.
Simon Zsolt
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8200 Veszprém , a belvároshoz közel, az Újtelepen
HZ057045
Eladó
Családi ház
150 000 000 Ft
8200 Veszprém , a belvároshoz közel, az Újtelepen
4 szoba
100 m²
702 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
11 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
*** KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN! ***
Veszprémben, az Újtelepen, 100 m²-es, 2 egész + 2 fél szobás, TÉGLA építésű családi ház, garázzsal, 702 m²-es telken - ELADÓ!


A városközpont és a Balaton Pláza közvetlen közelében elhelyezkedő utcában található ingatlan stabil szerkezetű tégla falazattal épült 1969-ben, melyet 1987-ben további részekkel, szilikát tégla falazattal kibővítettek. Így jött létre a jelenlegi, akár két, különálló lakórészt magába foglaló kialakítás. A 8 cm-es homlokzati szigeteléssel rendelkező házban, összesen 2 egész és 2 fél szoba, lett kialakítva, az egyik lakóegység esetében konyha, kamra, külön fürdő és külön WC, valamint egy előszoba és egy előtér mellett, míg a másik lakóegységben egy konyha-étkezővel, egy zuhanyzós fürdő-WC-vel, előszobával került kialakításra. A házhoz tartozik egy tágas, aknás garázs, egy nyárikonyhával, valamint fa tárolóval. Az ingatlan fűtése a folyamatosan ellenőrzött Saunier Duval gázkazán, valamint egy hűséges TOTYA vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. A használati melegvizet 120 literes (HAJDÚ) villanybojler biztosítja, éjszakai áram ('H' tarifa) használatával, míg a villanyhálózat két, külön mérőórával lett szerelve. A ház egy részében még az eredeti fa-, gerébtokos ablakok vannak, a már korábban kicserélt, többrétegű műanyag ablakok mellett. A jó állapotú, fa gerendás tetőzeten fólia, s pala héjazat fedi. A kert megfelelően zárt, alkalmas a belváros nyüzsgése előli elvonulásra, kiülésre akár. Az ideális elhelyezkedésű, PER- és TEHERMENTES ingatlanhoz közel megtalálható bolt, iskola, óvoda, bölcsőde, háziorvos, valamint a helyi- és helyközi menetrend szerint közlekedő buszok megállóhelye is. 
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1969
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nézet:
Utca
Fűtés:
Gáz kazán,Vegyes tüzelésű kazán
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kétgenerációs
Kertkapcsolat
Összkomfortos
Műholdas vagy kábel TV-hez való csatlakozás
Nyitható/buktatható ablakok
Optikai kábel csatlakozási lehetőség
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!