.
Bischof Attila
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 7200 Dombóvár
HZ062007
Eladó
Családi ház
Prémium
143 000 000 Ft
7200 Dombóvár
11 szoba
450 m²
611 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
17 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Kiváló befektetés egy fejlődő város központjában!

Dombóvár egyik legjobb telkén -a város központjában- eladóvá vált egy befejezés előtt álló panzió/ munkásszálló.

Dombóvár  három megye találkozásánál helyezkedik el, melyek az ország legszebb régiójának számítanak. Rengeteg kiránduló hely, gyógyfürdő található a közelben. Pécs, Kaposvár fél órás utazással elérhető, de a Balaton vagy a Mecsek is itt van a közelben. Dombóvár mégis megmaradt egy igazi hangulatos, élhető kisvárosnak, számos lehetőséggel, melyek között a gyógyászat sem elhanyagolható, hiszen az ingatlan szomszédjában található egy magánklinika, mely a későbbi vendégkört biztosan meghatározza.

Az ingatlan alapjai és homlokzata is híres, a város neves építőmestere Baumgart János építette a XX: század elején. A jelenlegi tulajdonos mindent megtett annak érdekében, hogy az épület a régi fényében ragyogjon, de magasan megfeleljen a mai kor elvárásainak
.
A falak 10 cm-es grafit szigetelést kaptak, 20 cm a mennyezeti hőszigetelés, a lábazatot 5cm-es XPS szigeteléssel látták el. Új rétegrend került kialakításra, mely tartalmazza a talajpára elleni szigetelést, 5-8 cm-s lépésálló szigetelést, habtükör fóliát és a vashálós padlófűtés rendszert, illetve teljeskörű, utólagos víz-szigetelés is készült.
Részben megújult az elektromos,-vízvezeték,- és fűtési rendszer.

Új vízakna készült, az egyes épületrészeknél megoldották a külön víz,- és villanyóra leolvasási lehetőséget.

A tetőszerkezet felújítása is része volt az átépítésnek, részben Tondach betoncserép került felhelyezésre négy évvel ezelőtt, részben pedig - a hátsó részen - bitumenes zsindely, amihez új eresz és csatornarendszer is tartozik.
A nyílászárókat hő,- és hangszigetelt változatokra cserélték és wifis klímák kerültek beszerelésre.
Az épület nyugati oldalán egy gyönyörű 28 méter hosszú kerítés készült zsalukőből, amit gránit burkolatokkal díszítettek. Itt felszerelhető  kettő darab 4 méteres elektromos 'úszó kapu', amin áthaladva  tíz autó számára elegendő saját parkolóba jutunk.

Az udvar részen, a szép térkő burkolatok között kerül kialakításra a biztonsági üveggel látványosan kiemelésre kerülő jakuzzi és szauna sziget, melyhez jelenleg a hideg-melegvizes kivezetés, szennyvíz-csatorna és erősáram kivezetés van készen. A vízellátást egy 27 méter mélységű új fúrt kút is biztosíthatja.

Kettő darab szépen megépített száraz pince felhasználására is van lehetőség az új tulajdonos elképzelései szerint.

A  jelenleg  teljesen kész hátsó lakrész mellett további hat darab apartman alakítható ki , de a padlás részen további manzárd szobák is létesíthetők.

A jelenlegi tervek szerint 40-60 férőhelyes lesz létesítmény, ami az elhelyezkedésére és adottságaira való tekintettel biztosan a város és a környék legjobb befektetésének számít.

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Udvar
Fűtés:
Házközponti,Klíma
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Telken belül
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!