Üdvözöljük újra!
Belépés
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
Hibás email-cím!
Feliratkozás:
Regisztráció
Nincs árcsökkent ingatlan!
Nincs keresési előzmény!
Rólunk

Üdvözöljük Önt az ország legtöbb ingatlanközvetítő irodáját működtető Duna House cégcsoport bemutatkozó oldalán! A cégcsoport az ország legtöbb ingatlanközvetítő irodáját működteti franchise rendszerben, és vezető pozíciót tölt be az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén is.


A Duna House cégcsoport 1998-ban alakult. A szolgáltatói szektorban – elsősorban az ingatlan és a pénzügyi termékek közvetítési területein – Magyarországon hosszú évek óta vezetői pozíciót ért el. Hisszük, hogy ezt azon törekvésünknek köszönhetjük, hogy igyekszünk szolgáltatásainkhoz – ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, hitelfelvétel vagy biztosításkötés - olyan értékeket hozzáadni, amely hatékonyabbá teszi ügyfeleink részére nyújtott segítségünket céljaik elérésében.A cégcsoport zászlóshajója a Duna House ingatlanközvetítő franchise hálózat, amely 2003-ban kezdte működését. Jelenleg közel 1300 fős csapattal áll ügyfeleink rendelkezésére. 


További szolgáltatásaink:


   Hitelközvetítés


   Biztosításközvetítés


   Ingatlan Értékbecslés


   Energetikai tanúsítvány készítés


2010 őszén a nemzetközi terjeszkedés első mérföldköveként megnyitottuk prágai Duna House irodánkat Csehországban. Középtávon a cseh hálózat fejlesztése mellett további közép-európai országokban igyekszünk jelentős ingatlanpiaci pozíciókat elérni, de távlati célnak a globális terjeszkedést tűztük ki.

                                      

A Duna House 2015-ös reklámfilmjét a Duna House nagykövetének, Kamarás Ivánnak a főszereplésével az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

                                                     


2014-es reklámfilmünk itt tekinthető meg:   Vezetőink


   Értékeink, víziónkUtolsó frissítés dátuma: 2016.05.25.
Impresszum Adatkezelés Jogi nyilatkozat