Szerethető zugok otthonunkban

Szerethető zugok otthonunkban

Mindenkinek van egy kedvenc helye az otthonában. Ezek a kellemes hangulatú, bekuckózós zugok jelenthetnek menedéket egy-egy hosszú nap után. De mit lehet tenni, ha az új lakásban nincs ablakfülke, vagy az albérletben nincs meg a kedvenc kávézós sarkunk? Természetesen saját magunknak is létrehozhatjuk ezeket a tereket!

Ablakfülke

Az ablakfülkében való ücsörgés akkor is megvalósítható, ha nem rendelkezik a lakás ilyen építészeti adottsággal. Beépíthető padok segítségével máris megteremthetjük a megfelelő hangulatot. Ha segítség nélkül nem tudjuk megvalósítani, vagy nem vagyunk barkács hangulatban, akkor a népszerű lakberendezési áruházak kínálhatnak számunkra alternatívát. Egy megvásárolható ülőke díszpárnával és hozzá színben passzoló függöny felhelyezésével már meg is teremthetjük kedvenc nézelődős pihenőrészünket.

 

A kávé szerelmeseinek

A kávé készítés élmény. Várjuk, hogy minden reggel életerőt öntsön belénk, vagy a délutáni lendületünk múlik rajta. Ezért fontos, hogy az elkészítés helyszíne is felemelő legyen, ahol egy helyen tárolhatjuk a kávézás kellékeit.

Ha rendelkezésünkre áll nagyobb tér, akkor külön ennek szentelt konyhaszekrényt is vásárolhatunk. Ez lehet vintage stílusú, üveges, vagy bármilyen, ami passzol a lakásunkba és nem utolsó sorban elnyeri a tetszésünket. Ez után nincs más dolgunk, mint feltölteni a szekrényt a kavézás szükséges hozzávalóival és eszközeivel.

Ha nincs rá lehetőség, hogy külön bútort szerezzünk be, akkor a kávégép környékét érdemes felszerelni kávé és cukor tárolására megfelelő dobozokkal és csészékkel.

Kényelmes olvasósarok

A könyvmolyok számára igazán otthonossá a lakást az olvasósarok teszi. A legjobb, hogy bárhol kialakítható. Nem kell hozzá más csak egy polc, sok jó könyvvel, egy kényelmes fotel, fényforrás és természetesen puha plédekről és párnákról sem szabad elfeledkezni. A kuckó feldobható akár növényekkel is, vagy kidekorálhatod a kedvenc regényed alapján.  


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!

Kövessen minket

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.