.
Pál Piroska
Platina fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 7200 Dombóvár
HZ056781
Eladó
Családi ház
59 900 000 Ft
7200 Dombóvár
3 szoba
150 m²
631 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
4 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás

Főút mellett családi ház eladó!
Eladó egy 150 négyzetméteres, téglaépítésű ingatlan, mely jelenleg üzletként működik.631nm2 Telek.
Az ár most csökkent, így nagy lehetőséget kínál befektetésre. A 150 négyzetméter területével ez az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik saját üzleti tevékenységet szeretnének indítani, vagy már meglévő vállalkozásukat kívánják bővíteni.

Az árcsökkenés egyedülálló lehetőséget teremt a piacon, lehetővé téve a vevők számára, hogy kiemelkedő értéket kapjanak a befektetett pénzükért. Ez az ingatlan nem csupán azonnali hasznosítási lehetőséget kínál, hanem hosszú távon is jelentős hozamot biztosíthat azoknak, akik előrelátóan gondolkodnak.
Jelenleg is egy jól bejáratott,vendéglátó egység működik benne.A mellette található helyiségben is vállalkozás üzemel.A két helyiség tehát,külön is működtethető!Fűtése Simkler Focus Plus Klímával történik,de cserépkályha is rendelkezésre áll.Gázcsonk az udvarban található,rácsatlakozási lehetőséggel.
Ez az ingatlan egyike azoknak a ritka lehetőségeknek a piacon, amelyek nem csupán jelenlegi funkciójukban nyújtanak értéket, hanem hosszú távú befektetésként is kiválóan működhetnek. A téglaépítésű szerkezet biztosítja az építmény tartósságát és stabilitását, ami hozzájárul az ingatlan értékének megőrzéséhez az évek során.
A  belső udvarban tárolásra alkalmas raktár található!Parkolás közterületen,ingyenes!
Amennyiben Ön az üzleti lehetőségek iránt érdeklődik, és szeretne egy olyan helyszínen tevékenykedni, ami könnyen hozzáférhető és vonzó a potenciális ügyfelek számára, ne keressen tovább. Ez az ingatlan minden szükséges adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy sikeres üzletet hozzon létre vagy fejlesszen. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű befektetési lehetőséget!


Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1950
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nézet:
Utca
Fűtés:
Klíma
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Telekhatárnál
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Irodának kialakítva
Kétgenerációs
Kertkapcsolat
Összkomfortos
Vendégparkoló
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!