.
Friss hírek és elemzések az ingatlanpiacról
2024. 04. 19.
Megosztás

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Hatékonyabb ügyfélkiszolgálás, minőségi szolgáltatások a középpontban

Együttműködési szerződést írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, amelynek köszönhetően a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaik esetében keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak. A megállapodást követően hatékonyabb és gyorsabb ügyfélkiszolgálást tudnak biztosítani eladói és vevői oldalon egyaránt. A hálózatok együttműködése az összesen közel 220 ingatlanirodában dolgozó több mint 2000 ingatlanértékesítő által kiszolgált több tízezer ügyfélnek jelent hatékonyabb segítséget az otthonának értékesítésében vagy megtalálásában.

Az együttműködési megállapodás értelmében a Duna House és az OTP Ingatlanpont hálózata a kiemelt, prémium megbízásaikat a másik hálózat honlapján is hirdethetik és kiajánlhatják ügyfeleik számára, így támogatva a gyorsabb, hatékonyabb értékesítést. Ezzel a megoldással a megbízók a lehető legjobb eladási árat alkudhatják ki, az ingatlankeresők pedig gyors, egykapus kiszolgálásban részesülnek. A transzparens jogi keretrendszerrel szabályozott keresztértékesítési megállapodást a két hálózat hasonló működési folyamatai, illetve minőségbiztosítási rendszerei teszik lehetővé. A Duna House az egyik legismertebb és az egyik legnagyobb országos ingatlanközvetítő hálózatként, az OTP Ingatlanpont pedig az egyik legnagyobb pénzügyi háttérpartner által működtetett szereplőként a hazai közvetítői piac két meghatározó szereplője, így a jövőbeli együttműködésük a teljes hazai piac hatékonyságát javíthatja, illetve a közvetítői munkát is átláthatóbbá teszi az ügyfelek számára.

„A Duna House értékesítői és partneri hálózatában hiszünk abban,
hogy ezzel a megállapodással tovább javíthatjuk ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásunk magas színvonalát, amely cégcsoportunk sikeres munkájának alappillére már több mint 20 éve.” – nyilatkozta Máté Ferenc, a Duna House vezérigazgató-helyettese.
Mutass többet
„Az OTP Ingatlanpontnál kiemelt figyelmet szentelünk ügyfeleink hatékony kiszolgálására,
amelyhez innovatív technológiai megoldásaink mellett folyamatosan kerestük azon partnereket, akik hasonló értékrenddel, technológiai megoldásokkal és minőségi szolgáltatásokkal rendelkeznek. A Duna House-ban ilyen partnerre találtunk, így elégedett ügyfeleket és profi együttműködést várunk a közös munkától.” – nyilatkozott a megállapodásról Dr. Hartlieb Balázs, az OTP Ingatlanpont ügyvezetője.
Mutass többet
Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont
Az együttműködési megállapodás értelmében a Duna House és az OTP Ingatlanpont hálózata a kiemelt, prémium megbízásaikat a másik hálózat honlapján is hirdethetik és kiajánlhatják ügyfeleik számára, így támogatva a gyorsabb, hatékonyabb értékesítést.
Megosztás

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legfrissebb ingatlanokról, izgalmas ajánlatokról és piaci hírekről!

Olvass tovább híreink között

Hír
Zöld hitel: Feltételek, kedvezmények, tudnivalók
A november 1-től életbe lépő energetikai tanúsítvány szabálymódosítás kapcsán a Credipass szakértői körüljárták a zöld hitel témakörét.
2023. 11. 07.
Olvass tovább
Hír
CSOK 2023: Tippek, ha csak idén igényelhetsz
A határidő szűkössége miatt különösen fontos a sikeres és zökkenőmentes ügymenet: itt vannak a kifejezetten ingatlanhoz kapcsolódó, rejtett buktatók.
2023. 10. 30.
Olvass tovább
Hír
200 évnyi történelem a fővárosi ingatlanpiacon
Budapest 150. jubileuma apropóján a Duna House szakértői összegyűjtötték az év legkülönlegesebb és legkorosabb épületeiben zárt ingatlanpiaci tranzakciókat.
2023. 11. 22.
Olvass tovább
Hír
Stresszmentes évkezdés: itt az új CSOK Plusz jogszabály, jelentős könnyítést kapnak a már babát váró családok is
Megjelent a jövő év januárjától esedékes CSOK Plusz családtámogatási rendelet végleges formában, lássuk a részleteket!
2023. 12. 01.
Olvass tovább
Hír
Az ingatlan- és hitelpiac is erősen hajrázott novemberben
A Duna House Cégcsoport becslése szerint 2023 novemberében, országosan 8 800 lakóingatlan cserélt tulajdonost, valamint 55 milliárd forint szerződéses összegű lakáscélú jelzáloghitel realizálódott.
2023. 12. 02.
Olvass tovább
Hír
Az átlagosnál erősebb decemberrel zárhat az ingatlanpiac
Nem csak az üzletekben, az ingatlanpiacon, a pénzintézetekben és a hivatalokban is dömpingre számítanak a Duna House és a Credipass szakértői idén decemberben.
2023. 11. 29.
Olvass tovább
Hír
Előnyök és új információk a CSOK Plusz kapcsán – mutatjuk mire kell figyelni
Egy friss rendelettervezet árult el újabb részleteket a jövő év januárjától induló CSOK Plusz kapcsán.
2023. 11. 27.
Olvass tovább
Hír
Az alacsonyabb minőség lenne a megfizethetőség ára az otthonteremtésben?!
Az otthonteremtés nehézségei miatt a megfizethetőség érdekében egyre inkább kompromisszumot kötnek az ingatlanvásárlók a minőség terén, az érdeklődés eltolódott ugyanis a jó és a lakható kategória felé a Duna House adatai szerint.
2023. 11. 20.
Olvass tovább
Hír
Babaváró last minute, avagy 30 év felettieknek érdemes lehet még idén belevágni
A visszaszámlálás elkezdődött, már csak egy hónap áll rendelkezésre azok számára, akik a jelenlegi feltételek szerint szeretnék igénybe venni a Babaváró támogatást, ezért a Credipass szakértői összeszedték, hogy kiknek érdemes élni a lehetőséggel és hogy mire kell figyelni az igénylés során.
2023. 11. 17.
Olvass tovább