinkben résztvevő szakértőink az ingatlanközvetítési és ingatlan tranzakciókhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatások révén, teljeskörűen szolgálják ki az ügyfeleket. Ez lehetővé teszi, hogy az elejétől a végéig jelen legyünk az értékesítés folyamatában és az ingatlanpiac több területén támogassuk ügyfeleinket a számukra legjobb megoldás megtalálásában. Értékesítőink munkáját a piacon működő legprofibb informatikai rendszer segíti, ennek köszönhetően az ingatlan-adásvétel folyamata gyorsan és egyszerűen tud végbe menni. 

Cégünk nemzetközi pénzügyi hálózata, a Credipass a legmagasabb színvonalon működve segíti az ügyfeleket a hitel, lakástámogatás, valamint biztosításkötés területén egyaránt.   

Elismeréseink, díjaink

2010-ig
Az Év Ingatlanosa díj (2007), Magyar Ingatlanszövetség Innovációs Díj (2008, 2009), Magyar Franchise Szövetség Év Franchise Hálózata (2010)
2011-2015
Magyar Ingatlanszövetség Innovációs Díj (2011), Internet Média és Web díj (2012), Év Innovatív Franchise Hálózata (2013, 2015)
2016-2022
Magyar Brands program Kiváló Fogyasztói Márka (2016), Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Franchise Hálózata (2016), A legdinamikusabban fejlődő franchise hálózat (2019)

Duna House szolgáltatások

Magánszemélyek számára nyújtott szolgáltatásaink között ingatlan- és pénzügyi szolgáltatások is fellelhetők. A Duna House ingatlanközvetítői fő profilján túl Credipass márkanéven pénzügyi szolgáltatások széles körét is elérhetővé tesszük ügyfeleink számára. Mindemellett a Home Management Kft. ingatlankezeléssel, a Duna House Értékbecslő Kft. értékbecsléssel és az Energetikai Tanúsítvány Kft. energetikai tanúsítványok készítésével is foglalkozik.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legfrissebb ingatlanokról, izgalmas ajánlatokról és piaci hírekről!

Döntéstámogató, egyénre szabott elemzések üzleti partnereink számára

Elemzési divíziónk személyre szabott ingatlanpiaci tanulmányok készítésével is foglalkozik. Az ország legnagyobb, valós adás-vételi adatokat tartalmazó adatbázisának köszönhetően naprakész információkkal tudunk szolgálni megrendelőinknek piaci elemzések, riportok elkészítéséhez, illetve projektspecifikus igények kiszolgálásához. Gyűjteményünk az árak mellett kereslettel, az alku mértékével, minőségi jellemzőkkel és ügyfélprofillal kapcsolatos információkat is tartalmaz. Emellett naprakész jelzáloghitel adatok is gazdagítják elemzési portfóliónkat, ha az ügyfél igényei megkívánják.

Ügyfeleink által leggyakrabban kért tartalmak:

 • Az ingatlanpiac ciklikus vizsgálata (világválság hatásai, ingatlanpiaci boom jellemzői)
 • Lokáció vizsgálat, adott környék, város, településrész részletes elemzése
 • Újépítésű, újszerű és használtlakás-piac az adott környéken
 • Versenytárselemzés (fejlesztők, beruházók, kivitelezők)
 • Adatalapú elemzés a fejlesztési területen elérhető lakásárszintről
 • A lokáció ár és bérleti díj jellemzői, és előretekintés a várható árakról, bérleti díjakról
 • Általános lakáspiaci tendenciák 1-3 éves időtávon
 • Kínálati és keresleti tényezők és azok változásai
 • Lakásméret választás
 • Lakások műszaki jellemzőinek választása
 • Fejlesztés pozícionálási lehetőségei

Elemzéseinket elsősorban kivitelezőknek és fejlesztőknek, beruházóknak és befektetőknek, városüzemeltetőknek és önkormányzatoknak ajánljuk jövőbeli terveik, üzleti döntéseik adatalapú meghozatalának támogatásához. Korábbi és jelenlegi partnereink között megtalálható a Cushman & Wakefield, a My City Real Estate, az RE Project Development és a Robertson.

Az üzleti elemzésekkel kapcsolatos bővebb információért és ajánlatkéréssel keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

Kapcsolat
1016 Budapest, Gellérthegy utca 17.

Ingatlanközvetítő képzések az Akadémia 2.0-n

Közép-Kelet Európa legnagyobb ingatlanközvetítőjeként feladatunknak tartjuk a piacon dolgozó értékesítők szakmai felkészültségének támogatását Akadémia 2.0 (felnőttképzési engedély száma: E-001808/2018) oktatási intézményünkön keresztül. Az általunk kidolgozott képzési rendszer példaértékű, stabil, elméleti és gyakorlati ingatlanszakmai alapot biztosít, amely a vezérlő értékeink mentén támogatja minden egyes résztvevőnket céljai elérésében, függetlenül attól, hogy Duna House kolléga-e vagy sem.

Akadémia 2.0
Ingatlanközvetítő szakmai képzés
Érdekel az ingatlanértékesítő képzés

Értékeink

Közösen vallott vállalati értékeink megalapozzák szolgáltatásaink magas színvonalát és kollégáink szakértelmét. Ügyfeleink az ország bármely pontján lépnek be egy Duna House irodába vagy veszik fel a kapcsolatot szakértőinkkel, ugyanabban a korrekt és ügyfélközpontú bánásmódban részesülnek. Működésünket eredményorientáltság és szinergiák jellemzik, amiknek köszönhetően folyamatosan növekedés, fejlődés tapasztalható cégcsoportunkban.

A Duna House ingatlanirodák értékei: korrektség, eredményorientáltság, növekedés és fejlődés, ügyfélközpontúság és szinergia.
Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan.

Működésünkben az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások mellett kiemelten fontos szerepet játszik a segítségnyújtás. CSR programunk a rászoruló gyermekek körülményeinek jobbátételére irányul: anyagi támogatás mellett kollégáink is részt vállalnak a segítségnyújtásban.

Duna House adomány a Bókay Gyermekklinikáért Alapítványnak.
2022-ben kétmillió forintot adományoztunk a Bókay Gyermekklinikáért Alapítványnak.

További kérdés esetén keress minket az alábbi általános kapcsolatfelvételi űrlap beküldésével!

Kapcsolat