.
Tóth Krisztina
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Vendéglátás 1066 Budapest 6. kerület
123 000 000 Ft
1066 Budapest 6. kerület
176 m²
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
OKTOGON VONZÁSKÖRZETÉBEN üzleti tevékenységre alkalmas, jelenleg étteremként kialakított üzlethelység.

Saját tulajdonban lévő 176 nm-es helyiséget kínálunk eladásra a 6. kerület legfrekventáltabb utcájának egyikében. Elhelyezkedésének köszönhetően számtalan lehetőséget hordoz magában. Üzlethelység, konditerem, bemutatóterem, vendéglátóhelyként is átminősíthető, műszakilag folyamatosan korszerűsített és karbantartott épületrész, melyet utcáról megközelíthető.

Az ingatlan egy négyemeletes, kifejezetten jó állapotú bérház pinceszintjén, jelenleg étteremként került kialakításra. A földszintről széles és kényelmes lépcsőtér vezet a vendégtérbe, a csatolt helyiségek átgondoltan kerültek kialakításra. A bejáratnál közvetlen raktár és vendégöltöző is helyet kapott.

A helyiségbe érve, két nagyméretű vendégtérrel találkozunk, mely adottságainak köszönhetően akár, részben zártkörű rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Jelenleg 53 vendég leültetésére alkalmas, de további helyiségek csatolhatók a belső térhez, mely a háztól bérelhető. Így a vendégek száma a 100 főt is elérheti. Ennek kialakítása nem történt meg, de lehetőségként adott.

A belső térből személyzeti blokk, iroda és a vendégek számára kialakított mosdóhelyiségek kaptak helyet.
Az első vendégtér csatlakozik a kiszolgáló pulthoz és ezen keresztül juthatunk a konyhába, mely minden szükséges helyiséggel rendelkezik.
Pár évvel ezelőtt megtörtént a műszaki felújítás, mely érintette az elektromos hálózat és a vízhálózat cseréjét, új liftet kapott és a levegőztetés, légtechnika is felújításra került.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen minket akár hétvégén is.

Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
4 - Jó
Építés éve:
1900
Legutóbbi felújítás éve:
karbantartás
Fűtés:
Gáz kazán
Energia besorolás:
Nincs megadva
Értéknövelő tulajdonságok
Frisslevegő-ellátás
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!