.
Duna House Blog
Naprakész tudás ingatlanügyekben

Mi alapján válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ingatlanközvetítőt

Szeretnéd eladni ingatlanodat vagy új otthont vásárolnál, de idő, vagy szakismeret hiányában elakadtál? Úgy érzed, hogy egyedül túl sok feladat hárulna rád és jól jönne egy segítség? Ingatlanértékesítőink szívesen végig kísérnek az ingatlan adásvétel egész folyamatán, ráadásul sok feladat terhét le tudják venni a válladról.

Miért érdemes ingatlanszakértőt választani?

Egy ember átlagosan életében 1-2 alakalommal vesz vagy ad el ingatlant, viszont egy ingatlanértékesítőnek ez a munkája része, ezért neki már a napi rutinjai közé épültek be olyan folyamatok, amelyek egy magánember számára még talán ismeretlenek is. Ráadásul praktikus információkkal is rendelkeznek, amelyek megszerzéséhez hosszú évek tapasztalata szükséges.

Pontos kérdezési technikának köszönhetően fel tudják mérni, hogy ki az eladó számára ideális vevő és fel tudják térképezni, milyen az ideális új otthon a lakáskereső ügyfél számára. Tudja, hogy milyen dokumentumokat kell beszerezni az értékesítés során és tisztában van vele, hogy miket kell megvizsgálni például egy tulajdoni lapon vagy térképszelvényen, hogy biztosan zökkenőmentes legyen az adásvétel.

Ha nem áll rendelkezésedre elegendő idő, hogy fogadd a telefonhívásokat, illetve az érdeklődőket, az esetben is az értékesítő nyújt megoldást számodra, hiszen a megkeresések hozzá fognak befutni.

Hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ingatlanszakértőt?
Az ingatlanszakértő segít neked felmérni az ideális vevőt.

Hogyan válassz értékesítőt?

Ha van a környezetedben, ismerősök között ingatlanértékesítő, vagy személyes ajánlás útján már megismerkedtél egy szimpatikus szakértővel, akkor érdemes vele elkezdeni a munkát, főleg, ha már elkezdett kialakulni köztetek a bizalom.

Akkor sincs gond, ha még nincs ötleted kihez fordulhatnál, nézz szét weboldalunkon, ahol fotóval és bemutatkozó szöveggel ellátva találhatsz adatlapot a Duna House szakértőiről és kiválaszthatsz egy számodra rokonszenves kollégát.

Amennyiben ez még nem elegendő számodra ahhoz, hogy meghozd a döntést, akkor sincs gond, hiszen ügyfelek véleményét is megtalálhatod az adatlapon, amely segít abban, hogy elhatározásra juss. Ezekből a leírásokból nemcsak a személyiségre vonatkozóan kaphatsz képet, hanem a szakmai ismeretekre vonatkozóan is. Ha például ingatlant szeretnél felújítani, akkor tudsz műszaki területen jártasabb ingatlanközvetítőhöz fordulni, vagy fordulhatsz olyan szakértőhöz, aki jogi terület a specialitása.

Az értékesítők neve mellett egy számosított értékelés is szerepel, amely két összetevőből kalkulálódik. Egyrészről a már meglévő ügyfelek szubjektív értékeléséből, másrészt a Duna House belső teljesítménymérési rendszere alapján kalkulált mérőszámból tevődik össze, amely az értékesítő objektív teljesítményétől függ.

2024. 04. 05.
Megosztás

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legfrissebb ingatlanokról, izgalmas ajánlatokról és piaci hírekről!

Olvass tovább hasonló témákban

Blog
Eladás
Ingatlanfotózási kisokos: add el lakásod profi módon!
Egyedül szeretnél belefogni otthonod értékesítésébe? Ha nem tudod, hogy hogyan készíthetnél jó képeket a hirdetéshez, akkor az alábbi blogbejegyzésünk épp neked szól!
2023. 02. 16.
Olvass tovább
Blog
Eladás
Eladnád az otthonod? Mutatjuk, hogy mire figyelj!
Az intenzíven változó ingatlanpiac híreit olvasva nehéz lehet meghatározni, hogy mi a jó döntés, a piacra lépés során, ezért összegyűjtöttük, hogy mire érdemes figyelni, ha 2023-ban értékesítenéd az otthonod!
2023. 05. 19.
Olvass tovább
Blog
Eladás
Falfesték színek, amikkel nem lőhetsz mellé
Ingatlanod eladásán gondolkodsz? Mutatjuk milyen falszínekben érdemes gondolkoznod, hogy a lehetséges vevők is könnyen magukénak érezhessék az ingatlant!
2022. 11. 04.
Olvass tovább
Blog
Eladás
Lakberendezés
Készítsd fel lakásod az eladásra home staging segítségével
Készítsd fel ingatlanodat eladásra pár egyszerű lakberendezési trükkel, amely vonzóbbá teszik otthonodat a vevők számára.
2022. 01. 13.
Olvass tovább
Blog
Eladás
Ezeket fontold meg, mielőtt eladnád ingatlanod.
Biztos vagy az eladásban? Tudod ki számodra az ideális vevő? Mennyi pénzt vársz az ingatlanért? Elsőre könnyűnek hangzik, de nem árt tisztázni ezeket a kérdéseket!
2022. 02. 18.
Olvass tovább
Blog
Eladás
Így válassz ingatlanszakértőt magad mellé!
Akár eladni szeretnél ingatlant, vagy új álom otthonodat szeretnéd megvásárolni, fontos, hogy a megfelelő szakértő legyen melletted az adásvétel során.
2022. 06. 08.
Olvass tovább
Blog
Eladás
Lakásfelújítás eladás előtt? Igen, vagy nem
Örök kérdés, amely minden lakás eladót foglalkoztat, hogy érdemes-e felújítani a lakást eladás esetén. Cikkünkből kiderül, hogy miket kell mérlegelni a döntés előtt.
2021. 09. 29.
Olvass tovább
Blog
Eladás
Vásárlás
Zártkerti ingatlan - Mit jelent és mire kell figyelni?
Blogcikkünkben közérthetően átvesszük, mit is jelent a zártkerti ingatlan és mire kell odafigyelni az adásvétel során.
2022. 07. 01.
Olvass tovább
Blog
Eladás
A kizárólagos szó.
Gondolatok és tények a kizárólagos szóról, mielőtt Prémium-ra változik a neve.
2019. 01. 02.
Olvass tovább