Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
A kizárólagos szó!

A kizárólagos szó!

Gondolatok és tények a kizárólagos szóról, mielőtt Prémium-ra változik a neve.

Ügyféllel én ritkábban találkozom, de munkám során sok embert interjúztatok és nekik szinte ugyanúgy elmondom a munkafolyamatokat, mint egy ügyfélnek, hiszen Ők is részesei lesznek csak a másik oldalon.

 

Sokszor tapasztalom, hogy a kizárólagos szóra felszisszennek, bár még nem is tudják mit jelent pontosan a mi cégünknél. A magyar nyelvben sajnos nincs rá szebb vagy kellemesebb kifejezés, így nekünk kell a tartalmát jobban elmagyarázni.

 

A kizárólagos megbízás, csak a nevében kizárólagos, mert ez az a típus, amit a legtöbb szereplőhöz eljuttatunk a piacon. Egy nálunk „kizárólagos „lakást eladhatja hálózatunk összes értékesítője, ez eddig nem újdonság senki számára, de eladhatja a másik legnagyobb franchise hálózat szintén összes értékesítője, így bátran kijelenthetem, kb. 2500 képzett ingatlanos kezd el vele foglalkozni.

 

Cégünk leányvállalata - most fejlődő hálózat-, melynek további 200 értékesítője is azonnal elkezd foglalkozni az ingatlannal, de ezen felül több, mint 400 szerződött partnerünk van - akik független, 1-10 fős irodák - szintén szívesen ajánlják vevőik részére a nálunk kizárólagos megbízást.

 

Nos akkor, hogy is van ez a kizárólagosság? Hiszen az a szerződés, ami azonnal eljuttatja a lakást körülbelül (minden túlzás nélkül) 4000 piaci szereplőhöz, az a legnyitottabb.

 

Ha sima megbízást köt velünk az ügyfél, azt árulhatja hálózatunk 1300 értékesítője, és kész, ráadásul ez a legdrágább, tegyük fel az eladó megbíz még három másik kisebb irodát, átlagosan 5 főset, akkor sem tudja minden vevőhöz eljuttatni.

 

Kössenek bátran kizárólagosat, mert minden szempontból az a legjobb és legolcsóbb megoldás minden eladó számára, és lássuk be, a biztonságunkat is ez garantálja a leginkább.


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Schneiderné Bereczky Andrea

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

„Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Erika személyében egy valóságos "Duna House tündérrel" sikerült megismerkednünk, családunk tulajdonában lévő 2 ingatlan értékesítése során, ezért is döntöttünk, úgy, hogy egy nagyon komoly értékű ingatlan együttes eladásával is az Önök cégét bízzuk meg!

— Diána, Szeged

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.