Mi alapján válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ingatlanközvetítőt

Mi alapján válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ingatlanközvetítőt

Szeretnéd eladni ingatlanodat vagy új otthont vásárolnál, de idő, vagy szakismeret hiányában elakadtál? Úgy érzed, hogy egyedül túl sok feladat hárulna rád és jól jönne egy segítség? Ingatlanértékesítőink szívesen végig kísérnek az ingatlan adásvétel egész folyamatán, ráadásul sok feladat terhét le tudják venni a válladról.

Miért érdemes ingatlanszakértőt választani?

Egy ember átlagosan életében 1-2 alakalommal vesz vagy ad el ingatlant, viszont egy ingatlanértékesítőnek ez a munkája része, ezért neki már a napi rutinjai közé épültek be olyan folyamatok, amelyek egy magánember számára még talán ismeretlenek is. Ráadásul praktikus információkkal is rendelkeznek, amelyek megszerzéséhez hosszú évek tapasztalata szükséges.

Pontos kérdezési technikának köszönhetően fel tudják mérni, hogy ki az eladó számára ideális vevő és fel tudják térképezni, milyen az ideális új otthon a lakáskereső ügyfél számára. Tudja, hogy milyen dokumentumokat kell beszerezni az értékesítés során és tisztában van vele, hogy miket kell megvizsgálni például egy tulajdoni lapon vagy térképszelvényen, hogy biztosan zökkenőmentes legyen az adásvétel.

Ha nem áll rendelkezésedre elegendő idő, hogy fogadd a telefonhívásokat, illetve az érdeklődőket, az esetben is az értékesítő nyújt megoldást számodra, hiszen a megkeresések hozzá fognak befutni.

A fiatal pár ingatlanközvetítővel tekinti meg a kiválasztott lakást.

Hogyan válassz értékesítőt?

Ha van a környezetedben, ismerősök között ingatlanértékesítő, vagy személyes ajánlás útján már megismerkedtél egy szimpatikus szakértővel, akkor érdemes vele elkezdeni a munkát, főleg, ha már elkezdett kialakulni köztetek a bizalom.

Akkor sincs gond, ha még nincs ötleted kihez fordulhatnál, nézz szét weboldalunkon az „Értékesítőink” menüpontnál, ahol fotóval és bemutatkozó szöveggel ellátva találhatsz adatlapot a Duna House szakértőiről és kiválaszthatsz egy számodra rokonszenves kollégát.

Amennyiben ez még nem elegendő számodra ahhoz, hogy meghozd a döntést, akkor sincs gond, hiszen ügyfelek véleményét is megtalálhatod az adatlapon, amely segít abban, hogy elhatározásra juss. Ezekből a leírásokból nemcsak a személyiségre vonatkozóan kaphatsz képet, hanem a szakmai ismeretekre vonatkozóan is. Ha például ingatlant szeretnél felújítani, akkor tudsz műszaki területen jártasabb ingatlanközvetítőhöz fordulni, vagy fordulhatsz olyan szakértőhöz, aki jogi terület a specialitása.

Az értékesítők neve mellett egy számosított értékelés is szerepel, amely két összetevőből kalkulálódik. Egyrészről a már meglévő ügyfelek szubjektív értékeléséből, másrészt a Duna House belső teljesítménymérési rendszere alapján kalkulált mérőszámból tevődik össze, amely az értékesítő objektív teljesítményétől függ.


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!

Kövessen minket

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.