.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Vadászy Gábor

Platina fokozatú értékesítő

Vadászy Gábor

Részletek
Értékelés
4.97
(80)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
20 megbízás
Amiben tudok segíteni
ingatlanközvetítés, biztosítás kötés, értékbecslés
Tudj meg többet rólam
Vadászy Gábor vagyok, 2016 óta a Duna House értékesítőjeként dolgozom. A II. kerület rózsadombi irodájának értékesítőjeként számos sikeres tranzakciót zártam már.
Fő értékesítési területem a Budai kerületek, illetve Szentendre és környéke.
Kedvenc területem Óbuda, mivel életem jelentős részét itt éltem, így pontosan ismerem a kerületet, otthonosan mozgok benne, ismerve a helyi adottságokat, program lehetőségeket. Jelenleg Szentendrén élek, így itt és vonzáskörzetében is szívesen nyújtok segítséget ingatlan ügyekben. Munkámat igyekszem a lehető legmagasabb szinten és lelkiismeretesen végezni.
Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

2021 Tahitótfalu

T038174 | 2036 m²
29 900 000 Ft
Eladó Ház 2000 Szentendre Szentendre Pismány aljában

2000 Szentendre Szentendre Pismány aljában

HZ073639 | 2 szoba | 54 m²
49 900 000 Ft

2120 Dunakeszi Dunakeszi frekventált részén Kíváló befektetési lehetőség !

LK072384 | 6 szoba | 221 m²
160 000 000 Ft

2000 Szentendre 2000 Szentendre, Szarvashegy

M279998 | 5 szoba | 234 m²
124 900 000 Ft

1165 Budapest 16. kerület

LK084664 | 4 szoba | 72 m²
62 000 000 Ft

1101 Budapest 10. kerület Kőbánya alsó vasútállomáshoz közel

HZ047372 | 3 szoba | 62 m²
54 900 000 Ft

2022 Tahitótfalu

H483723 | 4 szoba | 100 m²
99 000 000 Ft

2000 Szentendre

H479767 | 4 szoba | 198 m²
172 500 000 Ft

Értékelések

K. Andrea
2023-ban Vadászy Gábor segítségével adtam el egy belvárosi, főútvonali, értékes öröklakást. Gábor munkájával nagyon meg voltam elégedve. Mindenkor figyelmes és aktív közreműködője volt az értékesítésnek. Tapasztalata, tárgyalási rutinja és intelligenciája vezetett a gyors sikerhez. Ezúton is köszönöm a kitartó munkáját, támogatását, mellyel elkísért a lakás átadásáig!
C. Tibor
Már több éve veszem igénybe cégük szolgáltatásait, miközben egyre jobb ingatlanközvetítőkkel hozott össze a megbízásaim sora. Az általam megismert ingatlanosok sorából azonban nemrég kitűnt egy fiatalember, akit nem mellesleg más „déhások" ajánlottak nekem, nevezetesen Vadászy Gábor, aki a Mechwart liget melletti irodájukban csendesen és szerényen, szinte észrevétlenül teszi a dolgát, miközben a keze alatt példás gyorsasággal és szakszerűséggel intéződnek el a rábízott feladatok. Gábor a vele született türelemmel és intelligenciával áll hozzá az ügy lebonyolításához, maximálisan odafigyel az Őt megbízó (megrendelő) ügyfél minden kívánságára, feltűnő (szakmai) hozzáértése és empatikus ügyfél kezelése, továbbá az első alkalommal tett személyes benyomásának megnyugtató és bizalomépítő hatása páratlan hatást fejt ki a megbízó személyére. Személyes varázsa feledteti velünk azt a kellemetlen előérzetet, amit egy (sokadik) multi céghez való belépéskor érzünk a gyomrunk tájékán, miközben az ügyes bajos ingatlanokkal kell vergődni. Nem beszélve a DH kiemelkedően magas díjairól, némi ellensúlyt jelent Vadászy Gábor magas szintű moralitása, a végig segítőkész hozzáállása, valamint a cég elvárható jogi segítsége a váratlanul felmerülő események során, és azok után is, ha kell. Csak remélni tudom, hogy egy ilyen szakember kellő megbecsülésben részesül és a DH is megérdemel egy ilyen Vadászy Gábort.
D. Tiborné
Figyelmes ,udvarias ,segítő .
S. Ottóné
Gábor megjelenése tárgyalási stilusa első találkozáskor igen megnyerő. A piacon levő tájékozottsága, helyzet felismerése, a tárgyalások során tárgyilagos öszintesége munkája során azügyfélköre bizalmát mindenképpen növeli. Csakigy tövább nem szabad hogy elbizza magát. Egy idős hölgy ügyfele Nem erőszakos de finoman következetes.
H. Aranka
Pontos, megbízható, felkészült, nagyon segítőkész, figyel és elfogadja a vevő véleményét.
N. Gábor
Rendkívüli odaadással intézte a vevőkör szélesítését kezdettől fogva. Válogattunk a potenciális jelöltek ajánlatai között, előkészítve így az utat szinte gyorsított eljárással az adásvételig, így pár hét leforgása alatt összehozott minket az ideális, alkuképes vevővel, akivel azonnal kölcsönös bizalom alakult ki. Nagy szerepe volt Gábor előrelátásának a hivatalos dokumentumok intézésében is, csak ajánlani tudom.
T. Henrietta
Gábor segédkezett ingatlanom eladásánál, munkájával abszolút elégedett voltam. Rugalmas, segítőkész, odafigyelő volt mindvégig. Valóban megjegyezte azon információkat a házról, melyeket elmondtam neki, S azokat úgy adta tovább, ahogy megkapta tőlem. Bízom benne, hogy új otthonunk megtalálásában is fog tudni segíteni.
C. Balázs
Szeretném kifejezni elégedettségemet kollégájuk Vadászy Gábor segítőkészségéért és szakmai rutinjáért aminek köszönhetően sikerült "tető alá hozni" az ingatlan adásvételt. Külön köszönet, a nyitott kérdésekben nyújtott gyors és részletes tájékoztatást valamint az elvárhatón túli renelkezésre állást amivel jelentősen meggyorsította az adásvételi szerződés előkészítésének folyamatát.
S. Klára
Rendkívül elégedett voltam, kifogástalan munkát tapasztaltam.