.
Horváth István
Csoportvezető
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 8840 Csurgó
LK035232
Eladó
Társasház
12 950 000 Ft
8840 Csurgó
1 szoba
40 m²
Tégla
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Isten hozta a csendes, történelmi levegőjű Csurgón!
A város szívében egy megkapóan felújított, 40 m2 alapterületű, 1 szobás garzonlakás 5 m2 pihenőterasszal új tulajdonosra vár. Az ingatlan egy belső, bájos kis udvarról nyílik, földszinti elhelyezkedésű, így lépcsőzésről szó sincs.

Az ízléses felújítás egyedülállóan formálta meg lakást belső terét. A fűtésről gázkonvektor, valamint egy fatüzelésű esign-kandalló gondoskodik. Közös költséggel nem kell számolnia, csak a saját rezsiköltséget terheli a tulajdonost. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően, csupán pár lépésre található minden, ami fontos a mindennapi élethez: boltok, posta, polgármesteri hivatal, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, valamint itt emelkedik a nagy multú csurgói kollégium is. Amennyiben diáklakásnak vásárolná, ésszerű és jó befektetésre számíthat. A munkalehetőség Csurgó folyamatos fejlődésének köszönhetően nagyon jó irányba fordult a településen. Állást kínál a fürdő, az új gyógyszálló- és a kapcsolódó intézmények, valamint a környék mezőgazdasági vállalkozásai is.

Hitelek, támogatások? Abban is segítünk. Ki sem kell lépnie irodánkból, mindent egy helyen intézünk! Ön csak tervezzen bátran, a többit bízza ránk!
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
5 - Nagyon jó
Építés éve:
1970
Emelet:
Földszint
Emeletek száma:
1
Lift:
Nincs Lift
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Van
Nézet:
Kert/belső kert
Tájolás:
D
Fűtés:
Gázkonvektor
Energetikai besorolás:
DD
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!