.
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot

Molnár Viktor

Arany fokozatú értékesítő

Molnár Viktor

Részletek
Értékelés
4.97
(85)
Telefonszám
Hívom
E-mail cím
Írok neki
Megbízások
18 megbízás
Tudj meg többet rólam
Fiatalos lendülettel, innovatív megoldásokkal és némi humorral állok, rendelkezésére amennyiben ingatlanügyével nem szeretne szakember nélkül szembenézni.
Előző munkahelyeim során is emberekkel és üzemeltetéssel foglalkoztam így az empatikus hozzáállásom, problémamegoldó képességem kiváló ahhoz, hogy ebben a szakmában sikeres legyek. Videós ingatlanbemutatással, Német nyelvű oldalakon való hirdetésekkel még nagyobb célközönséget tudok megmozgatni, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a legjobb áron értékesíteni tudjam az ingatlanját.
Otthonkeresőknek is szívesen segítek.

Fókuszban az ügyfél.
Mutass többet
A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint

Megbízásaim

2300 Ráckeve Magas minőséget képviselve

HZ094188 | 3 szoba | 1 fürdőszoba | 146 m²
114 900 000 Ft

1037 Budapest 3. kerület Az izlésének megfelelően befejezve

LK077438 | 3 szoba | 1 fürdőszoba | 200 m²
299 000 000 Ft

2119 Pécel Nagy telekkel, magas minőség, makulátlan állapot.

HZ065633 | 4 szoba | 2 fürdőszoba | 145 m²
99 900 000 Ft

1188 Budapest 18. kerület Körbejárható, Önálló családi ház, nyélről megközelíthető, felújítás zajlik.

HZ051718 | 5 szoba | 1 fürdőszoba | 100 m²
89 900 000 Ft

2040 Budaörs Templom tér közelében csendes utcában

HZ013121 | 243 m²
184 900 000 Ft

2097 Pilisborosjenő Külső Bécsi út

HZ036591 | 5 szoba | 2 fürdőszoba | 138 m²
127 900 000 Ft

1188 Budapest 18. kerület privát kertterület, autóbeálló, felújítás alatt

HZ081921 | 3 szoba | 1 fürdőszoba | 60 m²
42 900 000 Ft

2040 Budaörs Templom tér közelében csendes utcában.

LK072183 | 3 szoba | 1 fürdőszoba | 115 m²
94 900 000 Ft

Értékelések

K. Szabolcs
Molnár Viktor ingatlanértékesítő munkájában teljes mértékben elégedett vagyok: kiváló kommunikáció, ügyfélközpontúság, gyorsaság, pontosság és megbízhatóság, fiatalos lendület és kedély jellemzi munkáját. További tevékenységükhöz sok sikert kívánok!
K. Zsolt
Kapcsolatunk Molnár Viktor telefonhívásával kezdődött. Ő volt az egyetlen a 22 ingatlanértékesítőből, akik megkerestek, aki annak ellenére felajánlotta a személyes találkozást, hogy teljesen egyértelművé tettem a számára, hogy egyelőre privát próbálkoznánk eladni a meghirdetett ingatlanunkat. Ezért esett a választás Viktorra, amikor már én hívtam vissza 2 héttel később, amikor is megkértem, hogy jöjjön el, mert kíváncsiak lennénk a véleményére. Őszintén szólva már a telefonbeszélgetések alkalmával is nyilvánvaló volt, hogy egy igazán udvarias és segítőkész értékesítővel beszélek. Találkozásunkkor pedig egy olyan fiatalembert ismerhettem meg Viktorban, aki teljes mértékben tisztában van azzal, hogy első benyomást nem lehet kétszer szerezni. Az első pillanattól kezdve úgy éreztem, mintha egy régi jóbarát érkezett volna hozzánk. Közvetlen volt és jókedvű, pedig már este 6 óra volt. Látszatát sem keltette annak, hogy sietne, pedig biztos, hogy őt is várták már otthon. Közel másfél órát töltött nálunk, és ez alatt az idő alatt nem csak saját magát adta el nekünk, hanem a céget is, amit képvisel. Korrektsége és őszintesége, továbbá segítőkészsége, jótanácsai, végtelen udvariassága, valamint lelkes hozzáállása, mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy ma már a Duna House és Viktor ügyfelei vagyunk. Olyan bizalmat ébresztett bennünk, hogy teljesen nyilvánvaló volt számunkra, hogy kizárólagos megbízást írjunk vele alá. Bízunk benne, és biztosak vagyunk abban, hogy a legjobb kezekbe adtuk az ingatlan eladását.
B. Dengyel
Viktort kértem meg, hogy segítsen nekem a lakásvásárlásban, ugyanis ez volt az első ilyen élethelyzetem, illetve nem ismerem az ingatlanok világát, nem akartam úgy egyedül belevágni, hogy semmi rutinom nincs. Viktor a legelső pillanattól kezdve kézben tartotta a folyamatot, pontosan tudta, hogy mit csinál és zseniális módon vezényelte le az egész procedúrát a tényleg profi kapcsolatfelvételtől, kommunikációtól kezdve az igényeim szerinti ingatlanok listájának összeállítását, majd együtt megtekintettük a kiszemelt ingatlanokat, folytatva a szükséges papírmunkák intézésével és a listát még sorolhatnám nagyon hosszan. Mindig pontosan érkezett, sosem késett! Az ingatlanok bejárásánál mindig, minden esetben tudta, hogy mit kell nézni mint pl. van-e vizesedés, penészes-e valahol valami, milyen fűtési rendszere van az ingatlannak (mennyibe fog ez nekem kerülni), akkor mikor cserélték le az elektromos hálózatot, illetve kell-e csere a közeljövőben, stb. Tökéletesen tisztában van az ingatlanpiaccal, az árakkal, nem volt olyan kérdésem, amire nem ne tudta volna a választ (vagy már nyúlt is a telefonjáért és pár perccel később tudta a választ!). Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki A-tól Z-ig szeretné, ha valaki végig kísérné egy lakás/ház megvásárlásának folyamatában. 5 csillag, de csak azért mert többet adni nem lehet ;)
L. Bakó
Viktorral megéri dolgozni, mert lelkiismeretes, korrekt, segítőkész szakember. Bármikor kerestem vagy egyből elértem vagy visszahívott, amit megbeszéltünk tartotta, nehézségek átgondolásában és javaslat tételben maximálisan partner volt. Aki vele kapcsolatba kerül, számíthat rá.
K. Melinda
Viktorral egy budaörsi ingatlan bemutatása alkalmával találkoztam először. Udvarias volt, előzékeny és mindent elmondott az ingatlannal kapcsolatban. Idő hiányában javasolta, hogy menjek be hozzá az irodába részletesen átbeszélni a „lehetőségeimet”. Látható volt, hogy kiválóan érti a dolgát, nagyon reálisan látja a dolgokat. Több ingatlant is megmutatott, elsorolta az ingatlanok jó és rossz oldalát egyaránt. Végül megtalálta az „igazit” és óriási segítséget nyújtott az egyezkedés során. Az ingatlankeresés során Viktort valóban az motiválta, hogy az álom otthont találjuk meg, és ez, Neki hála megtörtént.
B. Csilla
El szeretném mondani mennyire hálás vagyok , hogy megismerhettem és rajta keresztül álmaink házát megleltük. Szuper gyorsasággal pörögtek az események és bár elég talpra esetnek gondolom magam időnként elveszítettem a fonalat. Viktor a nap bármely szakában segített terelgetett és ha kellett mindenben tanácsot adott. Remélem a sors engedi , hogy vásárolhassak még ingatlant és részemről biztos vagyok benne ,hogy vele szeretném a további ingatlanokat is lebonyolítani. Még egyszer nagyon köszönök mindent én és a férjem is.