.
Duna House Blog
Naprakész tudás ingatlanügyekben

Három ok, amiért érdemes pénzügyi szakértő segítségét kérni

Jelenleg Magyarországon egy nagyon komplex támogatási rendszer van érvényben, illetve a lakáshitelek világa is szerteágazó. Ezért érdemes pénzügyi szakértő segítségét kérni már az ingatlan keresést megelőzően, hogy pontos képet kapjunk pénzügyi helyzetünkről és tudjuk milyen lakásokat nézegethetünk.

Kalkuláció – akár több milliót is spórolhatsz

Mielőtt elkezdjük az ingatlanhirdetési portálokat böngészni, érdemes előkalkulációkat végezni, hogy tisztában legyünk azzal, milyen kategóriájú ingatlanokban gondolkodhatunk. Az online kalkulátorok segítségével már könnyedén megtehetjük a számításokat.  Ráadásul, ha rátaláltunk egy szimpatikus opcióra máris felvehetjük a kapcsolatot egy űrlapon keresztül a Credipass független pénzügyi szakértőivel, sőt, a kapcsolatfelvételt követően akár jobb ajánlatot is tud biztosítani a pénzügyi szakértő!

Kiválasztás, összehasonlítás – időt takaríthatsz meg 

A szakértő több bank ajánlatát összegyűjtve és azokat összehasonlítva tud több ajánlatot biztosítani, a személyes igényeknek megfelelően. Így nem kell időt fordítanod arra, hogy végig járjad a különböző bankokat és érdeklődj a termékek után.

Ezt követően egy találkozóra kerül ki. Itt tisztázásra kerülnek olyan fogalmak, mint a JTM korlát, vagy az, hogy mit mutat meg a HTM. Átbeszélitek pontosan milyen dokumentumokra van szükség a hitelfelvételhez, hogyan fog zajlani a teljes folyamat és természetesen kiválasztjátok a megfelelő konstrukciót.

Nem kell aggódnod azon, hogy nem találtok erre alkalmas időpontot, hiszen a banki nyitvatartási időn túl is tudsz időpontot egyeztetni a Credipass munkatársaival.  

Legyen stresszmentes az ingatlanvásárlás, válaszd pénzügyi szakértő segítségét!
A pénzügyi szakértők segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást az ingatlanvásárlás során!

Segítség – kapsz választ a felmerülő kérdéseidre 

A hitelkonstrukció kiválasztását követően a pénzügyi szakértő végigkísér a hitelfelvétel teljes folyamatán, a felmerülő problémákat kezelik, egyeztetnek a bankkal. Neked egyedül a szerződés aláírásakor kell befáradnod a pénzintézetbe, minden más esetben a pénzügyi szakértő jár közben. Ha kérdéseid merülnek fel bármivel kapcsolatban, ami a hitelfelvételt érinti, a pénzügyi szakértőink megválaszolják és nem hagynak kétségek között. Neked nincs más dolgod, mint várni a hitelfolyósítást és nyugodtan foglalkozhatsz álmaid otthonának berendezésével és szervezheted a költözést.

A Credipass független pénzügyi szakértői díjmentesen segítenek lakáshitel, állami támogatás vagy akár lakásbiztosítás ügyintézésében is.   

2023. 03. 10.
Megosztás

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legfrissebb ingatlanokról, izgalmas ajánlatokról és piaci hírekről!

Olvass tovább hasonló témákban

Blog
Pénzügyek
Így spórolj álmaid lakására az új évben!
Az egészen apró spórolási trükköktől a nagyobb léptékű teendőkig itt minden olyan szokást megtalálsz, amik segítenek az ingatlanvásárlásban.
2023. 01. 06.
Olvass tovább
Blog
Pénzügyek
Lakásvásárlásra készülsz? - Válaszd az lakástakarékpénztárt!
Ha belátható időn belül lakásvásárlást vagy felújítást tervezel és a havi büdzsédbe belefér egy minimum 10 ezer forintos megtakarítás, akkor az újraindított, akár 30%-os prémiumot vagy bónuszt garantáló lakástakarékot neked találták ki.
2023. 03. 17.
Olvass tovább
Blog
Pénzügyek
Lakáshitel-törlesztés egészségpénztári befizetésből? Lehetséges!
Lakáshitel törlesztésére is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés után igénybe vett kedvezmény.
2023. 03. 24.
Olvass tovább
Blog
Pénzügyek
Minden, amit a rezsinövekedésről tudnod kell!
A kedvezményes tarifa egy meghatározott mennyiségig érvényes, felette pedig a piaci energiaárat fizetik a fogyasztók. Új blogcikkünkben összegeztük, hogy milyen hatással lesz ez a változás az ingatlanpiacra
2022. 08. 05.
Olvass tovább
Blog
Pénzügyek
Ezekkel a költségekkel számolj, ha eladod az ingatlanod
Van pár költség, amellyel ingatlan eladás során számolnod kell. Ezeket gyűjtöttük most össze, hogy ne érjen váratlan meglepetés.
2022. 03. 02.
Olvass tovább
Blog
Vásárlás
Pénzügyek
Minden, amit a rezsiről tudni érdemes költözés előtt.
Spórolj okosan! Blogcikkünkben összegezzük, hogy mik a legfontosabb tudnivalók a rezsiről, hogy elkerülhesd a bosszantóan magas költségeket!
2021. 11. 03.
Olvass tovább
Blog
Pénzügyek
Hitelfelvétel lépésről lépésre - Ennyi idővel kalkulálj!
Hitelfelvétel gyorsan és egyszerűen? Ismerd meg a teljes folyamatot és tudd meg mire kell odafigyelned, ha hitellel kapcsolatos banki ügyintézésbe kezdesz.
2021. 09. 06.
Olvass tovább
Blog
Pénzügyek
Illeték — ezt se hagyd ki a költségek tervezésekor
Lakásvásárláskor ne csak a vételár összegével kalkulálj, hanem a vagyonszerzési illeték mértékéről se feledkezz meg!
2021. 10. 19.
Olvass tovább
Blog
Pénzügyek
Három tévhit az otthonfelújítási programról
Az ingatlanok felújítását célzó támogatást sok tévhit lengi körül, amit tisztázni kell, hogy zökkenőmentessé váljon a támogatáshoz való hozzájutás.
2021. 11. 14.
Olvass tovább