.
Friss hírek és elemzések az ingatlanpiacról
2019. 05. 24.
Megosztás

Piacra dobja tudását a Duna House

Az ingatlanszakma népszerűsítése, elismertségének javítása és tudásanyagának bővítése érdekében indította el Akadémia 2.0 oktatási programját a Duna House. Az országos ingatlanközvetítő hálózatok közül így elsőként nyitotta ki tudásbázisát a piac felé, amelytől az elérhető munkaerő minőségének és mennyiségének pozitív változását várja a vállalat. Az ingatlanközvetítői OKJ képzés mellett tárgyalástechnikát, vevőkezelést és asszertív kommunikációt tanulhatnak az érdeklődők. 

A Duna House Cégcsoport 2019 tavaszán döntött úgy, hogy évi több mint félezer értékesítőt támogató képzési palettájának kiemelt elemeit mindenki számára nyitottá teszi és elindítja Akadémia 2.0 programját. Ennek legfontosabb eleme a szakmai alapokat nyújtó és így rögtön felhasználható, piacképes tudást biztosító ingatlanközvetítői OKJ képzés, amely az ingatlanközvetítői tudás átadása mellett a jogi, műszaki és kommunikációs terület legfontosabb elemeit is lefedi. A 240 órás gyakorlati képzés elvégzése után az ingatlanközvetítői szakmában azonnali elhelyezkedés is lehetséges, amely a jelenlegi piaci környezetben igen vonzó lehetőség lehet a fiatalok és a karrierváltók számára. 

 „Az ingatlanközvetítő szakma folyamatos kihívásokkal küzd elismertsége és népszerűsége tekintetében is. A piacon lévő vállalatoknak, amelyek tényleges, használható tudással rendelkeznek, felelőssége és lehetősége egyben a szakma fejlődése érdekében lépéseket tenni.” – nyilatkozta Radó Tamás, a Duna House Cégcsoport oktatási területe, az Akadémia 2.0 oktatási vezetője. „A Duna House-nál úgy gondoltuk, hogy kinyitjuk 20 év ingatlanszakmai tudásunk kapuját és tényleges, aktív oktatással támogatjuk a szakma iránt érdeklődők és a már szakmában dolgozók képzését, fejlődését. Az eddigi teltházas OKJ képzéseink azt mutatják, hogy van igény és szakmai érdeklődés a képzésekre.

Az alapképzés mellett az Akadémia 2.0 szakmai képzésein a vevőkezeléssel, a tárgyalástechnikával, valamint az asszertív kommunikációval ismerkedhetnek meg az érdeklődők, gyakorlati példákon, szituációkon és azok elemzésén keresztül. Ezek a területek az ingatlanértékesítő életében olyan pillérek, amelyek a jelen piaci helyzet legaktuálisabb kérdéseire keresik a válaszokat, és adnak megoldási javaslatokat. Az egynapos tréningekről itt olvashat bővebben: https://www.dhakademia.hu/szabadpiaci-kepzesek/

Az Akadémia 2.0 plusz Kft. által biztosított OKJ Ingatlanközvetítő képzés (52 341 02) engedélyszáma E-001808/2018/A001.

Az ingatlanszakma népszerűsítése, elismertségének javítása és tudásanyagának bővítése érdekében indította el Akadémia 2.0 oktatási programját a Duna House.
Az alapképzés mellett az Akadémia 2.0 szakmai képzésein a vevőkezeléssel, a tárgyalástechnikával, valamint az asszertív kommunikációval ismerkedhetnek meg az érdeklődők, gyakorlati példákon, szituációkon és azok elemzésén keresztül.
Megosztás

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legfrissebb ingatlanokról, izgalmas ajánlatokról és piaci hírekről!

Olvass tovább híreink között

Hír
Zöld hitel: Feltételek, kedvezmények, tudnivalók
A november 1-től életbe lépő energetikai tanúsítvány szabálymódosítás kapcsán a Credipass szakértői körüljárták a zöld hitel témakörét.
2023. 11. 07.
Olvass tovább
Hír
CSOK 2023: Tippek, ha csak idén igényelhetsz
A határidő szűkössége miatt különösen fontos a sikeres és zökkenőmentes ügymenet: itt vannak a kifejezetten ingatlanhoz kapcsolódó, rejtett buktatók.
2023. 10. 30.
Olvass tovább
Hír
200 évnyi történelem a fővárosi ingatlanpiacon
Budapest 150. jubileuma apropóján a Duna House szakértői összegyűjtötték az év legkülönlegesebb és legkorosabb épületeiben zárt ingatlanpiaci tranzakciókat.
2023. 11. 22.
Olvass tovább
Hír
Stresszmentes évkezdés: itt az új CSOK Plusz jogszabály, jelentős könnyítést kapnak a már babát váró családok is
Megjelent a jövő év januárjától esedékes CSOK Plusz családtámogatási rendelet végleges formában, lássuk a részleteket!
2023. 12. 01.
Olvass tovább
Hír
Az ingatlan- és hitelpiac is erősen hajrázott novemberben
A Duna House Cégcsoport becslése szerint 2023 novemberében, országosan 8 800 lakóingatlan cserélt tulajdonost, valamint 55 milliárd forint szerződéses összegű lakáscélú jelzáloghitel realizálódott.
2023. 12. 02.
Olvass tovább
Hír
Az átlagosnál erősebb decemberrel zárhat az ingatlanpiac
Nem csak az üzletekben, az ingatlanpiacon, a pénzintézetekben és a hivatalokban is dömpingre számítanak a Duna House és a Credipass szakértői idén decemberben.
2023. 11. 29.
Olvass tovább
Hír
Előnyök és új információk a CSOK Plusz kapcsán – mutatjuk mire kell figyelni
Egy friss rendelettervezet árult el újabb részleteket a jövő év januárjától induló CSOK Plusz kapcsán.
2023. 11. 27.
Olvass tovább
Hír
Az alacsonyabb minőség lenne a megfizethetőség ára az otthonteremtésben?!
Az otthonteremtés nehézségei miatt a megfizethetőség érdekében egyre inkább kompromisszumot kötnek az ingatlanvásárlók a minőség terén, az érdeklődés eltolódott ugyanis a jó és a lakható kategória felé a Duna House adatai szerint.
2023. 11. 20.
Olvass tovább
Hír
Babaváró last minute, avagy 30 év felettieknek érdemes lehet még idén belevágni
A visszaszámlálás elkezdődött, már csak egy hónap áll rendelkezésre azok számára, akik a jelenlegi feltételek szerint szeretnék igénybe venni a Babaváró támogatást, ezért a Credipass szakértői összeszedték, hogy kiknek érdemes élni a lehetőséggel és hogy mire kell figyelni az igénylés során.
2023. 11. 17.
Olvass tovább