Kisbakonyi Bálint

Kisbakonyi Bálint

Arany fokozatú értékesítő?
4.79 pont ?
Rólam Értékelések Megbízásaim (4)

Elérhetőségeim

 • DH Franchise iroda címe: 1067 Budapest 6. kerület Eötvös utca 41.

Értékelések

 • T. Gabriella
 • Kisbakonyi Bálint engem január elején keresett fel, a zuglói garzon lakásom eladásával kapcsolatban. Először nem akartam elfogadni a segítségét, de egyáltalán nem bántam meg, hogy végül mégis így tettem. Az eladás elég sürgető volt, elég szoros határidőt tűztem ki neki, egészen konkrétan a hónap végét. Bálint nagyon gyorsan hozott is érdeklődőket a lakásomra és ugyan kis csúszással, de február elején nyélbe ütöttük a vevővel az üzletet. Bálint végig nagyon segítőkész, rugalmas és kommunikatív volt és minden részletre ügyelt, hogy semmivel se legyen még véletlenül se probléma a szerződéskötés során. Maximálisan meg voltam elégedve a munkájával. 5-ös skálán, egyértelműen 5-ös.
 • G. R.
 • Balint, was super helpful and super friendly in showing us around the flat that we were interested in and answered all the questions we had about the property. It was a duplex flat with balcony and we loved it straightaway. Definitely a 5 star service from Balint!
 • K. K.László
 • Kisbakonyi Bálint kedves, nagyon szimpatikus, megnyerő fiatalember. Már első beszélgetésünkkor elnyerte bizalmunkat és nem csalódtunk. Szerződéskötéskor mindent részletesen elmagyarázott és az eladással kapcsolatban számos tanácsot adott. A lakás értékesítéséig is, ami pár héten belül sikerült, nagyon szolgálatkész volt. Telefonon mindig el lehetett érni és minden ügyintézésben segített. Ezúton is köszönjük a kiváló együttműködést.
 • B. Máté
 • Bálint nagyon korrekt és felelős módon végezte a munkáját az ingatlan eladással kapcsolatosan, folyamatosan tájékoztatott a fejleményekről és visszafogott, professzionális kommunikációval hamar sikerre vitte az adásvételt. Különösen szimpatikus volt a hozzáállásában, hogy felesleges hitegetést és agresszív meggyőzést kerülő tárgyilagos magatartása mind az eladó, mind a vevő felekben bizalmat teremtett.
 • T. T.Liza
 • "Bálintot garzonlakásunk eladásához kértük fel. Az első pillanattól kezdve precíz és segítőkész volt minden ügyintézéssel és kérdéssel kapcsolatban! Rendszeresen jelentkezett és beszámolt az addigi lakás megtekintésekről Az ő tanácsai alapján sikerült ebben a nehéz időszakban is eladni a lakást. Mindenkinek szívből ajánlom fiatalos és hozzáértő munkáját!"
 • H. H.Szilvia
 • „Egy belvárosi kis lakás eladására kötöttünk szerződést. Bálint folyamatos segítséget nyújtott, rendkívül megbízható, alapos, körültekintő, precíz embernek ismertem meg, akinek az emberek is fontosak, nemcsak az üzlet, ugyanakkor minden tőle telhetőt megtesz a siker érdekében is. A megbízás alatt folyamatosan tájékoztatott a piaci helyzetről, változásokról, melynek szem előtt tartásával sikerült értékesíteni az ingatlant. Bálint segítségét, bárkinek szívesen ajánlom, biztos, hogy újra mellette döntenék. Köszönöm szépen!”
 • S. Krisztina
 • " 2020. áprilisában bíztuk meg Kisbakonyi Bálintot, testvérem ingatlanának teljeskörő értékesítésével. Az ingatlan Budapest, XVIII. kerületében volt, egy kertes családi ház, úszómedencével. A ház egy mérnök vállalkozó tulajdona volt, az ő elképzelése szerint lett felújítva, átépítve korszerű napkollektoros fűtéssel és extra vastagságú hőszigeteléssel volt ellátva. Eladás szempontjából nem volt túl szerencsés, hogy a ház csupán csak két szobásnak volt átépítve, egy hatalmas 40 nm2-es nappalival, de mint mindenre erre is volt vevő. Bálint mindig elmondta, hogy 3 szobássá alakítható a ház, sőt készített tervet is rá. Bálint megkapta a teljeskörű felújításról készült dokumentációt, így teljesen felkészült a ház átépítésével kapcsolatban. A hirdetés szövegét több napon keresztül szerkesztette, írta, melyből egy nagyon komoly és átfogó leírás készült, több, mint hirdetési szöveg. A ház hirdetése alkalmával személyesen is jelen volt, amikor érdeklődök voltak és nagyon szakszerűen válaszolt a rengeteg kérdésre, meg voltunk vele elégedve, megvoltak vele elégedve az érdeklődök is! Telefonon, e-mailen is állt az érdeklődők rendelkezésére, mindig el lehetett őt érni. A ház kerítésén kifüggesztésre került, hogy eladó, így az arra járók-kelők is értesülhettek a ház értékesítéséről. A házat végül egy a környéket járó család vette meg, viszonylag hamar elkelt kb. 3-4 hét alatt. Bálint precíz, megbízható, körültekintő, jó szakembernek bizonyult, aki nem nyomulós, ez fontos! A szerződéssel kapcsolatban is tájékoztatott minket, minden lehetőségről. Örömmel bíznék rá újra ingatlan értékesítést! Ajánlottam őt már több ismerősömnek is!"
 • P. András
 • Bálint jellemzői: Alapos, lelkes, ügyfélközpontú gondolkodással, megnyerő modorral. Kommunikációban néha kicsit szétszórtnak tűnik, de alapvetően nagyon lelkiismeretesen végzi a munkáját, jól átlátja a jelenlegi ingatlanpiaci helyzetet és az abban rejlő marketing és értékesitési lehetőségeket. Nyugodt szívvel ajánlom.
További értékelések megtekintése ( 4 )

Megbízásaim (4)

A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint
Kizárólagos
%
Eladó Lakás, Budapest 6. kerület
41 900 000 Ft
43 700 000 Ft

Eladó egy párizsi panorámával rendelkező, Budapest kedvelt részén, a Westend és a Hősök tere között, a Podmaniczky utcában található, 52 m²-es, 5. emeleti, liftes, nagypolgári... Tovább

Kizárólagos
%
Eladó Üzlethelyiség, Budapest 6. kerület - ANDRÁSSY ÚTON az Oktogonnál 90 nm-es ÜZLETHELYISÉG eladó!
69 500 000 Ft
69 900 000 Ft

Az ANDRÁSSY ÚTON, az OKTOGONTÓL 70 m-re UTCAFRONTI ÜZLETHELYISÉG eladó!Az ingatlan KÖZPONTI helyen, egy 2020-ban teljesen FELÚJÍTOTT, Andrássy úti, gyönyörű épület földszintjén... Tovább

Kizárólagos
%
Eladó Lakás, Budapest 6. kerület
49 900 000 Ft
52 500 000 Ft

Budapest 6. kerület Belső-Terézvárosban, rendezett, dupla LIFTES épület legfelső, 4. emeletén eladó egy jó állapotú, KLÍMÁS nagypolgári lakás. KIVÁLÓ, KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉS -... Tovább

Kizárólagos
ÚJ
Eladó Lakás, Budapest 14. kerület - ERKÉLYES, zöld kertre néző, ÚJSZERŰ lakás ZUGLÓ, Istvánmező részén, közel a Városligethez!
54 900 000 Ft

A Városligethez közel, Zugló csendes és jól kiépített utcájában, a Gizella úton eladó egy 2006-ban épült, ÚJSZERŰ társasház 2. emeletén lévő, világos, amerikai konyhás nappali +... Tovább

Kisbakonyi Bálint

Kisbakonyi Bálint

Arany fokozatú értékesítő
4.79 pont ?
Rólam Értékelések Megbízásaim (4)
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.