.
Ingatlanos karriersztorik
A legütősebb csapatból!

Ingatlanos karrier sikertörténetek a KÉK sarokból!

Milyen előnyökhöz juthatsz az ingatlanértékesítés területén, ha csatlakozol a Duna House hálózatához?

Egy komplex támogatási rendszerrel segítjük kollégáink mindennapi munkáját, legyen szó  hatékony ügyfélszerzésről, keresztértékesítési lehetőségről, szakmai képzésekről, vagy marketingaktivitásokról. Ismerd meg korábbi ingatlanos tapasztalattal rendelkező értékesítőink karriertörténeteit, és nézd meg, hogyan élik meg mindezt a hétköznapokban.  

Medovarszki Judit
„6 év ingatlanos tapasztalattal és karrierváltási kísérletekkel a hátam mögött, 2017-ben jöttem rá, hogy ha folytatom a szakmát, akkor csak a Duna House hálózata jöhet szóba. Azzal, hogy a hálózat tagja vagyok, ügyfeleim is nagyobb bizalommal fordulnak hozzám, hiszen a DH kínálatát minden vevő megnézi, a legnagyobb adatbázissal rendelkezünk. A kisebb hálózatokkal ellentétben, itt könnyebb beosztani a munkát, nem kell versenyt futni az idővel sem. Emellett a DH rengeteg eszközt kínál számunkra, ami segíti a munkavégzést.”
Hiszem, hogy támogatással könnyebb
Bodor Henriette
„Más hálózatnál és kisebb cégeknél is dolgoztam, de akinek kék a vére, az mindig DH-s marad legbelül. Büszkeséggel tölt el, hogy képzett kollégákkal, nagy adatbázisból dolgozhatok. A helyi marketing, a keresztértékesítési lehetőség és a változásokra való azonnali reakciók csak néhány a támogatások közül, amelyek segítik a mindennapi munkámat. Úgy gondolom, hogy a Duna House hálózata megoldást kínál mindazoknak, akik szeretik a szakmájukat, de elvesztették a motivációjukat. Itt mindenki szárnyalhat!”
Szeretném visszanyerni a motivációm
Uzsorás Éva
„15 év ingatlanos tapasztalattal, látva a folyamatos sikereket, a rengeteg adásvételt és az óriási márkaismertséget, döntöttem úgy, hogy csatlakozok a DH-hoz. Úgy éreztem, hogy itt lehetek a legsikeresebb. Véleményem szerint a keresztértékesítés a DH legnagyobb előnye, mivel egy óriási adatbázisból tudunk dolgozni. Eleinte tartottam a folyamattól, hiszen a korábban az ügyfélszerzés és az eladás is az én kezemben volt. Azonban hamar megtapasztaltam, hogy a kollégák segítőkészek, gördülékenyen megy az együttműködés. A Duna House hálózatában az egyéni sikerek összeadódnak, amelyhez egy erős márkaismertség is társul. Ez lehetővé teszi a könnyebb ügyfélszerzést, hiszen a nevünket, sikereinket mindenki ismeri, bíznak bennünk az emberek.”
Nekem is fontos ügyfeleim bizalma
Tamasi Viktória
„Azért választottam a DH-t, mert tapasztalt értékesítőkkel és modern eszközökkel rendelkezik, amelynek köszönhetően hatékonyan tudok segíteni ügyfeleimnek. Számomra a legnagyobb előny, hogy az ország bármelyik területéről van lehetőségem ingatlant értékesíteni. A helyi kollégák támogatására ugyanúgy számíthatok, mint a közvetlen kollégáimra. A Duna House egy modern és innovatív ingatlanhálózat, amely elkötelezett a munkatársai sikere mellett. A cég által biztosított eszközök és szolgáltatások motivációt adnak a kiemelkedő teljesítmény eléréséhez.”
Érdekelnek az innovatív megoldások

A Te sikertörténeted mi lesz? Csatlakozz hozzánk, és emeld a következő szintre ingatlanos karriered! 

Ingatlanos karrier, állás a Duna House-nál!