.
Duna House Blog
Naprakész tudás ingatlanügyekben

Vevőként mire figyeljünk, amikor kiválasztjuk ingatlanunkat?

Általában az eladói oldal nehézségeiről hallhatunk, ha ingatlan adás-vételről van szó. De mi a helyzet a vevői oldallal? Természetesen ők is számíthatnak segítségre az ingatlanértékesítőktől.

Milyen kardinális szempontokat vizsgálj meg, amikor álmaid otthonát keresed? Mi a helyzet a pénzügyekkel? Mikor vágj bele lehetőségeid megvizsgálásába? Ne felejts el számolni az időfaktorral, a plusz költségekkel és csak addig nyújtózz, ameddig a takarónd ér!

Mire figyelj ingatlanvásárláskor?
A legfontosabb szempontok ingatlanvásárláskor
2021. 11. 02.
Megosztás

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legfrissebb ingatlanokról, izgalmas ajánlatokról és piaci hírekről!

Olvass tovább hasonló témákban

Blog
Vásárlás
Társasházba költöznél? Számolj a közös költséggel!
Tudd meg, mi az a közös költség, mit tartalmaz, és mekkora összeggel számolhatsz!
2023. 11. 17.
Olvass tovább
Blog
Vásárlás
Passzívház - a jövő energiatakarékos megoldása
Te is az energiatakarékos és környezettudatos lakhatási megoldások kedvelői és keresői közé tartozol? Ideje, hogy megismerd a passzív házakban rejlő lehetőségeket!
2023. 02. 03.
Olvass tovább
Blog
Vásárlás
Fürdőkád vagy zuhanykabin? 5 szempont, amit vegyél figyelembe!
Fürdőszoba-felújítást tervezel vagy épülő házad fürdőszobáját álmodod meg éppen? Nem tudod, hogy kádat vagy zuhanykabint válassz inkább? Blogbejegyzésünkben összefoglaltuk az 5 legfontosabb szempontot, amit érdemes mérlegelned, mielőtt meghozod a végső döntést!
2023. 02. 24.
Olvass tovább
Blog
Lakberendezés
Vásárlás
Szerethető zugok otthonunkban
Az új lakásban nincs ablakfülke, vagy az albérletben nincs meg a kedvenc kávézós sarkod? Természetesen saját magad is létrehozhatod ezeket a tereket. Mutatjuk, hogyan!
2023. 03. 03.
Olvass tovább
Blog
Vásárlás
Így okosítsd fel otthonodat!
Vajon mit tehetsz abban az esetben, ha nem tervezel költözni még is szeretnéd modernizálni otthonod a technológia segítségével? Blogcikkünkből kiderül!
2023. 03. 31.
Olvass tovább
Blog
Vásárlás
Albérlet keresés – ezekre figyelj oda!
Egyre nehezebb az igényeinknek megfelelő albérleti ajánlatokat megkeresni, úgy, hogy ne fecséreljük el időnket azokra a lakásokra, amik elsőre ugyan jól hangzanak, de kiderül, hogy mégsem megfelelőek számunkra. Mutatunk pár trükköt, mire érdemes figyelned!
2023. 05. 11.
Olvass tovább
Blog
Vlog
Hirdesd jól ingatlanod! - Tippek értékesítőnktől
Megmutatjuk, miket gondolj végig a hirdetés megírásakor, milyen képeket készíts, és hogy mi van még hátra a hirdetés elkészültével!
2021. 09. 27.
Olvass tovább
Blog
Vlog
Készítsd fel otthonod a mutatásra ingatlaneladás előtt!
Az első benyomás, rend, tisztaság és persze az illatok fontossága. Ebben a videónkban megmutatjuk mire figyelj annak érdekében, hogy a te ingatlanodat válasszák az érdeklődők!
2021. 10. 13.
Olvass tovább
Blog
Vlog
Alkalmazz jó árstratégiát az ingatlaneladáskor!
Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, ha szeretnénk eladni kívánt otthonunk árát meghatározni? Vlogunkból kiderül!
2021. 10. 20.
Olvass tovább