.
Somogyi Dániel
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
HZ047489
Eladó
Családi ház
50 000 000 Ft
8858 Porrogszentkirály , Porrogszentkirályon 124 nm-es földszintes családi ház több mint 1 hektár gyümölcsössel, fenyővel beültetett területtel eladó!
5 szoba
150 m²
10694 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
5 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Somogy megyében Porrogszentkirályon 124 nm-es földszintes családi ház több mint 1 hektár gyümölcsössel, fenyővel beültetett területtel eladó!
Szeretne gazdálkodni? Önellátásra törekszik? Elege van, hogy másnak dolgozik? Itt a lehetőség!
A teljes egészében körbekerített birtok egy 10240 nm-es területet ölel át, melyen a 124 nm-es otthonos, takaros családi ház mellett melléképületek, ólak, 2 db garázs, műhely, pajta, 500 nm-es fenyves, 500 nm-es gyümölcsös, pince, és egy földbe süllyesztett 400 mázsa befogadására alkalmas alma tároló található. A 3 szoba + nappalis ház 1982-ben épült beton alapra, a tető cserépfödémes. Kétféle fűtési rendszer van kiépítve, egyszer egy vegyes tüzelésű kazán, valamint egy 1 éves kombinált gázkazán. A birtokon minden használati eszköz megtalálható, ami a gazdálkodáshoz kell. Ezek a szerszámok, gépek és eszközök megvásárlására is lehetősége van az újgazdának. A vizet kedvelőknek a térségben több lehetőség is adódik: Gyékényesi tó 7 km, Dráva 11,4 km, Csurgói Városi uszoda 6,4 km. Buszközlekedés nagyon jó, a buszmegálló az utca végén található.
Ha szeretne élni a páratlan lehetőséggel és szeretné élvezni a birtok által nyújtott javakat, hívjon, és tekintse meg velem az ingatlant! Falusi CsOK igénybe vehető! Irodánk teljes körű ingyenes ügyintézéssel áll rendelkezésére!

Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1982
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nézet:
Utca
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Összkomfortos
Műholdas vagy kábel TV-hez való csatlakozás
Nyitható/buktatható ablakok
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!