Három ok, amiért érdemes pénzügyi szakértő segítségét kérni

Három ok, amiért érdemes pénzügyi szakértő segítségét kérni

Jelenleg Magyarországon egy nagyon komplex támogatási rendszer van érvényben, illetve a lakáshitelek világa is szerteágazó. Ezért érdemes pénzügyi szakértő segítségét kérni már az ingatlan keresést megelőzően, hogy pontos képet kapjunk pénzügyi helyzetünkről és tudjuk milyen lakásokat nézegethetünk.

1. Kalkuláció – akár több milliót is spórolhatsz

Mielőtt elkezdjük az ingatlanhirdetési portálokat böngészni, érdemes előkalkulációkat végezni, hogy tisztában legyünk azzal, milyen kategóriájú ingatlanokban gondolkodhatunk. Az online kalkulátorok segítségével már könnyedén megtehetjük a számításokat.  Ráadásul, ha rátaláltunk egy szimpatikus opcióra máris felvehetjük a kapcsolatot egy űrlapon keresztül a Credipass független pénzügyi szakértőivel, sőt, a kapcsolatfelvételt követően akár jobb ajánlatot is tud biztosítani a pénzügyi szakértő!

 

2. Kiválasztás, összehasonlítás – időt takaríthatsz meg

A szakértő több bank ajánlatát összegyűjtve és azokat összehasonlítva tud több ajánlatot biztosítani, a személyes igényeknek megfelelően. Így nem kell időt fordítanod arra, hogy végig járjad a különböző bankokat és érdeklődj a termékek után.

Ezt követően egy találkozóra kerül ki. Itt tisztázásra kerülnek olyan fogalmak, mint a JTM korlát, vagy az, hogy mit mutat meg a HTM. Átbeszélitek pontosan milyen dokumentumokra van szükség a hitelfelvételhez, hogyan fog zajlani a teljes folyamat és természetesen kiválasztjátok a megfelelő konstrukciót.

Nem kell aggódnod azon, hogy nem találtok erre alkalmas időpontot, hiszen a banki nyitvatartási időn túl is tudsz időpontot egyeztetni a Credipass munkatársaival.  

 

3. Segítség – kapsz választ a felmerülő kérdéseidre

A hitelkonstrukció kiválasztását követően a pénzügyi szakértő végigkísér a hitelfelvétel teljes folyamatán, a felmerülő problémákat kezelik, egyeztetnek a bankkal. Neked egyedül a szerződés aláírásakor kell befáradnod a pénzintézetbe, minden más esetben a pénzügyi szakértő jár közben. Ha kérdéseid merülnek fel bármivel kapcsolatban, ami a hitelfelvételt érinti, a pénzügyi szakértőink megválaszolják és nem hagynak kétségek között. Neked nincs más dolgod, mint várni a hitelfolyósítást és nyugodtan foglalkozhatsz álmaid otthonának berendezésével és szervezheted a költözést.

 

A Credipass független pénzügyi szakértői díjmentesen segítenek lakáshitel, állami támogatás vagy akár lakásbiztosítás ügyintézésében is.   


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!

Kövessen minket

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.