.
Friss hírek és elemzések az ingatlanpiacról
2011. 07. 29.
Megosztás

Itt az Ingatlan Megosztó Rendszer (IMR)

Az Ingatlan Megosztó Rendszer (IMR) elindításával újabb mérföldkőhöz érkezett a Duna House, s ezzel együtt a teljes hazai ingatlanértékesítés. Az eladni vágyók eddig vagy maguk vágtak bele az értékesítés nehézkes folyamatába, vagy megbíztak egy, esetleg mindjárt több irodát. A döntés az IMR bevezetésével egyértelművé vált: a Duna House-nál kell kizárólagos megbízást kötni!

Miért is ilyen egyszerű a döntés? Az IMR forradalmi vívmánya abban rejlik, hogy felkínálta a teljes hazai ingatlanközvetítő szakmának a lehetőséget, hogy a Duna House kizárólagos megbízásait bárki értékesíthesse. A felkínált lehetőséggel mind többen és többen élnek, így hamarosan a Duna House 112 irodáján túl további több száz, vagy ezer iroda is kínálja az eladásra váró lakást, mindössze egyetlen megbízáskötéssel.

A megbízás díja az eddig megszokott kedvezményes, kizárólagos megbízási díj maradt, vagyis a többletszolgáltatásért nem kell plusz díjat fizetni. További előny az eladónak, hogy mindössze egyetlen értékesítővel kell a kapcsolatot tartania, aki minden vásárlói megtekintésnél jelen van, még akkor is, ha nem Duna House iroda hozza a vevőt. Az ő jelenléte biztonságot ad, végig egy személyben segíti az eladás folyamatát.

Így talán érthető miért mondjuk: nem okoz többé fejtörést, hogyan kell a lakást eladni. A válasz egyszerű: IMR!

Amennyiben nemcsak olvassa híreinket, de épp kapcsolatban áll velünk ingatlanja eladásában és élne az IMR szolgáltatásunkkal, kérjük keresse fel Duna House értékesítőjét, aki a program minden további, az Ön ingatlaneladását segítő személyes előnyökről tájékoztatja Önt!

Az Ingatlan Megosztó Rendszer (IMR) elindításával újabb mérföldkőhöz érkezett a Duna House, s ezzel együtt a teljes hazai ingatlanértékesítés.
Az eladni vágyók eddig vagy maguk vágtak bele az értékesítés nehézkes folyamatába, vagy megbíztak egy, esetleg mindjárt több irodát. A döntés az IMR bevezetésével egyértelművé vált: a Duna House-nál kell kizárólagos megbízást kötni!
Megosztás

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legfrissebb ingatlanokról, izgalmas ajánlatokról és piaci hírekről!

Olvass tovább híreink között

Hír
Zöld hitel: Feltételek, kedvezmények, tudnivalók
A november 1-től életbe lépő energetikai tanúsítvány szabálymódosítás kapcsán a Credipass szakértői körüljárták a zöld hitel témakörét.
2023. 11. 07.
Olvass tovább
Hír
CSOK 2023: Tippek, ha csak idén igényelhetsz
A határidő szűkössége miatt különösen fontos a sikeres és zökkenőmentes ügymenet: itt vannak a kifejezetten ingatlanhoz kapcsolódó, rejtett buktatók.
2023. 10. 30.
Olvass tovább
Hír
200 évnyi történelem a fővárosi ingatlanpiacon
Budapest 150. jubileuma apropóján a Duna House szakértői összegyűjtötték az év legkülönlegesebb és legkorosabb épületeiben zárt ingatlanpiaci tranzakciókat.
2023. 11. 22.
Olvass tovább
Hír
Stresszmentes évkezdés: itt az új CSOK Plusz jogszabály, jelentős könnyítést kapnak a már babát váró családok is
Megjelent a jövő év januárjától esedékes CSOK Plusz családtámogatási rendelet végleges formában, lássuk a részleteket!
2023. 12. 01.
Olvass tovább
Hír
Az ingatlan- és hitelpiac is erősen hajrázott novemberben
A Duna House Cégcsoport becslése szerint 2023 novemberében, országosan 8 800 lakóingatlan cserélt tulajdonost, valamint 55 milliárd forint szerződéses összegű lakáscélú jelzáloghitel realizálódott.
2023. 12. 02.
Olvass tovább
Hír
Az átlagosnál erősebb decemberrel zárhat az ingatlanpiac
Nem csak az üzletekben, az ingatlanpiacon, a pénzintézetekben és a hivatalokban is dömpingre számítanak a Duna House és a Credipass szakértői idén decemberben.
2023. 11. 29.
Olvass tovább
Hír
Előnyök és új információk a CSOK Plusz kapcsán – mutatjuk mire kell figyelni
Egy friss rendelettervezet árult el újabb részleteket a jövő év januárjától induló CSOK Plusz kapcsán.
2023. 11. 27.
Olvass tovább
Hír
Az alacsonyabb minőség lenne a megfizethetőség ára az otthonteremtésben?!
Az otthonteremtés nehézségei miatt a megfizethetőség érdekében egyre inkább kompromisszumot kötnek az ingatlanvásárlók a minőség terén, az érdeklődés eltolódott ugyanis a jó és a lakható kategória felé a Duna House adatai szerint.
2023. 11. 20.
Olvass tovább
Hír
Babaváró last minute, avagy 30 év felettieknek érdemes lehet még idén belevágni
A visszaszámlálás elkezdődött, már csak egy hónap áll rendelkezésre azok számára, akik a jelenlegi feltételek szerint szeretnék igénybe venni a Babaváró támogatást, ezért a Credipass szakértői összeszedték, hogy kiknek érdemes élni a lehetőséggel és hogy mire kell figyelni az igénylés során.
2023. 11. 17.
Olvass tovább