.
Friss hírek és elemzések az ingatlanpiacról
2024. 04. 05.
Megosztás

Felkészült szakértői gárdával az ingatlanpiaci kihívások ellen 

Az ingatlanértékesítés egy 5 generáció képviselőit egyedülálló módon egyesítő szakma, ahol a 19 éves pályakezdőktől kezdve akár a 79 éves, nyugdíjukat kiegészítő szakemberek együtt, karöltve tesznek a sikerért. A piac folyamatos változásaira felkészült ingatlan- és pénzügyi szakértők munkája az idei évben kifejezetten fontos, hiszen mind a vásárlás, mind az eladás folyamatát zökkenőmentessé tehetik az ügyfelek számára, ezért is döntött a bővülés mellett és indított nagyszabású, országos toborzó kampányt a Duna House hálózat.

A közel 1.400 ingatlanértékesítőt foglalkoztató ingatlanközvetítő franchise hálózat tapasztalatai alapján azonban szakmai és technikai háttértámogatással még a tavalyihoz hasonló, enyhe piacon is eredményesek lehetnek a kollégák, akár több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekről, akár pályakezdőkről legyen is szó. 

"A siker kulcsa:
a hozzáértés, a tájékozottság és az aktuális piaci sajátosságokhoz való alkalmazkodás, amelynek köszönhetően a Duna House hálózatának szakértői felkészülten szállnak ringbe az ingatlanpiac kihívásai ellen.” – kezdte Benedikt Károly, a Duna House PR és elemzési vezetője.
Mutass többet

Az 5 generációból és a legkülönböző területekről érkező munkavállalókat egyesítő cég ezúttal nagyszabású kampány keretében kínál lehetőséget a szakmában jártas, és az újdonságokra nyitott jelentkezők számára. Az országos ingatlanközvetítő hálózat esetében a több évtizedes tapasztalatnak, a szervezet méretének és értékesítői létszámának, valamint a keresztértékesítésnek köszönhetően minden adott a sikeres munkavégzéshez. A gyakorlattal és ingatlanközvetítői végzettséggel még nem rendelkezők számára ingyenes OKJ képzési lehetőség és számos hasznos tematikus tréning, valamint mentorprogram segíti az indulást és támogatja a fejlődést. A végzett ingatlanosok munkájához pedig a Duna House-hoz csatlakozva már az első perctől a méretes és folyamatosan bővülő adatbázis, az ennek köszönhető könnyed ügyfélszerzés, a komplett marketing és értékesítést támogató anyagok, az innovatív informatikai rendszer, egy megújult weboldal és nem utolsó sorban a kollégák közötti együttműködés, a keresztértékesítés lehetősége járul hozzá.

Hogy kiknek való ez a szakma? Azoknak, akik igazán elkötelezettek az emberek és az ingatlanok világa iránt, akik kellő empátiával és szakmai hozzáértéssel kezelik mind a hozzá forduló ügyfeleket, mind az ügyfelek ingatlanügyeit! Egy ember átlagosan egy-három ingatlantranzakcióban vesz csupán részt élete során, továbbá azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ráadásul a többség egy megbízáskötés folyamán a legnagyobb értékű vagyontárgyának eladását bízza a választott szakértőre, ezért a megbízhatóság is a szakmához szükséges elengedhetetlen erények fő eleme.

Legyél te is az ingatlanértékesítés bajnoka a Duna house csapatában!
Értékesítői csapatunk is mutatja, hogy az ingatlanközvetítői szakma rendkívül sokszínű.

A Duna House felmérése alapján az értékesítői gárda legifjabb tagjai a sikeres érettségit követően, az Ingatlanértékesítő OKJ-s vizsga megszerzése után, 19 éves korukban már el is kezdik gyakorolni a szakmát, a legidősebb kollégák pedig 79. életévük betöltése után is szívesen egészítik ki nyugdíjukat ingatlanok értékesítéséből származó jövedelemmel. A nemek arányát vizsgálva a 61-39%-os megoszlásban kerekedtek felül a hölgyek, az értékesítők átlagéletkora 45 év.

A legsikeresebb értékesítők a 40 év feletti nők és a 30 év körüli férfiak közül kerülnek ki hálózatunkban.” – emelte ki Benedikt Károly.
Mutass többet

Fontos kiemelni, hogy az ingatlanközvetítői karrierhez létfontosságú a vállalkozói szemlélet is, hiszen az ingatlanközvetítői szakmában dolgozók jellemzően vállalkozóként, jutalékos rendszerben kapják juttatásukat, így nehéz az átlagos havi jövedelmet is meghatározni. A Duna House több mint 20 éves tapasztalata és statisztikái alapján egyértelműen látszik, hogy a szakmában töltött idővel arányosan emelkednek a havi átlagfizetések. Az első három hónap, a portfólió, valamint az ügyfélkör megalapozásának időszaka a legnehezebb, azonban ezután az éppen aktuális átlagkereset mediánja, 300-350 ezer forint megkereshető havonta. A néhány éves tapasztalattal rendelkező ingatlanközvetítők pedig már magasan az átlagbérek fölött keresnek, a legjobban teljesítő kollégák között pedig nem ritka a többmilliós nagyságrendű juttatás egy-egy sikeresebb hónapban.

Megosztás

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legfrissebb ingatlanokról, izgalmas ajánlatokról és piaci hírekről!

Olvass tovább híreink között

Hír
Zöld hitel: Feltételek, kedvezmények, tudnivalók
A november 1-től életbe lépő energetikai tanúsítvány szabálymódosítás kapcsán a Credipass szakértői körüljárták a zöld hitel témakörét.
2023. 11. 07.
Olvass tovább
Hír
CSOK 2023: Tippek, ha csak idén igényelhetsz
A határidő szűkössége miatt különösen fontos a sikeres és zökkenőmentes ügymenet: itt vannak a kifejezetten ingatlanhoz kapcsolódó, rejtett buktatók.
2023. 10. 30.
Olvass tovább
Hír
200 évnyi történelem a fővárosi ingatlanpiacon
Budapest 150. jubileuma apropóján a Duna House szakértői összegyűjtötték az év legkülönlegesebb és legkorosabb épületeiben zárt ingatlanpiaci tranzakciókat.
2023. 11. 22.
Olvass tovább
Hír
Stresszmentes évkezdés: itt az új CSOK Plusz jogszabály, jelentős könnyítést kapnak a már babát váró családok is
Megjelent a jövő év januárjától esedékes CSOK Plusz családtámogatási rendelet végleges formában, lássuk a részleteket!
2023. 12. 01.
Olvass tovább
Hír
Az ingatlan- és hitelpiac is erősen hajrázott novemberben
A Duna House Cégcsoport becslése szerint 2023 novemberében, országosan 8 800 lakóingatlan cserélt tulajdonost, valamint 55 milliárd forint szerződéses összegű lakáscélú jelzáloghitel realizálódott.
2023. 12. 02.
Olvass tovább
Hír
Az átlagosnál erősebb decemberrel zárhat az ingatlanpiac
Nem csak az üzletekben, az ingatlanpiacon, a pénzintézetekben és a hivatalokban is dömpingre számítanak a Duna House és a Credipass szakértői idén decemberben.
2023. 11. 29.
Olvass tovább
Hír
Előnyök és új információk a CSOK Plusz kapcsán – mutatjuk mire kell figyelni
Egy friss rendelettervezet árult el újabb részleteket a jövő év januárjától induló CSOK Plusz kapcsán.
2023. 11. 27.
Olvass tovább
Hír
Az alacsonyabb minőség lenne a megfizethetőség ára az otthonteremtésben?!
Az otthonteremtés nehézségei miatt a megfizethetőség érdekében egyre inkább kompromisszumot kötnek az ingatlanvásárlók a minőség terén, az érdeklődés eltolódott ugyanis a jó és a lakható kategória felé a Duna House adatai szerint.
2023. 11. 20.
Olvass tovább
Hír
Babaváró last minute, avagy 30 év felettieknek érdemes lehet még idén belevágni
A visszaszámlálás elkezdődött, már csak egy hónap áll rendelkezésre azok számára, akik a jelenlegi feltételek szerint szeretnék igénybe venni a Babaváró támogatást, ezért a Credipass szakértői összeszedték, hogy kiknek érdemes élni a lehetőséggel és hogy mire kell figyelni az igénylés során.
2023. 11. 17.
Olvass tovább