.
Borbély Ádám
Örökös tag csoportvezető
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Telek 2000 Szentendre , BELTERÜLETI, LAKÓÖVEZETI, 5120M2-es telek a Bükkös - patak partján, Lke/8 besorolás, osztható!
TK022592
Eladó
Lakóövezeti telek
265 000 000 Ft
2000 Szentendre , BELTERÜLETI, LAKÓÖVEZETI, 5120M2-es telek a Bükkös - patak partján, Lke/8 besorolás, osztható!
5120 m²
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
9 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
MAGÁNBIRTOKNAK, MAGAS MINŐSÉGŰ LAKÓPARKNAK! 

Szentendre Izbégi részén, közvetlenül a Bükkös - patak partján (a patakra és a túlparton található védett erdőre közvetlen hátsó kijárattal) eladó egy 5120m2-es, BELTERÜLETI, LAKÓÖVEZETI, több önálló telekre is megosztható, remek adottságú terület. 

Az ingatlan belterületi besorolású, Lke/8 építési övezetbe tartozik, melynek köszönhetően 25% terepszint feletti beépíthetőséggel rendelkezik, 5 méter maximális magasságú épületek helyezhetőek el rá. Jelenleg két helyrajzi számon található, de a 800m2-es legkisebb kialakítható telekméretnek köszönhetően több önálló telekre is felosztható. A beépíthetőség pontos paramétereiről , lehetőségeiről további információt érdeklődés esetén szívesen adunk. 

A terület szinte teljesen sík, így építkezéshez minimális földmunka szükséges. Ideális helyszínt kínál magas minőségű lakópark kivitelezésére, a csendes, zöldövezeti, ugyanakkor igen könnyen, meredek utcák járása nélkül megközelíthető elhelyezkedése okán. 
A területre víz, villany, csatorna közművek be vannak kötve, gáz az utcában, a szomszéd telek elől elérhető. 

Remek választás ugyanakkor magánbirtok, lovasbirtok, magánkórház, rekreációs, vagy wellness központ céljára is. A terület egyik határát a Bükkös - patak adja, a patak túl oldalán tiszta levegőjű, védett erdőterület található,  melyet a telek hátsó kijáratán, egy kis gyaloghídon át közvetlenül is elérhetünk. 

A területen jelenleg egy régi istálló, egy századfordulós vadászház, és egy szerkezetkész, akár rendezvények lebonyolítására is alkalmas pagoda jellegű épület találhatóak meg. Az épületek nem állnak védettség alatt, igény szerint elbonthatóak, megtarthatóak. Az istálló funkciójának megfelelő, a vadászház erősen felújítandó állapotban van. 

Amennyiben beruházásban, vagy csendes, természetközeli, ugyanakkor jól megközelíthető helyet igénylő projekt megvalósításában gondolkozik, ezt az ingatlant érdemes megtekintenie! 

A környezet jó megközelíthetőségéhez jó ellátottság is párosul. Óvoda, általános és középiskola, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek a közelben mind megtalálhatóak. Szentendre történelmi városközpontja pár perc autózással elérhető, itt kikapcsolódási lehetőségek, éttermek, látnivalók tömkelege várják a pihenésre vágyókat. Az ingatlan tömegközlekedéssel is könnyen elérhető, a Szentendrei HÉV és autóbusz végállomásra a közeli megállóból közlekednek közvetlen járatok. 

Az ingatlan irányára: 265 M Ft
Mutass többet
Általános adatok
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Utcában
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Vízparthoz közel
Vízparti
Műholdas vagy kábel TV-hez való csatlakozás
Optikai kábel csatlakozási lehetőség
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!